a.sarlanis_project Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα παιδιά, αντιμετωπίζω ενα μικροπροβλαηματάκι με το cadware 9.5 Έχω windows 7 home pre. και πριν κάνω format είχα autocad 2005 kai cadware 9.5 , λειτουργούσαν άψογα. Τώρα έχω κανονικά (λειτουργεί) το autocad 2005 εγατεστημένο αλλά όταν εγκαταστήσω και το cadware, ανοίγω το πρόγραμμα και όταν πάει να φορτώσει μέσα από το autocad εμφανίζει το μήνυμα: Δεν βρέθηκε κοινός φάκελος. Υπόψιν ότι τα δοκίμασα και τα δύο softw. σε ένα άλλο pc με win. xp και λειτουργούσαν κανονικά. Όποιος μπορεί να με βοηθήσει θα ήταν πολύ σημαντικό, γιατί είμαι στη μέση της πτυχιακής μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
xifiassamsung Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 αν εχει καποιος μια απαντηση θα με ενδιεφερε κ μενα!
dritsoulas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Τελικά βρέθηκε η λύση στο προβλημά σας γιατί αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο πρόβλημα !
silentscream Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Γεια σας, έχω το ίδιο πρόβλημα με τον κύριο που δημιούργησε το topic. Αν μπορεί κάποιος ας μου στείλει ένα pm. ευχαριστώ
Mikesot Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Γεια σας, έχω το ίδιο πρόβλημα με τον κύριο που δημιούργησε το topic. Αν μπορεί κάποιος ας μου στείλει ένα pm. ευχαριστώ πολύ
bbv69 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 έχω το ίδιο πρόβλημα .Αν μπορεί κάποιος ας μου στείλει ένα pm. ευχαριστώ πολύ
Burlador Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Καλησπέρα έχω το ίδιο πρόβλημα,υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει?
AntonisLL Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά, αντιμετωπίζω ενα μικροπροβλαηματάκι με το cadware 9.5 Έχω windows 7 home pre. και πριν κάνω format είχα autocad 2005 kai cadware 9.5 , λειτουργούσαν άψογα. Τώρα έχω κανονικά (λειτουργεί) το autocad 2005 εγατεστημένο αλλά όταν εγκαταστήσω και το cadware, ανοίγω το πρόγραμμα και όταν πάει να φορτώσει μέσα από το autocad εμφανίζει το μήνυμα: Δεν βρέθηκε κοινός φάκελος. Υπόψιν ότι τα δοκίμασα και τα δύο softw. σε ένα άλλο pc με win. xp και λειτουργούσαν κανονικά. Όποιος μπορεί να με βοηθήσει θα ήταν πολύ σημαντικό, γιατί είμαι στη μέση της πτυχιακής μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Πρέπει να κάνετε ένα αντίγραφο του φακέλου "Autodesk Shared" από το C:\Program Files (x86)\Common Files\Autodesk Shared στο C:\Program Files\Common Files\Autodesk Shared 3 3
Scarabeo300 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Στις 13/9/2017 στις 3:05 ΜΜ, AntonisLL είπε Πρέπει να κάνετε ένα αντίγραφο του φακέλου "Autodesk Shared" από το C:\Program Files (x86)\Common Files\Autodesk Shared στο C:\Program Files\Common Files\Autodesk Shared Εισαι πολυ μαγκας να σε καλα!
Titos301 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) @AntonisLL ευχαριστούμε, να είσαι πάντα καλά!!! Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2022 από Titos301
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα