Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Members
Δημοσ.

Η πρόθεση του Skype να ενσωματώσει λειτουργικότητες του Facebook είχαν ήδη διαφανεί εδώ και μήνες, όταν είχε ενσωματώσει τη δυνατότητα απευθείας κλήσεων ή αποστολής SMS στους φίλους ενός χρήστη.

Αυτή τη φορά όμως προχώρησε ακόμη παραπέρα, ενσωματώνοντας στην τελευταία του beta για Windows το Facebook messages, μια ολόκληρη καρτέλα αφιερωμένη στις επαφές που προέρχονται από το εν λόγω κοινωνικό δίκτυο αλλά και την δυνατότητα απευθείας Like και σχολίων στα status φίλων χωρίς καν να είναι απαραίτητο να έχει προηγουμένως συνδεθεί στο λογαριασμό του.

Κατά τα άλλα, το Skype 5.5 Beta για Windows φέρνει επανασχεδιασμένη μπάρα κλήσεων με νέα εικονίδια, ευκολότερη αποθήκευση ενός τηλεφωνικού αριθμού αλλά και αισθητικές βελτιώσεις κατά την τοποθέτηση μιας κλήσης σε αναμονή.

Link.png Site: Skype Blog

Δημοσ.

Τους ειπε κανεις οτι βαζουμε Skype για να μπαινουμε στο Facebook? Το σημαντικο που εχουν να πουνε για καινουρια εκδοση ειναι αυτο? Ελεος.

Δημοσ.

Μήπως να δούμε τις εναλλακτικές: http://www.jitsi.org/

γενικά δεν συμπαθώ το skype (μην ρωτάτε γιατί, δεν ξέρω). Μόνο στο android είναι πραγματικά άψογο, και όχι πλεον γιατί με το τελευταιο update κάτι δεν με αφήνει να κάνω κλησεις με skypeout από το contact list.

Έκδοση για 64-linux δεν έχουν ακόμα ε? Το social τους μάρανε!

Όσο για το facebook, φτάνει ποια! Θα φτάσουμε ο κόσμος να μην ξέρει την λέξη ιντερνετ αλλά το facebook...

Δημοσ.

Ρε τι πράμα είναι αυτό το καταραμένο το fb...

Ντάξει... ναι...και εγώ έχω, αλλά δεν θέλω να το βλέπω παντού στο pc μου... έλεος πια :mad:

Έστω και ένα prompt για να συνδεθώ εκεί θα μου την έσπαγε απίστευτα...

Δημοσ.

Έχχει γίνει ήδη τόσο βαρύ και άθλιο...που όσο πάνε το κάνουν ακόμα πιο χάλια..Αυτό και το windows live messenger ..

Ευτυχώς στα linux έχουμε την αρχαία αθάνατη ver ,αιώνες μπροστά!

Δημοσ.

Δε φαντάζεσαι πόσο χαίρομαι που έχω ακόμη μία αρχαία έκδοση στο Mac και παίζει άψογα...

Ποσο αρχαια? Αν εννοεις 2.8.κατι ειναι η αμεσως προηγουμενη απο την 5.

Εβαλα την latest και μου εβγαλε το λαδι! Δεν δειχνει τα connection stats, δεν πλοηγεισαι αναμεσα στα chat windows με το παλιο shortcut (νομιζω cmd βελακι), αν κανω καποιον block τον χανω τελειως και πρεπει να τον ξαναβρω απο το search, και ασε που μετα απο καθε κληση με ρωταει να του πω αν ηταν καλη η ποιοτητα ή οχι.. Αι σιχτιρ!

Το μονο καλο ειναι οτι με το που το ανοιγεις, σχεδον αμεσως εχεις loggαρει και δειχνει τα online contacts. Το προηγ θελει λιγο χρονο..

Δημοσ.

παλι καλα που βλεπω οτι υπαρχουν και αλλοι που συμφωνουν μαζι μου νομιζα οτι θα ημουν ο μονος που θα φωναζα σαν τον @@@@@@.Γιατι βαζουν και την λειτουργια του facebook μεσα skype? προσπαθουν να γινουν πιο φιλικοι στον χρηστη :devil: ?

Για τα λεφτα το κανουν μηπως παρουν τιποτα παιδακια απο το facebook που εχουν ξεχασει τι ειναι internet και το μονο που ξερουν ειναι το φασομπουκι και ολα τα αλλα απλα ειναι περιφεριακα στο facebook :mad: .

Το παραπανω το ακουσα απο συμμαθητη και το πιστευε δεν πιστευα στα αυτια μου(το μερος το οτι υπαρχει το facebook και ολα τα αλλα ειναι περιφερειακα) :eek: .

Και το σκεφτηκα και λεω εχει δικιο εχετε δει πολλα site που να μην εχω διπλα ενα π@π@ροlike :-( ???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...