ioannnou Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Ξερετε ποια ειναι τα καλυτερα υλικα για στρωμα και μαξιλαρι απο αποψη υγιεινης?
bluesattack Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Αυτα που σε κανουν να νιωθεις ανετα , οταν ξαπλαρεις
gatokoritso Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Αυτα που σε κανουν να νιωθεις ανετα , οταν ξαπλαρεις ωραίος!! Άμα θες υγιεινή άλλαζε στρώμα και μαξιλάρια τακτικά.
bluesattack Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 ωραίος!! Άμα θες υγιεινή άλλαζε στρώμα και μαξιλάρια τακτικά. Και ομως το λεω σοβαρα.Υπαρχουν πολλα υλικα, συνθετικα, κοκοφοινικας κλπ.Οικολογικα , ανατομικα στρωματα κοκ.Δεν λεω να μην δειξει καποιος προσοχη στην επιλογη των υλικων, απλως εγω σαν πρωτο κριτηριο εχω την ανεση.Και θεωρω και λιγο υπερβολικα , τα οσα ισως επιχειρηματα θα συνοδεψουν την αντιθετη γνωμη.Και τοσα χρονια δεν παθαμε και τιποτα με τα κλασσικα (ποιος ξερει τι ειχαν μεσα ) στρωματα,ουτε μας τσακισαν οι δερματοπαθειες.Προσωπικη πειρα, δεν ξερω αν καποια ερευνα δειχνει το αντιθετο.. Επισης ποσο συχνα αλλαζει καποιος στρωμα ? Πραγματικα ομως..
ioannnou Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Μαξιλαρι ειναι ευκολο να αλλαζεις συχνα, το στρωμα ομως ειναι κατι διαφορετικο, ειδικα εφοσον κοστιζει καποιες 100δες ευρω. Θα ελεγα οτι ολα τα στρωματα την ιδια ανεση σου προσφερουν, και δε θα εμπαινα στο κοπο να κατσω να δοκιμαζω. (Εξαιρεση αποτελουν τα στρωματα νερου, εχει κανεις?) Αυτο που με ενδιαφερει ειναι η υγιεινη του θεματος. Ποια στρωματα ειναι πιο υγιεινα, πχ. μαζευουν λιγοτερα ακαρεα?
kage Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Τα στρώματα....είναι αντιαλλεργικά και δεν μαζεύουν ακάρεα, ενώ προσφέρουν μέγιστη στήριξη της σπονδυλικής στήλης. >>γινεται να μην μαζευουν ακάρεα?!!!!? νομιζω οτι πρεπει να τα σκασεις χοντρα αν θες ορθοπεδικα-ανατομικα.θες στρωμα με μεγαλο υψος ειτε ειναι ελατηρια ειτε λατεξ,Visco – Memory Foam κτλ.
De@th L0rd Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Το θέμα είναι πως μπορούμε να τα δοκιμάσουμε πριν τα πάρουμε....Ειδικά αν μένουμε επαρχία. Κάνουμε ταξίδι με λίγα λόγια σε κάποια μεγάλη πόλη κ ξαπλάρουμε σε όλα τα μαγαζιά με τα στρώματα;
bluesattack Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Το θέμα είναι πως μπορούμε να τα δοκιμάσουμε πριν τα πάρουμε....Ειδικά αν μένουμε επαρχία. Κάνουμε ταξίδι με λίγα λόγια σε κάποια μεγάλη πόλη κ ξαπλάρουμε σε όλα τα μαγαζιά με τα στρώματα; Δεν εχετε εκει μαγαζια ? Θεωρω την δοκιμη υψιστης σημασιας .Μου ειχαν κανει δωρο στρωμα ακριβο (οχι τιποτα τρελο ), με επιλεγμενα υλικα και τα σχετικα.Βουλιαζα ,δεν συνηθιζοταν με τιποτα , εφυγε σε συγγενικο προσωπο την ιδια μερα σχεδον .Αλλη δοκιμη σε μαγαζι ,αποτυχια , ''φιρματο''-προσεγμενο κλπ, σκληρο ομως , ρε με τιποτα.Με φθηνο , ντοπιο, νορμαλ ποιοτητας βρηκα την υγεια μου (την ανεση μου) .Εννοειται..ξαπλαρα πανω του .Εννοειται επισης οτι πρεπει να εχει καποια στανταρ, υποαλλεργικο ,να βγαινει το καλλυμα και να πλενεται κλπ κλπ.Δεν ξερω αν εσεις ειστε πιο ευκολοι..αλλιως ταξιδι
ioannnou Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Τα στρώματα....είναι αντιαλλεργικά και δεν μαζεύουν ακάρεα, ενώ προσφέρουν μέγιστη στήριξη της σπονδυλικής στήλης. >>γινεται να μην μαζευουν ακάρεα?!!!!? νομιζω οτι πρεπει να τα σκασεις χοντρα αν θες ορθοπεδικα-ανατομικα.θες στρωμα με μεγαλο υψος ειτε ειναι ελατηρια ειτε λατεξ,Visco – Memory Foam κτλ. Δε θελω ορθοπεδικα-ανατομικα. Να μη πιανουν πολλα ακαρεα θελω! Με τις διαστασεις τι γινεται? Πρεπει να εφαρμοζει ακριβως στο κρεββατι μας.
spanovaggelis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Για τα ακαρεα υπαρχει το potema http://www.naturalproducts.gr/site/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=58&Itemid=7 ενα 15θημερο ψεκασμα λεει και καθαρισες.
Hollander Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μολις αγόρασα στρώμα και μαξιλάρι από μια Ελληνική εταιρία http://mystrom.gr/ και είναι φανταστικά. Τα υλικά περιέχουν το λεγόμενο Memory Foam - το υλικό που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για την NASA - το οποίο ανακουφίζει και αγκαλιάζει το σώμα εκεί που το έχετε ανάγκη. Ρίξτε μια ματία....είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και....ο επειμεένων ελληνικά!
spanovaggelis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Πολυ χοντρο μοιαζει αυτο το στρωμα. Ποσο το πηρες? Διαστασεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.