Προς το περιεχόμενο

Περι νεου ταχυτατου ssd

ioannnou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Ωστε εσυ εχεις καρτα 108mbps... Δε μου λες, οι φακελοι ανοιγουν(ασυρματως παντα) αμεσως?

6ΜΒ/sec εχεις max, ποσο εχεις min?

μέχρι 600Mbps είναι το WiFi N (η δικιά μου πάει μέχρι 270Mbps αν δεν κάνω λάθος), θεωρητικό βέβαια, το πραγματικό είναι max (με τέρμα σήμα και optimization) κάπου στα 9-10MB/sec από ότι έχει πάρει το μάτι μου, στο δικό μου βλέπω 6-7MB/sec αλλά κυρίως 6MB/sec...

min? από την στιγμή που το σήμα μένει σταθερό όταν στέλνεις από δίσκο σε δίσκο, τερματίζεις την ταχύτητα του WiFi...

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ευχαριστουμε αλλα τι σημαινει zen masters?

Εγω αυτο εκανα παντως. :)

Eχεις κι εσυ το ιδιο προβλημα με τον doc1355?

Παντως παιδια σας ευχαριστουμε για την εποικοδομητικη συμμετοχη σας.

μέχρι 600Mbps είναι το WiFi N (η δικιά μου πάει μέχρι 270Mbps αν δεν κάνω λάθος), θεωρητικό βέβαια, το πραγματικό είναι max (με τέρμα σήμα και optimization) κάπου στα 9-10MB/sec από ότι έχει πάρει το μάτι μου, στο δικό μου βλέπω 6-7MB/sec αλλά κυρίως 6MB/sec...

min? από την στιγμή που το σήμα μένει σταθερό όταν στέλνεις από δίσκο σε δίσκο, τερματίζεις την ταχύτητα του WiFi...

Ποιοι ειναι οι παραγοντες που καθιστουν το σημα σταθερο? Εσυ εχεις παντα 6MB/sec ακατεβατα?

Εγω (με το 54ρι) δεν εχω παντα 3ΜΒ, συνηθως 2.75, 2.5 ή και πιο κατω.

Οταν ανοιγεις ασυρματως εναν folder που περιεχει μεσα δεκαδες αρχεια αργει καθολου ή στα παρουσιαζει αμεσως?

• Super Moderators
Δημοσ.

οι παρεμβολές και τα εμπόδια ανάμεσα στις συσκευές...

αν θυμάμαι καλά τα παρουσιάζει αμέσως...

Δημοσ.

Δεν εχω εμποδια.

Παρεμβολες απο που? η τηλεοραση μετραει? (κινητο γιοκ)

"αν θυμασαι"? Δεν εισαι μονιμως συνδεδεμενος? αν ναι, μπορεις να τσεκαρεις με ενα κλικ.

Ενα iso 1GB σε ποση ωρα το μεταφερεις?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...