Προς το περιεχόμενο

Μαθήματα για τουρκικά ????

Dafnousaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

.

Λόγω της νέας εργασίας ανακάστηκα να μάθω Αραβικά μέσα σε 4 μήνες (γραφή και γλώσσα).

Τώρα ξεκινώ Wu.

Σε ζηλευω :)

• Super Moderators
Δημοσ.

[...]

Λόγω της νέας εργασίας ανακάστηκα να μάθω Αραβικά μέσα σε 4 μήνες (γραφή και γλώσσα). Βοήθησε και το γεγονός ότι έχω μερικούς άραβες φίλους.

Τώρα ξεκινώ Wu. [...]

Κι εγώ σε ζηλεύω. :)

Δημοσ.

με μια μικρή επαφή που έχω με την γλώσσα, η προφορά δε μου φαίνεται δύσκολη, και τις λέξεις αν τις ακούσω μια φορα ειτε τις θυμάμαι είτε μπορώ εύκολα να τις αναγνωρίσω. Μου φαίνονται πιο εύκολα από πολωνικά, ρώσσικα, τσέχικα και άλλες σλάβικες γλώσσες αλλα πιο δύσκολα απο γαλλικά, ισπανικά, κτλ...

Δημοσ.

Παιδία δεν βλέπω καμία τουρκική σειράααα, απλά σκεφτόμουν να ξεκινήσω καμία γλώσσα ...και έλεγα για τουρκικά, ωστόσο έχω ακούσει ότι είναι δύσκολά

Εγώ θα σου πρότεινα, αφού λες πως θες να μάθεις κάποια γλώσσα, να κοιτάξεις για ιταλικά. Τα μαθαίνω αυτό τον καιρό και προσωπικά νομίζω ότι είναι απίστευτα. Μοιάζουν πολύ με τις υπόλοιπες γλώσσες, γαλλικά,ισπανικά,γερμανικά,αγγλικά κτλ, ακόμα και με τα ελληνικά σε πολλές λέξεις. Βέβαια, τώρα για τα τουρκικά... δεν είναι καμια ιδιαίτερη γλώσσα και δεν νομίζω να σου φανεί και πολύ χρήσιμη, αν δεν έχεις σκέψεις για δουλειά ή σπουδές εκεί. Μπορεί να μου φαίνεται, αλλά όταν τα ακούω, και γενικότερα η προφορά των τουρκικών είναι κάπως άσχημη και... αστεία ταυτόχρονα. Όμως αν θες τόσο να τα μάθεις... τότε μερχαμπά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...