gepaka Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 καλησπέρα σε όλους. Μόλις αγόρασα ένα μεταχειρισμένο netBook, HP Mini 1199eq Vivienne Tam Edition. Router έχω το Linksys wag200g. Συνδέομαι κανονικά, το netbook βρίσκει το δίκτυο, βάζω κωδικό, συνδέεται αλλά δεν μπαίνει στο ιντερνετ. Μου βγάζει αυτό που βλέπετε στην ποιο κάτω εικόνα. Οποιοδήποτε βοήθεια δεκτή. Σας ευχαριστώ.
kostas_tech Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Πρεπει να περιμενεις λιγο.Αμεσως μετα θα λεει "συνδεση επιτυχης" ή κατι παρομοιο.Δοκιμασε το και ποσταρε αν αλλαξει κατι.
gepaka Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Πρεπει να περιμενεις λιγο.Αμεσως μετα θα λεει "συνδεση επιτυχης" ή κατι παρομοιο.Δοκιμασε το και ποσταρε αν αλλαξει κατι. Περίμενα γύρω στις 2 ώρες αλλά δυστυχώς δεν έγινε τίποτα. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
hawkpilot Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Κάπου το έχω ξαναδεί αυτό το έργο... Ας αρχίσουμε από τα απλά: μήπως έχεις MAC access control ενεργοποιημένο στο router? Μήπως το netbook έχει κάποιο δικό του πρόγραμμα για έλεγχο των ασύρματων δικτύων (ψάξε και για ύποπτα εικονίδια στην task bar)
iak Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Καλημέρα, έχω ένα laptop και ένα pc, με το pc συνδέομαι κανονικά στο internet, με ασύρματη σύνδεση ενώ όταν πάω να συνδεθώ με το laptop μου γραφεί ανάκτηση διεύθυνση δικτύου, πως μπορώ να το διορθώσω αυτό ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα