Προς το περιεχόμενο

τα άχρηστα λαπτοπ πάνε για ανταλλακτικά?

silentscream

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιάς και το λαπτοπ μου απ οτι βλέπω δεν συμφαίρει να επισκευαστεί, αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος-κάποια να στο πάρει με κάποιο συμβολικό ποσό, με σκοπό να πουλήσει τα ανταλλακτικά..

Δημοσ.

Ποιο το laptop και τι έχει κάψει;

Βασικά η απάντηση είναι συνήθως ναι, υπάρχουν μέσα κομμάτια που ακόμα είναι καλά (άμα δεν το πάτησε και νταλίκα δηλαδή....).

Δημοσ.

Και το λάπτοπ ποιό είναι; Άμα είναι αποσπόμενη η κάρτα φτοιάχνει πολύ εύκολα και πουλιέται-επισκευάζεται πιο εύκολα.

Βασικά βάλε το εδώ μια να δεις αμα θες: Πόσο να...

Δημοσ.

Χαρακτηριστικά: ????

Fujitsu-Siemens Amilo Xi2428

ProcessorIntel Core 2 Duo T7700 2.4 GHz

MainboardIntel PM965

Memory2048 MB, DDR2 PC5300, 667 MHz, 2x1024MB

Graphics adapterNVIDIA GeForce 8600M GS - 256 MB, Core: 600 MHz, Memory: 400 MHz, GDDR2 VRAM

Display15.4 inch 16:10, 1280x800 pixel, BrilliantView WXGA TFT, glossy: yes

Harddisk250 GB - 5400 rpm, 250GB 5400rpm WDC WD2500BEVS-22UST0

SoundcardRealtek ALC883

Connections1 Express Card 54mm, 3 USB 2.0, 1 Firewire, 1 VGA, 1 HDMI, 1 S-Video, V.92 Modem, 1 Infrared, 1 Kensington Lock, 1 eSata, Audio Connections: Headphones, S/PDIF, Microphone, LineIn , Card Reader: 5in1, eSATA

NetworkingRealtek RTL8168/8111 Gigabit-LAN (10/100/1000MBit), Intel Wireless WiFi Link 4965AGN (abgn), 2.0 Bluetooth

Optical driveHL-DT-ST DVDRAM GSA-T20N

Sizeheight x width x depth (in mm): 37 x 272 x 360

Weight3 kg

Battery48.8 Wh Lithium-Ion, 11.1V 4400mAh

Καλούτσικο, η κάρτες της σειράς 8 όμως είχαν όντως θέμα...

Εσένα μάλλον δεν είναι αποσπομένη αλλά ενσωματωμένη στην μητρική, το άνοιξες να το δεις; (Άμα δεν το έχεις ανοίξει άστο...)

Γενικά ανάλογα την κατάσταση κανένα 100ρι πιστεύω θα φύγει σιγά σιγά :/ Ή εναλλακτικά το δίνεις κομμάτι κομμάτι και βγάζεις μεν περισσότερα αλλά δεν ξέρεις αμα σου μείνει κάποιο κομμάτι ή αμα δεν φύγουν κάποια ποτέ....

Γενικά άμα ξέρεις απο άνοιγμα λάπτοπ δοκίμασε τον φούρνο ή με κανένα blower μπας και στρώσει (για λίγο καιρό)... Για καινούργια μητρική δεν ξέρω αμα συμφέρει αλλα για επισκευή(reballing) θέλουν κανένα 150ρι περίπου... Reflow μακριά...

Πόσο καιρό το έχεις; Απο ότι είδα (νομίζω) η Fujitsu είχε βγάλει κάτι για επισκευή ελαττωματικών παρτίδων στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και το δικό σου, τώρα πόσο σε καλύπτει αυτό το πράμα δεν ξέρω, στείλε ένα mail πάντως και σε αυτούς, δεν χάνεις κάτι.

Εναλλακτικά αμα θες να ξεμπερδεύεις γρήγορα και δεν σε ενδιαφέρουν τα παραπάνω βάλε το στο thread που σου έδωσα παραπάνω να σου πούνε τα παιδιά πόσο υπολογίζουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...