Thanos1972 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Με το πλάνισμα της κεφαλής αυξήθηκε -έστω και λίγο- η συμπίεση, οπότε μπορεί να μην είναι η ιδέα σου! PS Οι τιμές που είπες δυστυχώς είναι κανονικές αν δεν έχεις γνωστό με συνεργείο. Εμμμμ το πλανιαρισμα που εφαγε λογικα θα ηταν το ελαχιστο δυνατο γιατι δεν ειχε προβλημα η κεφαλη.αλλα και παλι και να αυξηθει η συμπιεση,δεν θα δει τοση διαφορα ετσι ωστε να βγαζει ματι και να το καταλαβαινει. (και οι τιμες οχι,δεν ειναι οι κανονικες).
poedeer7 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Εμμμμ το πλανιαρισμα που εφαγε λογικα θα ηταν το ελαχιστο δυνατο γιατι δεν ειχε προβλημα η κεφαλη.αλλα και παλι και να αυξηθει η συμπιεση,δεν θα δει τοση διαφορα ετσι ωστε να βγαζει ματι και να το καταλαβαινει. (και οι τιμες οχι,δεν ειναι οι κανονικες). μετα απο λιγες μερες το ιδιο με πριν μου φαινεται... επισης εβαλαν πολυ υγρο στο δοχειο για το υδραυλικο τιμονι και πεταξε τα λαδια και εχει γινει χαλια ολο το μηχανοστασιο... ελπιζω να μην εχει παει στον ιμαντα. παω να τους κραξω
Thanos1972 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 μετα απο λιγες μερες το ιδιο με πριν μου φαινεται... επισης εβαλαν πολυ υγρο στο δοχειο για το υδραυλικο τιμονι και πεταξε τα λαδια και εχει γινει χαλια ολο το μηχανοστασιο... ελπιζω να μην εχει παει στον ιμαντα. παω να τους κραξω Αυτα που λεγαμε.τεσπα.δεν μου λες,εισαι σιγουρος οτι τα λαδια που βλεπεις ειναι απο το τιμονι?δεν βρισκω λογο να κατσουν να πειραξουν το τιμονι με την δουλεια που εκαναν.να το αδειασουν βασικα....
poedeer7 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Αυτα που λεγαμε.τεσπα.δεν μου λες,εισαι σιγουρος οτι τα λαδια που βλεπεις ειναι απο το τιμονι?δεν βρισκω λογο να κατσουν να πειραξουν το τιμονι με την δουλεια που εκαναν.να το αδειασουν βασικα.... ναι απο κει ηταν... μου το χαν πει οτι ελειπαν και ειχαν βαλει αλλα το παραγεμισαν!τους το πηγα και εβγαλαν λιγα... κατι ασχετο με 4η και 5η στις 3000 στροφες και πανω οταν αφηνω το γκαζι(σε μια ευθεια,σε μια κατηφορα πχ)ακουγεται ενας υποκωφος θορυβος απο τη μηχανη νομιζω απο τη μεταδοση.Τονιζω το εκανε και πριν την επισκευη και δε νομιζω να εχουν σχεση. τι μπορει να ειναι?διαφορικο,κιβωτιο?οταν παταω γκαζι σταματαει και δεν ακουγεται τιποτα...
Thanos1972 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 ναι απο κει ηταν... μου το χαν πει οτι ελειπαν και ειχαν βαλει αλλα το παραγεμισαν!τους το πηγα και εβγαλαν λιγα... κατι ασχετο με 4η και 5η στις 3000 στροφες και πανω οταν αφηνω το γκαζι(σε μια ευθεια,σε μια κατηφορα πχ)ακουγεται ενας υποκωφος θορυβος απο τη μηχανη νομιζω απο τη μεταδοση.Τονιζω το εκανε και πριν την επισκευη και δε νομιζω να εχουν σχεση. τι μπορει να ειναι?διαφορικο,κιβωτιο?οταν παταω γκαζι σταματαει και δεν ακουγεται τιποτα... Τωρα αυτο με τον ηχο που λες.......δεν νομιζω να μπορει καποιος να σου δωσει μια απαντηση απο εδω μεσα.
poedeer7 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Τωρα αυτο με τον ηχο που λες.......δεν νομιζω να μπορει καποιος να σου δωσει μια απαντηση απο εδω μεσα. καλα το λες αμα δε το ακουσεις που να καταλαβεις.σαν να συντονιζει κατι οταν αφηνω το γκαζι με πολλες στροφες... θα το παρατηρησω και αλλο και θα δουμε.....
akisk Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 καλα το λες αμα δε το ακουσεις που να καταλαβεις.σαν να συντονιζει κατι οταν αφηνω το γκαζι με πολλες στροφες... θα το παρατηρησω και αλλο και θα δουμε..... Κάτι στην εξάτμιση μπορεί να είναι, πχ κανένα joint (ζουάν). Το έκανε ένα nissan που είχα παλιά όταν άφηνα γκάζι από τις 4.000 με οποιαδήποτε όμως σχέση.
mphxths Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Να κανω λιγο τον δικηγορο του διαβολου Θα μου πειτε δεν ειναι εποχες για εξοδα κλπ. ΑΛΛΑ αν το ειχες παει σε μια αντιπροσωπεια και σου κανανε ολα αυτα τα κουλα και τους ελεγες "μισο να ριξω ενα τηλεφωνο στην μαμα εταιρια να δουμε τι θα μας πει" και τα κανανε πανω τους και συμμορφωνοντουσαν θα ηταν ολα πολυ καλυτερα Κοινως αυτο που θελω να πω ειναι οτι με το αμαξι μας δεν παιζουμε , γιατι σκοτωνει. Ναι ξερω μου λεει ο ενας φιλος μου ο μηχανικος ειναι γνωστος μου το προσεχει ναι μου λεει ο αλλος το παω τοσα χρονια ειναι μηχανικος πολυ καλος. ναι δεν αντιλεγω αν κανει ομως μια μακακια...ειτε σε θεμα επισκευης ειτε σε θεμα χρεωσης τι θα κανεις?θα το παρεις και θα το συρεις σε αλλο συνεργειο Δεν ειμαι υπερ των αντιπροσωπειων σε καμμια περιπτωση..πιανουν κωλους ασυζητητι...εχω σκασει για το δικο μου απειρα σε σερβις.Αλλα ξερω 2 πραγματα 1.ξερουν το αμαξι μου καλυτερα απο το καθε συνεργειο της γειτονιας μιας και φτιαχνουν στην αντιπροσωπεια εκατονταδες σαν το δικο μου καθημερινα 2.ξερω οτι αμα μου κανουν μπινια θα τους τρεχω στην "μαμα εταιρια" και η μαμα εταιρια δεν αστειευεται με την πελατεια της. Στο θεμα μας τωρα , πιστευω οτι οταν κανεις λαθος διαγνωση και λαθος/περιττες κινησεις κανονικα δεν πρεπει να τις χρεωνεις Στο κεφαλι σου δηλ (=αμαξι σου) μαθαινει ο αλλος την δουλεια? ΥΓ: ασε δε που στις αντιπροσωπειες ρωτανε πριν βαλουν/κανουν κατι.Εγω να φανταστεις τους αφηνα εν λευκω , αλλαχτε οτι νομιζετε , αλλαχτε οτι τακακια πιστευετε θελουν αλλαγμα. και με παιρνανε στο κινητο και με ρωτουσαν , τα πισω τακακια θεωρουμε οτι θελουν αλλαγμα..να τα αλλαξουμε?και να τους λεω..σας ειπα καντε οτι νομιζετε μην με ζαλιζετε
nikos_e34 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 εγώ πάντως βλέπω ότι δεν το χειρίστικες το θέμα σωστά και σε καβάλησε ο αγράμματος..αλλά τα λεφτά δικά σου όπως και το αμάξι σου. εγώ θα ζητούσα και δεύτερη γνωμη και όχι βουρ στον πατσά! δεν φταίει αυτός που τρώει την πίτα αλλά αυτός που του τη δίνει..φιλικά παντα
kage Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 2.ξερω οτι αμα μου κανουν μπινια θα τους τρεχω στην "μαμα εταιρια" και η μαμα εταιρια δεν αστειευεται με την πελατεια της. τεινει να γινει φημη+κλασσικη απαντηση στα φορουμ.εδω δικαστηρια γινονται και δεν αγχωνονται!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.