Thanos1972 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 τα λαδια τα πηρα 40,φιλτρο 15,ψυγειο 100,δοχειο διαστολης 30,παραφλου κατι ψιλα,θερμοστατη 20 αυτα. περιμενω να το φτιαξει αυριο μεσημερι θα τοχει ετοιμο μου ειπε και επικειται μαχη!!! στη φλατζα δε με εκλεψε γιατι τοσο τη βρηκα κ γω αλλου(παντου βασικα)το σετ παντα. οι τσιμουχες προληπτικα μου ειπε... τα εργατικα με εξοργιζουν και το πλαναρισμα αμα το εννοει χωρις τη φλατζα μεσα τα 250. Οκ,απλα επειδη σου βαζει και μεσα στην τιμη τις τσιμουχες,να ξερεις οτι οι τσιμουχες ειναι ηδη μεσα στο σετ που εχει παρει την φλαντζα. Ριξε λιγο εδω μια ματια για τις τιμες Link
poedeer7 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Οκ,απλα επειδη σου βαζει και μεσα στην τιμη τις τσιμουχες,να ξερεις οτι οι τσιμουχες ειναι ηδη μεσα στο σετ που εχει παρει την φλαντζα. Ριξε λιγο εδω μια ματια για τις τιμες Link α δε το ξερα αυτο.δηλαδη θελει ή 250 το πλαναρισμα μονο και 125 το σετ φλατζες+τσιμουχες ή 250 ολα μαζι. σε καθε περιπτωση δεν ειναι πολλα?
Thanos1972 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 α δε το ξερα αυτο.δηλαδη θελει ή 250 το πλαναρισμα μονο και 125 το σετ φλατζες+τσιμουχες ή 250 ολα μαζι. σε καθε περιπτωση δεν ειναι πολλα? Με μπερδεψες.... αμα σου εχει πει 250 πρεπει να περιλαμβανει τα παντα μεσα. το ειπα για να μην προσπαθει να δικαιολογησει την τιμη λεγοντας σου οτι αλλαζει τσιμουχες και τετοια.χαιρω πολυ,αφου τις εχει τις τσιμουχες ηδη αγορασμενες μεσα στο σετ.
poedeer7 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Με μπερδεψες.... αμα σου εχει πει 250 πρεπει να περιλαμβανει τα παντα μεσα. το ειπα για να μην προσπαθει να δικαιολογησει την τιμη λεγοντας σου οτι αλλαζει τσιμουχες και τετοια.χαιρω πολυ,αφου τις εχει τις τσιμουχες ηδη αγορασμενες μεσα στο σετ. το ιδιο λεμε!!! αυτος αφησε να εννοηθει οτι δεν εχει το σετ μεσα στα 250! ισως να μην εχω καταλαβει και γω καλα βεβαια...
Tomahawk Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Σημείωση, φλάντζα μπορείς να πάρεις και ξεχωριστά, μόνη της χωρίς τσιμουχάκια, χωρίς τίποτα! Τα τσιμουχάκια κλπ άνετα μπορεί να στα χρεώνει χωρίς να τα αγορασε η να τα τοποθέτησε ποτέ!
Aplostra Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 σε έκλεψαν αγαπητέ. Ε σου λεει,βολβο ειναι,ακριβα ανταλλακτικά,καλο αμάξι,θα τον τσιμπήσω λιγο,θα φαει και λιγο παραμύθι και αντε γεια.
poedeer7 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 λοιπον σημερα το πηρα γιατι δεν ειχαν κατι φλατζουλες και περιμενανε να τους τις φερουν. συνολο το μαλλι πηγε 1000 ευρω με τα ανταλλακτικα. και παλι καλα να λεω. χρεωσε 230 τελικα το ρεκτιφιε χωρις τις φλατζες αν ειναι ποτε δυνατον!!! του λεω που ειναι το τιμολογιο μου λεει με τιμολογιο +το ΦΠΑ!δηλαδη ηταν 230 χωρις φπα! 125 χρεωσε τη φλατζα.το μονο σωστο και 400 ελεγε εργασια πως δε πλακωθηκαμε τελικα εκοψε ενα 50 στη τελικη μακροπροθεσμα αυτος εχασε γιατι δε προκειται να του ξαναπαω κανενα απο τα 3 αμαξια της οικογενειας ουτε για λαδια. μονο και δε το χει φτιαξει καλα θα βλαστημησει. υγ.: δεν ακουγεται τοσο δυνατα η μηχανη τωρα στη καμπινα δεν ακουγεται η μηχανη στο ρελαντι καθολου σχεδον μεσα πως εγινε αυτο? απο αποδοση παει οπως πριν μια χαρα σε έκλεψαν αγαπητέ. Ε σου λεει,βολβο ειναι,ακριβα ανταλλακτικά,καλο αμάξι,θα τον τσιμπήσω λιγο,θα φαει και λιγο παραμύθι και αντε γεια. ακριβως οπως το λες εγινε πιστευω και γω
Thanos1972 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Τελος παντων,οτι γλυτωσες γλυτωσες. Το οτι δεν ακουγεται ειναι ενα θεμα το οποιο λειτουργει πιο πολυ ως Placebo.δηλαδη δου φαίνεται οτι δεν ακουγεται.αλλα θα μου πεις οτι τετοια επισκευη που εκανε την μηχανη,ε ολο και κατι καλο εγινε.Τεσπα αφου εγινε η δουλεια σου ολα καλα.χαλαλι.αρκει να σου εχει κανει καλη δουλεια και να ειναι οκ.
poedeer7 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Τελος παντων,οτι γλυτωσες γλυτωσες. Το οτι δεν ακουγεται ειναι ενα θεμα το οποιο λειτουργει πιο πολυ ως Placebo.δηλαδη δου φαίνεται οτι δεν ακουγεται.αλλα θα μου πεις οτι τετοια επισκευη που εκανε την μηχανη,ε ολο και κατι καλο εγινε.Τεσπα αφου εγινε η δουλεια σου ολα καλα.χαλαλι.αρκει να σου εχει κανει καλη δουλεια και να ειναι οκ. ε παλια εκαιγε και λιγο λαδακι τωρα πιστευω να μη καιει. δε το εχω ζορισει και πολυ ακομα αλλα πιστευω να μην εχει κανει λαθος σε κανα χρονισμο μου ειπε οτι εχει εγγυηση για ο,τι εκανε... παντως ηταν και ενας παππους με ενα παλιο 520 εκει και του ζητουσε 700 για αλλαγη ψυγειου!πως δεν εμεινε ο παππους!!! α και σε εναν που πηρα ανταλλακτικα μου λεει δε το φερνες εδω θα το βλεπα απο την αρχη μου λεει εχω αλλαξει πολλα τετοια ουτε καπακια ουτε τιποτα. αλλα εξω απο το χορο...
kanesaxo Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Οπως τα λέγαμε αρχικά, πλήρωσες αρκετά. Αλλά δυστυχώς πάει αυτό. Αφού εκοψες και κάτι πάλι καλά.Το κακό με τα μαστόρια ειναι πως βλέπουν κοντά μόνο. Οπως ειπες, -3 αυτ/τα στο πελατολόγιο,στις μέρες μας, είναι μεγάλη ήττα... Ε και; εβγαλε 400-500ε απ'τη μία φορά.Ετσι όμως έχασε πολυ πιο έυκολα 100ρικα απο συντήρηση, που θελουν 1 ώρα. Πίστεψε με,θέλει χρόνια να βρείς έναν έμπιστο άνθρωπο.Οι μάστορες είναι άτιμοι φάρα.
poedeer7 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Οπως τα λέγαμε αρχικά, πλήρωσες αρκετά. Αλλά δυστυχώς πάει αυτό. Αφού εκοψες και κάτι πάλι καλά.Το κακό με τα μαστόρια ειναι πως βλέπουν κοντά μόνο. Οπως ειπες, -3 αυτ/τα στο πελατολόγιο,στις μέρες μας, είναι μεγάλη ήττα... Ε και; εβγαλε 400-500ε απ'τη μία φορά.Ετσι όμως έχασε πολυ πιο έυκολα 100ρικα απο συντήρηση, που θελουν 1 ώρα. Πίστεψε με,θέλει χρόνια να βρείς έναν έμπιστο άνθρωπο.Οι μάστορες είναι άτιμοι φάρα. οπως τα λες ειναι αλλα αν δε παθεις δε θα μαθεις. πλεον οτι προβλημα βγαλει ερωτηση σε 3 συνεργεια πριν καταληξει για επισκευη... οσο για τους μαστορες απ'οτι καταλαβα ειναι σπανιο να βρεις ανθρωπο που αξιζει.... κατι ασχετο εχω την εντυπωση οτι επιταχυνει καλυτερα ή ειναι ιδεα μου που εχω να το οδηγησω 2 βδομαδες?
Thanos1972 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 οπως τα λες ειναι αλλα αν δε παθεις δε θα μαθεις. πλεον οτι προβλημα βγαλει ερωτηση σε 3 συνεργεια πριν καταληξει για επισκευη... οσο για τους μαστορες απ'οτι καταλαβα ειναι σπανιο να βρεις ανθρωπο που αξιζει.... κατι ασχετο εχω την εντυπωση οτι επιταχυνει καλυτερα ή ειναι ιδεα μου που εχω να το οδηγησω 2 βδομαδες? Κοιτα απο την στιγμη που δεν ειχε προβλημα η μηχανη τοτε μαλλον ειναι ιδεα σου.βεβαια καθαριστικαν τα παντα μεσα απο την στιγμη που βγηκε η κεφαλη και πηγε για ρεκτιφιε.αλλα εαν δεν ειχε ζημια,μαλλον ιδεα σου.εκτος και εαν ειχε και καποιο αλλο προβλημα το αυτοκινητο το οποιο διορθωθηκε με την επισκευη. Και εγω ετσι πιστευα οταν το πηρα το δικο μου απο το συνεργειο αλλα υστερα απο 1 εβδομαδα οδηγησης επεστρεψα στην παλια μου γνωμη.
poedeer7 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Κοιτα απο την στιγμη που δεν ειχε προβλημα η μηχανη τοτε μαλλον ειναι ιδεα σου.βεβαια καθαριστικαν τα παντα μεσα απο την στιγμη που βγηκε η κεφαλη και πηγε για ρεκτιφιε.αλλα εαν δεν ειχε ζημια,μαλλον ιδεα σου.εκτος και εαν ειχε και καποιο αλλο προβλημα το αυτοκινητο το οποιο διορθωθηκε με την επισκευη. Και εγω ετσι πιστευα οταν το πηρα το δικο μου απο το συνεργειο αλλα υστερα απο 1 εβδομαδα οδηγησης επεστρεψα στην παλια μου γνωμη. ναι μαλλον ιδεα μου θα ναι.Οδηγουσα και ενα σαραβαλακι τοσες μερες και μου φαινεται χαοτικη η διαφορα μαλλον
akisk Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Με το πλάνισμα της κεφαλής αυξήθηκε -έστω και λίγο- η συμπίεση, οπότε μπορεί να μην είναι η ιδέα σου! PS Οι τιμές που είπες δυστυχώς είναι κανονικές αν δεν έχεις γνωστό με συνεργείο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.