adams24 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 καλησπερα παιδια μια απορια εβαλα μια ram 1gb στα 400mhz και το cpu-z μου διχνει 166.5 γιατι??? επισης οι μπροστηνες θυρες usb ηταν αποσυνδεμενες τις συνδεσα ανοιξα το pc και μου εβγαλε μια σελιδα που ελεγε για την ram και για το usb και αν θυμαμαι καλα μου ελεγε cmo worng f2 setup και f1 load defuld settings.... ξερουμε γιατι?????
Thanos1972 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Ποια μητρικη εχεις και ποια μνημη πηρες? το cpuz σου δειχνει τοσα γιατι λογικα δεν λειτουργει σε dual channel αλλα επρεπε να ειναι 200 και οχι 166. ειπες ειναι 400αρα ε και οχι 333.
adams24 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 μητρικη εχω αυτην http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=775i65gv και μνημη εχω αυτην http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Transcend-1Gb-Ddr-Dimm-Pc3200-400-Jm-JM388D643A-5L.htm
adams24 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
artshadows Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 την τρεχεισ στα 333 λογο ddr στην δειχνει 166
adams24 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 οκ μπορούμε να κάνουμε κάτι γιαυτό??? η γιαυτό οι μπροστηνες θυρες usb ηταν αποσυνδεμενες τις συνδεσα ανοιξα το pc και μου εβγαλε μια σελιδα που ελεγε για την ram και για το usb και αν θυμαμαι καλα μου ελεγε cmo worng f2 setup και f1 load defuld settings.
driftingcris Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 οκ μπορούμε να κάνουμε κάτι γιαυτό??? η γιαυτό οι μπροστηνες θυρες usb ηταν αποσυνδεμενες τις συνδεσα ανοιξα το pc και μου εβγαλε μια σελιδα που ελεγε για την ram και για το usb και αν θυμαμαι καλα μου ελεγε cmo worng f2 setup και f1 load defuld settings. Το λειτουργικο βλεπει τις ραμ στην μιση συχντητα παντα.... Αυτα που λες οτι σου εβγαλε βγηκαν απο cartoon? Εγω παντως δεν καταλαβα τιποτα!
lakis.makis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 δεν έχει σχέση η αποσύνδεση των μπροστινών θυρών με την μνήμη ... το μήνυμα σημαίνει ότι έγινε bios reset λογικά θέλουν ρύθμιση οι μνήμες μέσω bios εκτός κι αν τις πάρει αυτόματα .... τι επεξεργαστή έχεις? ξέρεις το FSB του επεξεργαστή ?
driftingcris Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 ξέρεις το FSB του επεξεργαστή ? Τον φωτισες
adams24 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 δεν είπα ότι έχει κάποια σχέση το ένα με το άλλο απλά λέω τι έγινε είναι δυο διαφορετικά πράματα αυτά που ρωτάω τον επεξεργαστή δεν μπορώ να τον δω τώρα γιατί ο υπολογιστής είναι ενός φίλου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.