Προς το περιεχόμενο

Windows 7 απο Αγγλικα -> Ρωσσικα

greekparot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Θελω να βαλω σ'ενα φιλο τα windows 7, τα οποια τα εχει σε Αγγλικη εκδοση. Υπαρχει καποιος τροπος να ειναι ολο το περιβαλλον στη Ρωσσικη γλωσσα;

Δημοσ.

Πας στα optional updates και επιλέγεις μόνο τη Ρωσική γλώσσα. Έτσι τίποτε άλλο δεν θα εγκατασταθεί στον υπολογιστή σου! ;-)

Εννοείται πως από τα critical δεν εγκαθιστάς κανένα (ή τουλάχιστον όχι το KB971033) ;-)

Δημοσ.

Πας στα optional updates και επιλέγεις μόνο τη Ρωσική γλώσσα. Έτσι τίποτε άλλο δεν θα εγκατασταθεί στον υπολογιστή σου! ;-)

Εννοείται πως από τα critical δεν εγκαθιστάς κανένα (ή τουλάχιστον όχι το KB971033) ;-)

Σ'ευχαριστω πολυ. Μια τελευταια ερωτηση. Επειδη εγω στο pc μου εχω ηδη τα win7 ultimate. Που ειναι αυτη η επιλογη "optional updates" που μου λες; Στον control panel και στο Region & language; Δεν μπορω να την εντοπισω.. απλα για να μην ψαχνομαι εκεινη τι στιγμη που θα περασω τα 7 στο λαπτοπ του φιλου μου γι'αυτο.

Δημοσ.

Εκκινείς το windows update, στην αριστερή πλευρά έχει δύο καρτέλες, στα optional επιλέγεις τη γλώσσα που θες και μετά από το region and languages επιλέγεις τη γλώσσα του συστήματός σου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...