greekparot Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Καλησπερα, Θελω να βαλω σ'ενα φιλο τα windows 7, τα οποια τα εχει σε Αγγλικη εκδοση. Υπαρχει καποιος τροπος να ειναι ολο το περιβαλλον στη Ρωσσικη γλωσσα;
tsakonas Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 στα ultimate βαζεις οτι γλωσσα θες απο τa optional updates
greekparot Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Χμ.. σ'ευχαριστω αλλα πιστευω οτι εαν κανω update θα κλειδωσουν μετα, οποτε ας το ξεχασω.
johnpap Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Πας στα optional updates και επιλέγεις μόνο τη Ρωσική γλώσσα. Έτσι τίποτε άλλο δεν θα εγκατασταθεί στον υπολογιστή σου! ;-) Εννοείται πως από τα critical δεν εγκαθιστάς κανένα (ή τουλάχιστον όχι το KB971033) ;-)
greekparot Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Πας στα optional updates και επιλέγεις μόνο τη Ρωσική γλώσσα. Έτσι τίποτε άλλο δεν θα εγκατασταθεί στον υπολογιστή σου! ;-) Εννοείται πως από τα critical δεν εγκαθιστάς κανένα (ή τουλάχιστον όχι το KB971033) ;-) Σ'ευχαριστω πολυ. Μια τελευταια ερωτηση. Επειδη εγω στο pc μου εχω ηδη τα win7 ultimate. Που ειναι αυτη η επιλογη "optional updates" που μου λες; Στον control panel και στο Region & language; Δεν μπορω να την εντοπισω.. απλα για να μην ψαχνομαι εκεινη τι στιγμη που θα περασω τα 7 στο λαπτοπ του φιλου μου γι'αυτο.
johnpap Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Εκκινείς το windows update, στην αριστερή πλευρά έχει δύο καρτέλες, στα optional επιλέγεις τη γλώσσα που θες και μετά από το region and languages επιλέγεις τη γλώσσα του συστήματός σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.