pavlospao13 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Χαχαχαχαχα. Με κλασσική είναι τελείως διαφορετικό. Πάντως είναι όμορφο riff Κοίταξε να μάθεις τις νότες πολύ καλά, γιατί εγώ τις ξέρω εξ' ακοής και δεν μπορώ να τις διαβάζω και πρέπει να ακούω το τραγούδι κάθε φορά που πρέπει να το βγάλω. Θέλει αρκετή υπομονή και εξάσκηση, θα απογοητεύεσαι και δεν θα θέλεις να συνεχίζεις και μη τολμήσεις και το βάλεις κάτω. Όπως και σωστά αναφέρει και η φίλτατη Γαλάτεια, μερικοί από τους καλύτερους κιθαρίστες είναι αυτοδίδακτοι όπως οι Stevie Ray Vaughan, Eric Clapton, B.B. King, Les Paul (ο τελευταίος και τι δεν ανακάλυπτε!!!!). Θέλει καλό στήσιμο του καρπού και γνωριμία με τα τάστα της. Μου είχαν στείλει έναν οδηγό για να μάθω-από ένα Έλληνα μουσικό που δημοσίευε τα δωρεάν μαθήματα του σε αρχεία PDF και midi(μουσική)-από ένα site (ποιο ακριβώς δεν ξέρω, που το έδωσαν έτοιμο σε αρχείο) και δε μου χρειάστηκε, αλλά μετά από λίγο καιρό που το έριξα μια ματιά, παρατήρησα ότι είναι αρκετά καλό και κατανοητό για αρχάριο. Αν θες μπορώ να στο στείλω, πιστεύω ότι θα σου φανεί χρήσιμο.
Layjel Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Γεια σας, Αν ενδιαφερεστε για ακουστικη κιθαρα εχω ξεκινησει μαθηματα στο youtube που θα σας βοηθησουν παρα πολυ! Τσεκαρετε http://www.youtube.com/playlist?list=PLB22EBB46A5577A92&feature=plcp
Timonkaipumpa Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Κάνεις που κάνεις διαφήμιση των "μαθημάτων" σου... Τουλάχιστον κάν' τα σε threads τουτουνού του χρόνου.
darredevvil Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 καλο είναι να μάθεις ορισμένα θεωρητικά πρωτα ...και βασικά...πως κουρδίζουν..βασικές κλίμακες και ακόρντα...αν θες βοήθεια στείλε μου πμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα