Tomahawk Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Συγγνώμη ξεχάστηκα τελείως γιατί είχα πολλές δουλειές... Η φωτογραφική είναι πολύ καλή! Είμαι αρκετά ικανοποιημένος απο ποιότητα κατασκευής, φωτογραφιών και video (1080 τράβηξα γιατί δεν ψάχτηκα να χαμηλώσω την ανάλυση). Παρόλα αυτά ήταν πολύ καλό (το video) σε ποιότητα και χωρίς κολλήματα (χρησιμοποιώ μια class 4 kingston). Φυσικά και σαν φωτογραφική μου άρεσε πολύ, καλός σταθεροποιητής, καλές βραδυνές φωτογραφίες όπως φυσικά και πολύ καλες εννοείται την ημέρα! Επίσης η μπαταρία της μου έδωσε την εντύπωση οτι κρατάει αιώνες! Γενικά πολύ είμαι πλήρως ικανοποποιημένος!
george_sok Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Αν ειναι δυνατον!!!!Η Sony DSC-HX5V ξεκιναει σημερα απο 259 ευρω!!!!!!Τι στο καλο συνεβη???? http://www.skroutz.gr/s/254001/Sony-DSC-HX5V.html
LOULATRANS Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 δεν κατασκευαζεται πλεον.εχει αντικατασταθει απο hx 7-hx9
george_sok Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 δεν κατασκευαζεται πλεον.εχει αντικατασταθει απο hx 7-hx9 Καταλαβα.Ευχαριστώ για την πλροφορηση. Παιδια, για να μην ανοιγω αλλο τοπικ με ιδιο τιτλο και ιδιο θεμα, γραφω εδω: θελω αμεσα να παρω μια φωτογραφικη μηχανη σοτυς γονεις μου, για να εχουν να ωγαζουν μια descent φωτογραφια οποτε το χρειαστουν -διακοπες κλπ-. Σκεφτομουν τη σονυ, αλλα παραειναι ακριβη αυτη τη στιγμη.Για τιμη, υπολογιζω καπου στα 160-μαξ 170 ευρω.Πληζ, πεταξτε μερικες ιδεες γιατι εχω αν παρακολουθησω πολυ καιρο το τι παιζι με τις κομπακτ. Διαβασα σε αλλο ποστ για τη νικον coolpix s5100 και σκεφτομουν κατι τετοιο, αν και η τιμη της ειναι αρκετα κατω, και φοβαμαι μην ειναι λαλακια-την εχω πατησει στο παρελθον με "φθηνο" μοντελο της ολυμπους-. Τι λετε? Τη βιαζομαι λιγο, γιατι φευγω την κυριακη και θελω να τους την παρω πριν φυγω-μενω μονιμα εξωτερικο-για να τους δειξω και 5-10 λειτουργιες. Σας ευχαριστω ολους προκαταβολικα. Α! οσο για χαρακτηριστικα, κατι αναλογο με της νικον που ποσταρα παραπανω -hd video, 5x και πανω ζουμ, ευκολες λειτουργιες κλπ, εκτος και αν υπαρχει αναλογη της σονυ σε τιμη 160-70 ευρω. Ευχαριστω!!
george_sok Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Γεια χαρα και παλι παιδια! Τσεκαρα μερικα μοντελα, και εχω ξεχωρισει 4 απο αυτα: nikon s5100 s3100 sony dsc w570 dsc w530 Πειτε σας παρακαλω μια γνωμη. ΥΓ: τελικα το budget επεσε λιγο. Ωαχνω κατι σε τιμη οχι πανω απο 130-140 ευρω (η dsc w570 ειναι λιο-πολυ υπερβαση, αλλα την βαζω ως την πιο ακριβη εναλλακτικη). Επισης, εχει κανεις ιδεα για το sweep panorama της sony? Αξιζει τα λεφτα του ή ειναι μαπα?? Ευχαριστω PS2: αυτο που με χαλαει λιγο στην s3100 ειναι το διαφραγμα (3.2-6.5), συγκριτικα με τις αλλες παντα, ακι κυριως με την s5100 που την παρουσιαζουν σαν την κομπακτ μηχανη με καλες λειτουργιες ληωης τη νυχτα (χαμηλο φωτισμο).Πειτε γνωμες πληζ.Ευχαριστω και παλι.
aekoriginal21 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Αν δινεις 193 ευρω, παιρνεις αυτη, μιλαμε για φοβερη και τρομερη ποιοτητα (ειδικα για το μεγεθος της). Φτανει σε επιδοσεις μηχανες των 200-250 ευρω.
george_sok Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Αν δινεις 193 ευρω, παιρνεις αυτη, μιλαμε για φοβερη και τρομερη ποιοτητα (ειδικα για το μεγεθος της). Φτανει σε επιδοσεις μηχανες των 200-250 ευρω. Φιλε μου φαινεται πολυ ενδιαφερουσα προταση αλλα το μπατζετ μου παραμενει χαμηλο δυστυχως. Στα υπ'οψιν βεβαια, σαν τη χειριστη (απο οικονομικης πλευρας) επιλογη.Παντως η προταση σου φαινεται να απαντα στην ερωτηση μου περι αντιστοιχιας σε sony hx5v. Να ρωτησω λιγο πιο συγκεκριμενα: αναμεσα στις nikon s5100 και s3100, ποια προτιματε?
george_sok Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Φιλε μου φαινεται πολυ ενδιαφερουσα προταση αλλα το μπατζετ μου παραμενει χαμηλο δυστυχως. Στα υπ'οψιν βεβαια, σαν τη χειριστη (απο οικονομικης πλευρας) επιλογη.Παντως η προταση σου φαινεται να απαντα στην ερωτηση μου περι αντιστοιχιας σε sony hx5v. Να ρωτησω λιγο πιο συγκεκριμενα: αναμεσα στις nikon s5100 και s3100, ποια προτιματε? Παιδια καμια αποψη πανω σε αυτες τις μηχανες? Καταλαβα.Ευχαριστώ για την πλροφορηση. Παιδια, για να μην ανοιγω αλλο τοπικ με ιδιο τιτλο και ιδιο θεμα, γραφω εδω: θελω αμεσα να παρω μια φωτογραφικη μηχανη σοτυς γονεις μου, για να εχουν να ωγαζουν μια descent φωτογραφια οποτε το χρειαστουν -διακοπες κλπ-. Σκεφτομουν τη σονυ, αλλα παραειναι ακριβη αυτη τη στιγμη.Για τιμη, υπολογιζω καπου στα 160-μαξ 170 ευρω.Πληζ, πεταξτε μερικες ιδεες γιατι εχω αν παρακολουθησω πολυ καιρο το τι παιζι με τις κομπακτ. Διαβασα σε αλλο ποστ για τη νικον coolpix s5100 και σκεφτομουν κατι τετοιο, αν και η τιμη της ειναι αρκετα κατω, και φοβαμαι μην ειναι λαλακια-την εχω πατησει στο παρελθον με "φθηνο" μοντελο της ολυμπους-. Τι λετε? Τη βιαζομαι λιγο, γιατι φευγω την κυριακη και θελω να τους την παρω πριν φυγω-μενω μονιμα εξωτερικο-για να τους δειξω και 5-10 λειτουργιες. Σας ευχαριστω ολους προκαταβολικα. Α! οσο για χαρακτηριστικα, κατι αναλογο με της νικον που ποσταρα παραπανω -hd video, 5x και πανω ζουμ, ευκολες λειτουργιες κλπ, εκτος και αν υπαρχει αναλογη της σονυ σε τιμη 160-70 ευρω. Ευχαριστω!!
george_sok Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια χαρα και παλι παιδια! Τσεκαρα μερικα μοντελα, και εχω ξεχωρισει 4 απο αυτα: nikon s5100 s3100 sony dsc w570 dsc w530 Πειτε σας παρακαλω μια γνωμη. ΥΓ: τελικα το budget επεσε λιγο. Ωαχνω κατι σε τιμη οχι πανω απο 130-140 ευρω (η dsc w570 ειναι λιο-πολυ υπερβαση, αλλα την βαζω ως την πιο ακριβη εναλλακτικη). Επισης, εχει κανεις ιδεα για το sweep panorama της sony? Αξιζει τα λεφτα του ή ειναι μαπα?? Ευχαριστω PS2: αυτο που με χαλαει λιγο στην s3100 ειναι το διαφραγμα (3.2-6.5), συγκριτικα με τις αλλες παντα, ακι κυριως με την s5100 που την παρουσιαζουν σαν την κομπακτ μηχανη με καλες λειτουργιες ληωης τη νυχτα (χαμηλο φωτισμο).Πειτε γνωμες πληζ.Ευχαριστω και παλι. Καμια γνωμη απο το φορουμ???
rigo0sotirhs Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.aa-digitalphoto.gr/component/virtuemart/?page=shop.product_details&flypage=vmj_estore.tpl&product_id=1301&category_id=3&manufacturer_id=5 αν καυ εχω αυτη τωρα ποια θα επερνα την 570
george_sok Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.aa-digitalphoto.gr/component/virtuemart/?page=shop.product_details&flypage=vmj_estore.tpl&product_id=1301&category_id=3&manufacturer_id=5 αν καυ εχω αυτη τωρα ποια θα επερνα την 570 570??Ποια εννοεις? αυτη που εχω ποσταρει παραπανω?
rigo0sotirhs Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 ναι αυτη και ειναι και μια χαρα και πολυ μουρικη...
iant Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Θα πω κι εγώ εντυπώσεις απο την Canon Ixus 115 την άλλη βδομάδα (το λέω επειδή προτάθηκε η συγκεκριμένη σε προηγουμενο post). Την αγόρασαν οι δικοί μου εχθές. Παιδιά τελικά άκουσα τη γνώμη σας και κατεληξα στη Sony DSC-HX5V.. Τρομερό zoom το βίντεο, απίστευτο θα έλεγα και πολύ πολύ ικανοποιητικό και στο 720p. Νομίζω πως έχει λιγότερο pixelιασμα. Επίσης τη πρόλαβα στη παλιά τιμή 169,τώρα για κάποιο λόγω πήγε πάλι 179. Πολύ καλές φωτογραφίες τη μέρα το βράδυ εχω την αίσθηση πως το φλας είναι πολύ εντονο και τις βγάζει λίγο ασπρουλιάρες. Αυτά μετα απο μια μέρα χρήσης..Να είστε όλοι καλά. Kαι η ερώτηση είναι η εξής.. Θα είναι οκ μια μνήμη Sd Class2 16gb που έχω βρει αρκετά φτηνά ? Ή θα χρειαστεί class4 ??? Παιδιά, και εγώ ψάχνομαι για μια φωτογραφική (παρέδωσε πνεύμα το SONY DSC-W100). Πριν ~1 χρόνο πήρε ο αδελφός μου την SONY DSC-WΧ5 και παρατήρησα μεγάλη παραμόρφωση στις άκρες της εικόνας! Αν τραβούσες κοντινό πλάνο με 3-5 άτομα στην φωτογραφία οι πλαγινοί έβγαιναν ... άσε ... Και για το SONY DSC-W570 έχω διαβάζει πως και αυτή παραμορφώνει την εικόνα! Επίσης οι φωτογραφίες μέσα στο σπίτι και έξω με χαμηλό φωτισμό με την χρίση του φλας δεν ήταν τόσο καλές όσο από το δικό μας παλιό DSC-W100!! Μπορείτε να μου πείτε τις εμπειρίες σας σε (για): - την παραμόρφωση στις άκρες - φωτογραφείς μέσα στο σπίτι με φλας - φωτογραφείς έξω με φλας Ευχαριστώ.
Tomahawk Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Το είχα στα υπόψην μου να απαντήσω αλλα ελλείψει πληκτρολογίου βαριόμουν (το εικονικό είναι πολύ κουραση ρπμ). Κοίτα, εγώ απο την συγκεκριμένη δεν έχω κανένα παράπονο, οι ποιότητα των φωτογραφιών και του video (720 + 1080p) είναι πολύ καλή. Βέβαια δεν έχω δοκιμάσει κάποια άλλη (η προηγούμενη είναι μια nikon coolpix s600) οπότε δε μπορώ να έχω μέτρο σύγκρισης. Εμένα πάντως με ικανοποιεί πλήρως και δε μετανιώνω φυσικά για την αγορά της. Μπορείς εδώ να δεις ένα δείγμα των φωτογραφιών που βγάζει. Οι νυχτερινές τις είναι αρκετά καλές, οι κοντινές μετράνε πολύ οι ψιλομακρινές δεν... Δείγματα απο video έχει μπόλικα στο youtube να τσεκάρεις. Διάβασε επίσης τα reviews που υπάρχουν. Η μπαταρία της επίσης κρατάει πάρα πολύ (τουλάχιστον για να δικά μου δεδομένα). Προσωπικά πιστεύω πως είναι μια πολύ καλή compact φωτογραφική, τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Ελπίζω να βοήθησα!
iant Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Ευχαριστώ πολύ!!! Σχετικά με "- την παραμόρφωση στις άκρες" έχεις παρατηρήσει τίποτα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα