kostasfalcon Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Καλησπερα σε ολους. Εκει που σερφαρα με το λαπτοπ ξαφνικα μου εσβησε. Περιμενα λιγο και το ανοιξα εκ νεου...δουλεψε 5 λεπτα και μου ξαναεσβησε. Παρατηρησα οτι το λαμπακι στο τροφοδοτικο τρεμοπαιζε και οταν εβγαζα το βυζμα επανερχοταν στο πρασινο χρωμα. Επισης δεν δειχνει οτι φορτιζει και οταν δοκιμασα να το ξανανοιξω πλεον ειχε νεκρωσει εντελως το φορητο. Να πω οτι δεν ειχα θεμα με τις θερμοκρασιες και του εχω και βαση zalman. Λετε να καηκε η μητρικη η τελος παντων μπορει να μου πει κανεις τι μπορει να φταει? Ειμαι εκτος εγγυησης...ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις
satmen Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 μηπως επειδη ακριβος δεν φορτιζει.το λεω επειδη ειπες οτι δεν το βλεπεις να φορτιζει. σιγουρεψου λιγο οτι εχει μπαταρια.αν δεν ειναι αυτο ε ολο και καποιος αλλος θα εχει να προτε ινει κατι αλλο
kostasfalcon Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Το λαπτοπ ειναι 4ετιας και σπανια πλεον το δουλευω με την μπαταρια του η οποια ειναι φορτισμενη. Απλα ολο αυτο συνεβη ετσι ξαφνικα δεν ειχα γενικοτερα κανενα προβλημα πριν. Ουτε μου μυριζει κατι καμενο...το ανοιξα.
kostasfalcon Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Το φορητο δεν αναβει ουτε με την μπαταρια...
impel123 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 φιλε μου βαλε το τροφοδοτικο σου και κουνησε το/σφικτο με το χερι στο βυσματακι(που μπαινει στο λαπτοπ). Μαλλον σου χει τσακισει καλωδιο και δεν κανει επαφη. (στο σημειο ακριβως πανω απο τον κυκλο εδω http://www.gadgetbatteries.co.uk/ProdImages/9409-12.jpg δλδ εκει που ενωνεται το βυσμα με το καλωδιο)
kostasfalcon Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 <br />φιλε μου βαλε το τροφοδοτικο σου και κουνησε το/σφικτο με το χερι στο βυσματακι(που μπαινει στο λαπτοπ).<br /><br /> Μαλλον σου χει τσακισει καλωδιο και δεν κανει επαφη.<br /> <br /> (στο σημειο ακριβως πανω απο τον κυκλο εδω <a href='http://www.gadgetbatteries.co.uk/ProdImages/9409-12.jpg' class='bbc_url' title='Εξωτερικός Σύνδεσμος' rel='nofollow external'>http://www.gadgetbat...ges/9409-12.jpg</a><br /> δλδ εκει που ενωνεται το βυσμα με το καλωδιο)<br /> <br /><br /><br />Το εκανα και αυτο αλλα τιποτε....αυτο που με βαζει σε σκεψεις ειναι οτι εφοσον η μπαταρια του ειναι φορτισμενη γιατι δεν ανοιγει! Μεχρι και τις μνημες εβγαλα και τις ξαναεβαλα. Αλλα παλι δεν μου μυριζει καμενο πουθενα...
paylidis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 <br /><br /><br /> Το εκανα και αυτο αλλα τιποτε....αυτο που με βαζει σε σκεψεις ειναι οτι εφοσον η μπαταρια του ειναι φορτισμενη γιατι δεν ανοιγει! Μεχρι και τις μνημες εβγαλα και τις ξαναεβαλα. Αλλα παλι δεν μου μυριζει καμενο πουθενα... μήοως απλα χαλασε το τροφοδοτικο και αδειασε η μπαταρια και γι'αυτό και δεν ανοιγει;
kostasfalcon Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 <br /><br /><br /> μήοως απλα χαλασε το τροφοδοτικο και αδειασε η μπαταρια και γι'αυτό και δεν ανοιγει;<br /> <br /><br /><br />Η μπαταρια ηταν φορτισμενη. Τουλαχιστον το σηματακι κατω ειχε την ενδειξη ρευμα απο το δικτυο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.