Προς το περιεχόμενο

Μηχανολογος,Τοπογραφος, Πολιτικος Δομικων Εργων

puma1991

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Oταν λέμε ιδιωτευεις, ιδιωτεύεις φίλτατε ηρακλειδέα σα μηχανικός. Δε θα παίζουμε με τις λέξεις!

Το θέμα ενοικίασης υπογραφής είναι άλλο θέμα,το οποίο δεν είναι της παρούσας συζήτησης.

Κατα την άποψη μου, μηχανικός που δεν υπογράφει τίποτε, δεν είναι μηχανικός.Εννοώ με το νομικό όρο του θέματος.Διότι δεν υπογράφουμε πολλά διότι παίζονται άλλα παιχνίδια, και όχι γνώσεων.

Θαρρώ πως το αναλύσαμε το θέμα, ο καθείς απο τη πλευρά του.Δεν βλέπω άλλους συναδέλφους οπότε,αυτά.

Κι εγώ γενικεύω το "ιδιωτεύεις" γιατί το να ιδιωτεύσεις ως μηχανικός αυτή τη στιγμή ισοδυναμεί 90% με μαύρη πείνα!Υπάρχουν τόσα άλλα πράγματα που μπορεί να κάνει κάποιος για να του αποφέρουν ένα αξιοπρεπές εισόδημα και στα οποία (ως μηχανικός) θα εφαρμόσει έστω ένα μικρό μέρος των γνώσεών του...

Εγώ δεν μίλησα για "ενοικίαση",σ'αυτή την περίπτωση τζάμπα κερατιάτικα δίνεις...

Φυσικά και για αντικρούοντα συμφέροντα δεν υπογράφουμε αυτά που θα έπρεπε...τι πάει να πει αυτό,επειδή το ΤΕΕ δηλαδή δε μας θέλει δεν είμαστε μηχανικοί;Δεν έχουμε γνώσεις;

Στα φρύδια μου το "νομικό" σκέλος ρε φίλε,διότι ευτυχώς το "νομικό" και τα μπλόκα του κάθε ΤΕΕ δεν είναι αρκετά για να μας ορίσουν "πόσα χρήματα θα βγάζουμε"...αυτοί καρεκλοκένταυροι είναι,έτσι έμαθαν τι να κάνουμε! :-D

Εσύ τη δουλειά σου κοίτα κι άσε τους άλλους...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...