AiWaaa Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 1:30 λεπτό για τέτοιο λάπτοπ είναι υπερβπλικό.. Με διπύρηνο στα 2.2 kai 8 gb ram σε 45 δεύτερα είναι internet ready.
Giorgos09 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Ε άρα εντάξει ... το δικό μου δεν την παλεύει ... Τι μάρκα ειναι το δικό σου ? Asus. Δεν νομιζω οτι εχει σχεση η μαρκα βεβαια.
pbp Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Το πήγα εκεί για έλεγχο και μου λέει το παιδί του service "Ε σιγά.. τι είναι 1:30 λεπτό"... Τι βλάκες είναι ρε Εδώ ο πύργος μου 5 χρονών ανοίγει σε 1 λεπτό τα xp και φορτώνει και αντιβαιρους και μπροουζερ... Του λέω του φίλου μου το λαπτοπ με τα 800 ευρώ ανοίγει σε 40 δευτερόλεπτα και το δικό μου με τα 1300 σε 1:30??? Και μου λέει μπορεί του φίλου σου να ειναι πιο γρήγορο ... Πως γίνεται ρε να ειναι πιο γρήγορο ?? ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ.... Θα παω και θα τα σπάσω όλα εκεί μέσα...Εχω ξενερώσει τη ζωη μου.
T0m Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Λοιπόν φίλε, για να μην χάσεις το δίκιο σου μην τα σπάσεις όλα. Πολύ απλά πες στον τεχνικό 1.30 δεν είναι τίποτα και στην ουσία ούτε τα 5 λεπτα είναι κάτι, άλλα αν ήθελα χρόνους 1.30 ή 2 δεν θα πλήρωνα 1300Ε. Εκτός αυτών ο έλεγχος είναι τυπικός και δεν μπορούν να σου πούν και τίποτα γιατί το πήρες απο έκθεση όποτε αυτό είναι υπερ σου. Τους λες ασχέτος αν έχει κάτι το λαπτοπ ή οχι εσύ θες να το αλλάξεις γιατί είσαι δυσαρεστημένος με το προιόν και τέλος, δεν είσαι υποχρεωμένος να τους πεις το πως και το γιατί. Εφόσον σου δίνουν αυτήν την επιλογή των 15 ημερών σαν καταναλωτής είναι δικαιωμά σου. Μην νευριάζεις και ορίεσαι, μόνο ημικρανίες θα κερδίσεις από αυτό, και τίποτα να μην διαγνώσει ο τεχνικός εσύ μπορείς να το αλλάξεις, ότι και να σου πούνε θα το κάνουν για να μείνεις στην turbo-x.
pbp Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Λοιπόν φίλε, για να μην χάσεις το δίκιο σου μην τα σπάσεις όλα. Πολύ απλά πες στον τεχνικό 1.30 δεν είναι τίποτα και στην ουσία ούτε τα 5 λεπτα είναι κάτι, άλλα αν ήθελα χρόνους 1.30 ή 2 δεν θα πλήρωνα 1300Ε. Εκτός αυτών ο έλεγχος είναι τυπικός και δεν μπορούν να σου πούν και τίποτα γιατί το πήρες απο έκθεση όποτε αυτό είναι υπερ σου. Τους λες ασχέτος αν έχει κάτι το λαπτοπ ή οχι εσύ θες να το αλλάξεις γιατί είσαι δυσαρεστημένος με το προιόν και τέλος, δεν είσαι υποχρεωμένος να τους πεις το πως και το γιατί. Εφόσον σου δίνουν αυτήν την επιλογή των 15 ημερών σαν καταναλωτής είναι δικαιωμά σου. Μην νευριάζεις και ορίεσαι, μόνο ημικρανίες θα κερδίσεις από αυτό, και τίποτα να μην διαγνώσει ο τεχνικός εσύ μπορείς να το αλλάξεις, ότι και να σου πούνε θα το κάνουν για να μείνεις στην turbo-x. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου... Περιμένω να με πάρουν τηλ απο τον έλεγχο τώρα ... θα σε ενημερώσω σήντομα!! Και πάλι ευχαριστώ !
pbp Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Λοιπόν παιδιά, Τους τα έψαλα και μου το αντικατέστησαν... Έτσι διάλεξα το http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Samsung-RF711-S02GR-BA69-00781C.htm ... Πείτε μου τη γνώμη σας παρακαλώ
Dbzakias2 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Λοιπόν παιδιά, Τους τα έψαλα και μου το αντικατέστησαν... Έτσι διάλεξα το http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Samsung-RF711-S02GR-BA69-00781C.htm ... Πείτε μου τη γνώμη σας παρακαλώ χιλιες φορες καλυτερο απο το προηγουμενο... με i7 και blue ray! μια χαρα σε βρισκω... btw να μας πεις σε ποση ωρα αυτο κανει boot...
pbp Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 χιλιες φορες καλυτερο απο το προηγουμενο... με i7 και blue ray! μια χαρα σε βρισκω... btw να μας πεις σε ποση ωρα αυτο κανει boot... Ok! Να περάσω τις αρχικές ρυθμίσεις και θα σας πω
pbp Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 45 sec με όλα μου τα προγράμματα μέσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παιδιά ειλικρινά thnx για όλα !
Dbzakias2 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 45 sec με όλα μου τα προγράμματα μέσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παιδιά ειλικρινά thnx για όλα ! τιποτα καλε... μεγεια το καινουριο λαπτοπ!
ipal Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Mε γεια, αν & επεσες στα μισα gpu cores ... τουλαχιστον πηρες κατι επωνυμο.
pc_expert Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Το ηθικό δίδαγμα των 8 σελίδων της ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ που τράβηξε ο pbp είναι 1ο. Δεν αγοράζουμε (και ειδικά με τόσα λεφτά) μηχάνημα από τη βιτρίνα . Εκτός κι άν μας το δίνουν λιγότερο από μισοτιμής. 2ο. Δεν αγοράζουμε TURBO-X διότι είναι χαμηλοτάτης ποιότητας . 3ο. Το Πλαίσιο θέλει βρίσιμο και καφριλίκι για να σου κάνει αντικατάσταση ενώ θα έπρεπε να την κάνει αυτόματα και η ειρωνική συμπεριφορά απέναντι στον πελάτη "Ε και πώς κάνεις έτσι για 1:30' boot time" αποδεικνύει την κακή φιλοσοφία marketing που έχουν. 4o. Tα Samsung λάπτοπ τελευταία βελτιώνονται όλο και περισσότερο!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.