ipal Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Τελικα ποση ωρα κανει ν'ανοιξει? παρε ενα χρονομετρο & πες μας. & ποτε εμφανιζονται τα win & ποτε ανοιγει το desktop. 7 64bit premium τρεχει? restore το εχεις κανει?
pbp Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Τελικα ποση ωρα κανει ν'ανοιξει? παρε ενα χρονομετρο & πες μας. & ποτε εμφανιζονται τα win & ποτε ανοιγει το desktop. 7 64bit premium τρεχει? restore το εχεις κανει? Θα το κάνω αυριο και θα σας πω. Restore τι ακριβως ειναι ?
paulchro Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 το ότι 1 laptop η 2 η 3 από μια σειρά η μια εταιρία Έχει πρόβλημα δεν σημάνει πως όλα είναι αρχίστα. Μη τα ισοπεδονουμε όλα..
pbp Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Λοιπόν με τις ρυθμίσεις που μου είπατε να κάνω... από τη στιγμή που πατάω το κουμπί να ανοίξει κάνει: 44sec μέχρι το καλωσορίσατε +άλλα 20 sec Η οθόνη γράφει καλώς ορίσατε + άλλα 25 sec φορτώνει μετά Στα 1:30 με 1:38 έχει ανοίξει και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις... Εννοείτε ότι πριν άνοιγε ακόμα πιο αργά.. Τώρα έτσι δεν φορτώνει τίποτα και η RAM δουλεύει στα 1,39GB.
Giorgos09 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Σε τι τιμη το πηρες? Αν στα €847 τοτε το εχω δει 2-3 φορες να το αγοραζει καποιος απο το stock house και μετα απο μερικες μερες να ειναι παλι πισω.
pbp Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Σε τι τιμη το πηρες? Αν στα €847 τοτε το εχω δει 2-3 φορες να το αγοραζει καποιος απο το stock house και μετα απο μερικες μερες να ειναι παλι πισω. Όχι 1300 ευρώ το πήρα... εκθεσιακό αλλά με δώρο εγγύηση 3years
yiannhsp Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Πήγαινε να σου κάνουν φορμάτ και επανεγκατάσταση του λειτουργικού εκτός αν το κάνεις εσύ και γράψε μας τα αποτελέσματα .Γιατί με τόσο ψάξιμο που έριξες με ένα φορμάτ πιστεύω θα είχες καθαρίσει πολύ γρήγορα .
ipal Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 .Γιατί με τόσο ψάξιμο που έριξες με ένα φορμάτ πιστεύω θα είχες καθαρίσει πολύ γρήγορα . αν δεν εχει τα σωστα dvd με driver καλυτερα να μη κανει format μονος του. δες & ενας αλλος με turbo, αλλες 5 σελιδες μετα 8εμα... αλλα & service πιστευω τζαμπα 8α το παει εκτος αν σκοπευει να το σουταρει για επιστροφη. @pbp: αν εχεις σκοπο να το κρατησεις & για να σου φυγουν αμφιβολιες τρεξε ενα http://www.futuremark.com/benchmarks/pcmarkvantage/download/ & συγκρινε με καποιο παρομοιο μηχανημα. επισης & με 400ε μηχανημα να το συγκρινες παλι πανω κατω τα ιδια 8α εβλεπες. το 1'10" boot για stock WIN απειραχτο OK φαινεται. 5400 δισκο εχει. στη πορεια μπορεις να κοψεις services & να το ριξεις αφου δεν 8ες να κανεις hibernate.
pbp Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 αν δεν εχει τα σωστα dvd με driver καλυτερα να μη κανει format μονος του. δες & ενας αλλος με turbo, αλλες 5 σελιδες μετα 8εμα... αλλα & service πιστευω τζαμπα 8α το παει εκτος αν σκοπευει να το σουταρει για επιστροφη. Για επιστροφή πόσες μέρες διορία έχω ? Τι πρέπει να κάνω ?
ipal Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Για επιστροφή πόσες μέρες διορία έχω ? Τι πρέπει να κάνω ? παρε στο 800-11 Η' αν εισαι κοντα βρες τον προισταμενο & πες του τα. παντως στο στοκ νομιζω ειναι αυτο http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Turbo-X-Dominus-CL-SH-i7-232.htm οχι το δικο σου. δε 8α βαζαν λαπτοπ 2 μηνων μοντελο στο stock. λεω τωρα, δε το χω δει κιολας.
T0m Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δεν είμαι σίγουρος αν οι 30 μέρες είναι για επιστροφή(για δυσαρεστημένους) ή για DOA. Επίσης το ότι είναι ανοιχτό σε έκθεση δεν σημαίνει ότι εχει πρόβλημα, το χειρότερο πρόβλημα θα ήταν κάποια γρατζουνιά, δεν χαλάνε επειδή είναι ανοιχτα... 24 μέρες δουλευει ο σκλήρός όχι 24 χρόνια και με αυτό θέλω να πω πως οι μέρες αυτές δεν θα πρέπει να θεωρηθούν ως η αιτία. Για μένα κατ αρχήν πάνε στις ιδιότητες του υπολογιστή να δείς αν έχει όντως 8gb, κάνε ένα φορμάτ και δες τι παίζει. Τελικός ασχέτος όλων αυτών πάνε και άλλαξε το, γιατί ότι και να γίνει στα μάτια σου αργό θα φαίνεται, αφού αυτη ήταν η πρώτη σου εντύπωση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα στο αλλάξουν αφού το έχεις 10 μέρες μόνο. Πάρε κάτι άλλο γιατί αλλιώς δεν θα ηρεμήσεις. Ένα λάπτοπ σίγουρα δεν σημαίνει πως όλα θα σου βγούν ετσι αλλά για καλό και για κακό πάρε κανα toshiba
pbp Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δεν είμαι σίγουρος αν οι 30 μέρες είναι για επιστροφή(για δυσαρεστημένους) ή για DOA. Επίσης το ότι είναι ανοιχτό σε έκθεση δεν σημαίνει ότι εχει πρόβλημα, το χειρότερο πρόβλημα θα ήταν κάποια γρατζουνιά, δεν χαλάνε επειδή είναι ανοιχτα... 24 μέρες δουλευει ο σκλήρός όχι 24 χρόνια και με αυτό θέλω να πω πως οι μέρες αυτές δεν θα πρέπει να θεωρηθούν ως η αιτία. Για μένα κατ αρχήν πάνε στις ιδιότητες του υπολογιστή να δείς αν έχει όντως 8gb, κάνε ένα φορμάτ και δες τι παίζει. Τελικός ασχέτος όλων αυτών πάνε και άλλαξε το, γιατί ότι και να γίνει στα μάτια σου αργό θα φαίνεται, αφού αυτη ήταν η πρώτη σου εντύπωση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα στο αλλάξουν αφού το έχεις 10 μέρες μόνο. Πάρε κάτι άλλο γιατί αλλιώς δεν θα ηρεμήσεις. Ένα λάπτοπ σίγουρα δεν σημαίνει πως όλα θα σου βγούν ετσι αλλά για καλό και για κακό πάρε κανα toshiba Φίλε μου έχεις απόλυτο δίκαιο! Έκανα Format και ανοίγει στα 1:30 sec (1:30 είναι η στιγμή που ακούγεται ο ήχος των windows). Πήρα τηλ και μου είπαν μπορώ μέχρι 15 μέρες αλλά πρέπει να το πάω για να το κάνουν έναν έλεγχο και δεν κατάλαβα αν αυτός ο έλεγχος είναι για να το δεχτούν πίσω ή για να μη το δεχτούν πίσω εφόσον είναι καλά... Τι να κάνω ?? Καταρχάς ποιος είναι ο φυσιολογικός χρόνος εκκίνησης των windows?
Giorgos09 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Στο νετμπουκ μου κανει 40δ να παει στην οθονη επιλογης χρηστων. Οταν ακουγεται ο ηχος των windows δηλαδη.
pbp Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Στο νετμπουκ μου κανει 40δ να παει στην οθονη επιλογης χρηστων. Οταν ακουγεται ο ηχος των windows δηλαδη. Ε άρα εντάξει ... το δικό μου δεν την παλεύει ... Τι μάρκα ειναι το δικό σου ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.