Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα (Αργή εκκίνηση των Windows) με καινούριο Laptop-Turbo x

pbp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Πήρα το εξής laptop.

Το θέμα είναι ότι το είχανε (μου είπαν) μία εβδομάδα στη βιτρίνα (από αυτά που έχουν ανοιχτά για να τα βλέπει ο κόσμος και έτσι πέτυχα λίγο καλύτερι τιμή.

Το θέμα είναι ότι όπως είναι φυσικό είχε εγκατεστημένα πάνω τα Windows.

Το πρόβλημα είναι ότι ανοίγει πιο αργά και από τον πύργο μου που είναι 5 χρονών και δουλεύει η Ραμ στα 2GB.

Κατά τα άλλα καλά δουλεύει.

Τι μπορεί να φταίει και ξεκινάει τόσο αργά ? (Μιλάμε για πολύ Αργά)

Ευχαριστώ.

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μηπως φορτώνει πολλές εφαρμογές στο startup και αυτό καθυστερεί την εκκίνηση?

Δεν νομίζω γιατί πάει αργά από τη στιγμή που το έφερα σπίτι που δεν είχε σχεδόν τίποτα εγκατεστημένο.

Ούτε MSN δεν φορτώνει στο start up...

Το σύγκρινα και με ενός φίλου μου που το πήρε 800 ευρώ και κάνει τον διπλάσιο χρονο τουλάχιστον .

Δημοσ.

Γράψε msconfig στο run και δες στα startup τι φορτώνει.

Στην καρτέλα εκκίνηση στοιχείων ?

Δημοσ.

Ναι!

THXCfg64

Microsoft security client

Google update

Nero Home

Λειτουργικο συστημα Microsoft Windows

THXAudio

Creative upDreg

AVG Internet Security

Widgi Toolbar

Adobe reader

Γραφει ολα με τικ!

Δημοσ.

THXCfg64

Microsoft security client

Google update

Nero Home

Λειτουργικο συστημα Microsoft Windows

THXAudio

Creative upDreg

AVG Internet Security

Widgi Toolbar

Adobe reader

Ξετίκαρε avg , adobe reader ( μάλλον βάλε κανένα foxit reader ), widgi toollbar ( μάλλον αν την απεγκαταστήσεις θα είναι καλύτερα ) πάτα apply και μετά

ok , θα σου ζητήσει να κάνεις επανεκκίνηση , την κάνεις και πες μας τι γίνεται !! :rolleyes:

Δημοσ.

ασε μονο το λειτουργεικο συστιμα και το avg

το avg και ειδηκα η συγκεκρινενη εκδοση ειναι πολυ βαρια για το λαπτοπ να ξερεις B)

• Moderators
Δημοσ.

Widgi Toolbar. To χρησιμοποιεις καπου αυτο?

Αν οχι,θα πρεπει οχι μονο να το βγαλεις απο το start up, αλλα να το κανεις και απεγκατασταση.

Επισης ανετα μπορεις να αφαιρεσεις απο το start up τον Adobe Reader και το Nero Home.

Δημοσ.

Οκ το δοκιμάζω

Αν και πρώτον μιλάμε για πολύ καλό λαπτοπ και δευτερον σας είπα το έκανε και πριν εγκταστήσω όλα αυτα...

Δημοσ.

Η γνώμη μου είναι να τον επιστρέψεις τώρα που είναι νωρίς να πάρεις τα χρήματά σου πίσω και να πας σε καμιά πιο σοβαρή μαρκα.

Να λες πάλι καλά που είναι μόνο αυτό το πρόβλημα, αν σου καεί καμια μητρική να δω τι θα κάνεις.

Και Turbo-X και εκθεσιακός και 1 έτος εγγύηση και όλα αυτά στα 1300€, χειρότερη επιλογή σε laptop δεν έχω δει.

Δημοσ.

Και Turbo-X και εκθεσιακός και 1 έτος εγγύηση και όλα αυτά στα 1300€, χειρότερη επιλογή σε laptop δεν έχω δει.

3 Χρόνια

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

το έκανα ...

Μικρή η διαφορά και στην εκκίνηση και στη ραμ.

Αυτό το χαζο-toolbar δεν έχω ιδέα πως εχει μπει στο pc μου :S

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...