pbp Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Γεια σας, Πήρα το εξής laptop. Το θέμα είναι ότι το είχανε (μου είπαν) μία εβδομάδα στη βιτρίνα (από αυτά που έχουν ανοιχτά για να τα βλέπει ο κόσμος και έτσι πέτυχα λίγο καλύτερι τιμή. Το θέμα είναι ότι όπως είναι φυσικό είχε εγκατεστημένα πάνω τα Windows. Το πρόβλημα είναι ότι ανοίγει πιο αργά και από τον πύργο μου που είναι 5 χρονών και δουλεύει η Ραμ στα 2GB. Κατά τα άλλα καλά δουλεύει. Τι μπορεί να φταίει και ξεκινάει τόσο αργά ? (Μιλάμε για πολύ Αργά) Ευχαριστώ.
Tmark Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Μηπως φορτώνει πολλές εφαρμογές στο startup και αυτό καθυστερεί την εκκίνηση?
pbp Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Μηπως φορτώνει πολλές εφαρμογές στο startup και αυτό καθυστερεί την εκκίνηση? Δεν νομίζω γιατί πάει αργά από τη στιγμή που το έφερα σπίτι που δεν είχε σχεδόν τίποτα εγκατεστημένο. Ούτε MSN δεν φορτώνει στο start up... Το σύγκρινα και με ενός φίλου μου που το πήρε 800 ευρώ και κάνει τον διπλάσιο χρονο τουλάχιστον .
Tmark Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Γράψε msconfig στο run και δες στα startup τι φορτώνει.
pbp Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Γράψε msconfig στο run και δες στα startup τι φορτώνει. Στην καρτέλα εκκίνηση στοιχείων ?
pbp Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Ναι! THXCfg64 Microsoft security client Google update Nero Home Λειτουργικο συστημα Microsoft Windows THXAudio Creative upDreg AVG Internet Security Widgi Toolbar Adobe reader Γραφει ολα με τικ!
ss13 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 THXCfg64 Microsoft security client Google update Nero Home Λειτουργικο συστημα Microsoft Windows THXAudio Creative upDreg AVG Internet Security Widgi Toolbar Adobe reader Ξετίκαρε avg , adobe reader ( μάλλον βάλε κανένα foxit reader ), widgi toollbar ( μάλλον αν την απεγκαταστήσεις θα είναι καλύτερα ) πάτα apply και μετά ok , θα σου ζητήσει να κάνεις επανεκκίνηση , την κάνεις και πες μας τι γίνεται !!
umaga Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 ασε μονο το λειτουργεικο συστιμα και το avg το avg και ειδηκα η συγκεκρινενη εκδοση ειναι πολυ βαρια για το λαπτοπ να ξερεις
Tmark Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δεν είναι πολλά, δεν είναι νορμαλ να σερνεται έτσι όπως λες.
Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Widgi Toolbar. To χρησιμοποιεις καπου αυτο? Αν οχι,θα πρεπει οχι μονο να το βγαλεις απο το start up, αλλα να το κανεις και απεγκατασταση. Επισης ανετα μπορεις να αφαιρεσεις απο το start up τον Adobe Reader και το Nero Home.
umaga Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 και εγω προτεινω foxit reader και για antivirus το avira
pbp Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Οκ το δοκιμάζω Αν και πρώτον μιλάμε για πολύ καλό λαπτοπ και δευτερον σας είπα το έκανε και πριν εγκταστήσω όλα αυτα...
Tompgr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Η γνώμη μου είναι να τον επιστρέψεις τώρα που είναι νωρίς να πάρεις τα χρήματά σου πίσω και να πας σε καμιά πιο σοβαρή μαρκα. Να λες πάλι καλά που είναι μόνο αυτό το πρόβλημα, αν σου καεί καμια μητρική να δω τι θα κάνεις. Και Turbo-X και εκθεσιακός και 1 έτος εγγύηση και όλα αυτά στα 1300€, χειρότερη επιλογή σε laptop δεν έχω δει.
pbp Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Και Turbo-X και εκθεσιακός και 1 έτος εγγύηση και όλα αυτά στα 1300€, χειρότερη επιλογή σε laptop δεν έχω δει. 3 Χρόνια ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- το έκανα ... Μικρή η διαφορά και στην εκκίνηση και στη ραμ. Αυτό το χαζο-toolbar δεν έχω ιδέα πως εχει μπει στο pc μου :S
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.