Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή είδα ότι πολλοί δεν κατέχουν γνώσεις Linux ή το BactTrack τους φαίνεται δυσνόητο θα δούμε πώς μπορούμε να σπάσουμε ένα κωδικό ασύρματου δικτύου NetFaster IAD 2 μέσω Windows και μόνο.

Καταρχάς θα δουλέψουμε με το CommView for WiFi Packet Analyzer v6.3 και το Aircrack V1.0!!!

Αρχικά ανοίγουμε το CommView,πάμε στο logging και βάζουμε auto save και στο πρώτο κουτάκι 99999 ενώ στο δεύτερο 100 (συγγνώμη αλλά δεν θυμάμαι τα ονόματα απο τα κουτάκια τώρα!!!!) ....

Στη συνέχεια πατάμε "start capture" και μετά "start scanning".... Εκεί μέσα με το που μας βγάλει το δίκτυο που θέλουμε να σπάσουμε (NetFasteR IAD2) κάνουμε δεξί κλίκ πάνω του και κάνουμε copy την MAC Adress του....

Το κάνουμε paste σε ένα σημειωματάριο και έχουμε τα 12 πρώτα ψηφία του κλειδιού (π.χ 000559xxxxxx!!!) καθώς τα 6 πρώτα είναι default για τα NetFaster..... στη συνέχεια πατάμε capture και αρχίζει να συλλέγει πακέτα (κάπου κάτω αριστερά λέει πόσα πακέτα έχεις μαζέψει!!!) το αφήνουμε ανοιχτό να μαζεύει,πάμε για κάνα καφέ,καμία βόλτα,βαράμε κάνα ύπνο και όταν μαζέψουμε πάνω απο 600.000 πακέτα (όσο περισσότερα έχoυμε τόσο το καλύτερο για εμάς) πάταμε το stop capture (δίπλα απο το start capture!!) και κλείνουμε το πρόγραμμα.....

Μετά πάμε έγγραφα>commview>logs (αυτό είναι το path συνήθως!!) και θα ανοίγουμε ένα,ένα τα πακέτα (θα μας τα ανοίγει στο CoomView!) θα περιμένουμε 7-8 sec να διαβάσει όλα τα πακέτα και όταν τελειώσει θα πατάμε file>export logs και θα επιλέγουμε την τελευταία μορφή,κάτι με wireshark νομίζω λέει....

Έπειτα μπαίνουμε εδώ Link και βάζουμε τους υπόλοιπους αριθμούς από την MAC Adress (αυτούς που αποθηκεύσαμε στο σημειωματάριο) και κατεβάζουμε τη λίστα που θα μας βγάλει σε .txt

Το κάνουμε αυτό και μετά κατεβάζουμε το aircrack για windows (V1.0 για εμένα είναι το πιο εύχρηστο!) και έπειτα ανοίγουμε το πρόγραμμα aircrack GUI που είναι μέσα στο bin!!!

Βάζουμε 128 bit,WPA και στην πρώτη σειρά κάνουμε browse όλα τα πακέτα που αποθηκεύσαμε σε μορφή .cap στο φάκελο LOGS!!!! Βάζουμε και το wordlist σε .txt που κατέβασες απο to site που αναφέραμε παραπάνω και πατάμε launch!!!! Μετά περιμένουμε λίγο,θα τρέξει το MS DOS και θα μας βγάλει κάπου στα 10.000 στοιχεία...επειδή δεν θα μπορούμε να δούμε τα πρώτα,με το που το ανοίξει πατάμε ctrl + s για να σταματήσουμε το ρολλάρισμα και βλέπουμε ποιο δίκτυο θελουμε να σπάσουμε (συνήθως το 1ο ή το 2ο είναι!!!) μετά κλείνουμε το DOS,ξαναπατάμε launch στο πρόγραμμα,μας το ξανανοίγει περιμένουμε να φορτώσει τη λίστα και πατάμε τον αριθμό που είναι το δίκτυο (είπαμε 1 ή 2 συνήθως) και τρέχει να βρεί τον κωδικό....

Έπειτα άμα είμαστε τυχεροί και έχουμε τα κατάλληλα πακέτα μας τον εμφανίζει... Οπότε το κλειδί για το ασύρματο δίκτυο είναι της μορφής 00055909χχχχ-χχχχ ΜΑΖΙ με παύλα...τον γράφουμε και είμαστε έτοιμος.....

Να σημειώσω ότι αυτή διαδικασία ισχύει ΜΟΝΟ στην πειπτωση που ο κάτοχος δεν έχει αλλάξει τον κωδικό και ισχύει ο default!!!

Το aircrack βρίσκεται εδώ....

Link

Το CommView με μία αναζήτηση στο google νομίζω θα το βρείτε (Δύστυχως δεν το έχω εύκαιρο!).....

Προσοχή!! Ο οδηγός είναι μόνο για την έκδοση 3.6!!!!

Ελπίζω να είναι κατανοητό το κείμενο και να μην χρειαστεί πολλές διευκρινήσεις!!!!

Επεξ/σία από Tsarkamparararam
Δημοσ.

Τι διαφορα έχουνε αφού και για cyta υπάρχει wordlis

δεν χρειάζεται να υπάρχει κάποιο client συνδεδεμένο και να πιάσουμε το handshake για να σπάσει το NetFaster IAD 2 ???

Δημοσ.

Μιλάμε για ενεργό δίκτυο και εφόσον συνδεθεί κάποιος χρήστης μπορείς να πάρεις το handshake ....

Ξέρω πάμε με πιθανότητες και υπάρχει κάποιο ποσοστό αποτυχίας καθώς μπορεί να μην συνδεθεί κάποιος ....

Υπάρχει η περίπτωση όμως να υπάρχει ανοιχτό κάποιο τόρεντ και αυτόματα να αποσυνδεθεί και να ξανασυνδεθεί ο χρήστης και να πάρεις το πολυπόθητο handshake .....

Τώρα για σίτα σου είπα δεν ξέρω άμα δουλεύει γιατί δεν το έχω δοκιμάσει ....

Αλλά λογικά θα δουλεύει άμα έχεις το κατάλληλο wordlist ....

Δημοσ.

Έπειτα μπαίνουμε εδώ Link και βάζουμε τους υπόλοιπους αριθμούς από την MAC Adress (αυτούς που αποθηκεύσαμε στο σημειωματάριο) και κατεβάζουμε τη λίστα που θα μας βγάλει σε .txt

?? ναι pious υπολοιπους??? είναι 12 και μπορεί να πάρει το link μονο 6!! διευκρίνισε το λίγο μπας και το σπάσουμε !!

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για σας τι κανετε...εκανα ακριβος οτι γραφεις για να σπασω ενα νετφαστερ2 αλλα εχς κολλησει στο εξης .Οταν ανοιγω to aircrak bazw wordlist στο κατω κουτακι κ πανω, το αρχειο που αποθηκευσα στο λογ cap patao lunch .k μου εμφανιζει αυτο

bssid essid encryption

1 00:1A:2A:DE:31:B8 WEP(137IVS)

2 74:EA:3A:EB:F5:E0 WPA (0 HANDSHAKE)

INDEX NUMBER OF TARGET NETWORK?:_

απο τι καταλαβαινω μαλλον με το commview kati kanw λαθος..πακετα μαζεψα πολλα μαλλον στην αποθηκευση κανω λαθος οταν αποθηκευω τα πακετα..ειναι κ evolution commview d kserw an παιζει καπιο ρολο αυτο...

μπορειτε να βοθησετε σας παρακαλω..κανα βιντεο να δω τι ακριβως να κανω..η μηπως το commviw p exw d einai kalo..kana link na brw to sosto.please help...:( εχω ριξει πολυ διαβασμα στο φορουμ σας αλλα ειμαι ψιλοασχετος με αυτα...

σας ευχαριστω εκ των προτερων

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

"με το που το ανοίξει πατάμε ctrl + s για να σταματήσουμε το ρολλάρισμα και βλέπουμε ποιο δίκτυο θελουμε να σπάσουμε (συνήθως το 1ο ή το 2ο είναι!!!) μετά κλείνουμε το DOS,ξαναπατάμε launch στο πρόγραμμα,μας το ξανανοίγει περιμένουμε να φορτώσει τη λίστα και πατάμε τον αριθμό που είναι το δίκτυο (είπαμε 1 ή 2 συνήθως) και τρέχει να βρεί τον κωδικό....

Έπειτα άμα είμαστε τυχεροί και έχουμε τα κατάλληλα πακέτα μας τον εμφανίζει..."

Αυτο δεν το καταλαβαίνω εγώ. Τα έκανα τα υπολοιπα αλλά ποιος ειναι ο αριθμός του δικτυου, δεν γνωρίζω καθόλου απο αυτά οπως καταλαβαίνεις.. Που γράφω και τι; Στο DOS ? :|

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μετά πάμε έγγραφα>commview>logs (αυτό είναι το path συνήθως!!) και θα ανοίγουμε ένα,ένα τα πακέτα (θα μας τα ανοίγει στο CoomView!) θα περιμένουμε 7-8 sec να διαβάσει όλα τα πακέτα και όταν τελειώσει θα πατάμε file>export logs και θα επιλέγουμε την τελευταία μορφή,κάτι με wireshark νομίζω λέει....

Orea mexri eki ta exo kani ola, otan omos pao eiki pou les "επιλέγουμε την τελευταία μορφή,κάτι με wireshark νομίζω λέει" mou wgazi ena adio parathiro

111e6ayv421di_thumb.jpg

ti kano lathos???

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι νέος χρήστης εδώ. Tsarkamparararam Θέλω να σε ρωτήσω το εξής.

1) Εγώ πιάνω 3 netfaster διαλέγω αυτό που θέλω αλλά όταν τρέχω τα αρχεία στο aircrack GUI βγαίνει το παράθυρο DOS και βγάζει πολλά netfaster όπως στην εικόνα. Πώς να καταλάβω πιο είναι δικό μου και πιο όχι?????

image.jpg

2) Πατώντας launch βγαίνει παράθυρο DOS αλλά τρέχει πολύ γρήγορα και δεν γίνετε να προλάβεις να πατήσεις Ctrl+S για να σταματήσει το ρολλαρισμα και να δω τα πρώτα νούμερα. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να το σταματάω??

Ευχαριστώ εκ’των προτέρων

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Επειδή είδα ότι πολλοί δεν κατέχουν γνώσεις Linux ή το BactTrack τους φαίνεται δυσνόητο θα δούμε πώς μπορούμε να σπάσουμε ένα κωδικό ασύρματου δικτύου NetFaster IAD 2 μέσω Windows και μόνο.

Καταρχάς θα δουλέψουμε με το CommView for WiFi Packet Analyzer v6.3 και το Aircrack V1.0!!!

Αρχικά ανοίγουμε το CommView,πάμε στο logging και βάζουμε auto save και στο πρώτο κουτάκι 99999 ενώ στο δεύτερο 100 (συγγνώμη αλλά δεν θυμάμαι τα ονόματα απο τα κουτάκια τώρα!!!!) ....

Στη συνέχεια πατάμε "start capture" και μετά "start scanning".... Εκεί μέσα με το που μας βγάλει το δίκτυο που θέλουμε να σπάσουμε (NetFasteR IAD2) κάνουμε δεξί κλίκ πάνω του και κάνουμε copy την MAC Adress του....

Το κάνουμε paste σε ένα σημειωματάριο και έχουμε τα 12 πρώτα ψηφία του κλειδιού (π.χ 000559xxxxxx!!!) καθώς τα 6 πρώτα είναι default για τα NetFaster..... στη συνέχεια πατάμε capture και αρχίζει να συλλέγει πακέτα (κάπου κάτω αριστερά λέει πόσα πακέτα έχεις μαζέψει!!!) το αφήνουμε ανοιχτό να μαζεύει,πάμε για κάνα καφέ,καμία βόλτα,βαράμε κάνα ύπνο και όταν μαζέψουμε πάνω απο 600.000 πακέτα (όσο περισσότερα έχoυμε τόσο το καλύτερο για εμάς) πάταμε το stop capture (δίπλα απο το start capture!!) και κλείνουμε το πρόγραμμα.....

Το κάνουμε αυτό και μετά κατεβάζουμε το aircrack για windows (V1.0 για εμένα είναι το πιο εύχρηστο!) και έπειτα ανοίγουμε το πρόγραμμα aircrack GUI που είναι μέσα στο bin!!!

Βάζουμε 128 bit,WPA και στην πρώτη σειρά κάνουμε browse όλα τα πακέτα που αποθηκεύσαμε σε μορφή .cap στο φάκελο LOGS!!!! Βάζουμε και το wordlist σε .txt που κατέβασες απο to site που αναφέραμε παραπάνω και πατάμε launch!!!! Μετά περιμένουμε λίγο,θα τρέξει το MS DOS και θα μας βγάλει κάπου στα 10.000 στοιχεία...επειδή δεν θα μπορούμε να δούμε τα πρώτα,με το που το ανοίξει πατάμε ctrl + s για να σταματήσουμε το ρολλάρισμα και βλέπουμε ποιο δίκτυο θελουμε να σπάσουμε (συνήθως το 1ο ή το 2ο είναι!!!) μετά κλείνουμε το DOS,ξαναπατάμε launch στο πρόγραμμα,μας το ξανανοίγει περιμένουμε να φορτώσει τη λίστα και πατάμε τον αριθμό που είναι το δίκτυο (είπαμε 1 ή 2 συνήθως) και τρέχει να βρεί τον κωδικό....

Έπειτα άμα είμαστε τυχεροί και έχουμε τα κατάλληλα πακέτα μας τον εμφανίζει... Οπότε το κλειδί για το ασύρματο δίκτυο είναι της μορφής 00055909χχχχ-χχχχ ΜΑΖΙ με παύλα...τον γράφουμε και είμαστε έτοιμος.....

Να σημειώσω ότι αυτή διαδικασία ισχύει ΜΟΝΟ στην πειπτωση που ο κάτοχος δεν έχει αλλάξει τον κωδικό και ισχύει ο default!!!

Το aircrack βρίσκεται εδώ....

Link

Το CommView με μία αναζήτηση στο google νομίζω θα το βρείτε (Δύστυχως δεν το έχω εύκαιρο!).....

Προσοχή!! Ο οδηγός είναι μόνο για την έκδοση 3.6!!!!

Ελπίζω να είναι κατανοητό το κείμενο και να μην χρειαστεί πολλές διευκρινήσεις!!!!

Αυτο αδερφε ξερεις αν μπορει να γινει για ολα τα netfaster ή μονο για αυτα που εχουνε 000559 τα πρωτα ψηφια της MAC?Ας πουμε βρηκα δυο,το ενα ειναι netfaster iad 2 pstn κ οντως εχει αυτο το προθεμα,κ το αλλο ειναι κ αυτο netfaster αλλα με διαφορετικης μορφης MAC...συγκεκριμενα εχει SSID:NetFasteR_xWgpTd και MAC:08-18-1a-7a-0b-d9,βρισκοντας το με το commview ειδα οτι ειναι ZTE το router,μπορω λες να ακολουθησω την ιδια διαδικασια κ για αυτο?

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...