NiKoS WSN Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Θέλω να μου πείτε κάποιο πρόγραμμα που να σου ενσωματώνει τους υπότιτλους στην ταινία για να είναι συμβατό το dvd στην τηλεόραση και να μπορείς να κάνεις μενού με επιλογές μόλις ανοίξει το dvd στην τηλεόραση. (Δεν έχω πρόβλημα αν θα είναι σε δύο προγράμματα ή ένα απλά να κάνω την δουλειά μου θέλω!)
GiwrgosMirallas! Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 ουσιαστικα θελεις ενα προγραμμα που να πετας τουσ υποτιτλους μαζι με την ταινια σε ενα dvd και να το βλεπεις στην τηλεοραση σ...εαν ναι πολυ καλο προγραμμα και στο συνιστω ειναι το convertxtodvd 4...το χρησιμοποιω εδω και κανα εναμιση χρονο σε dvd του 2006 και παιζει κανονικα...
NiKoS WSN Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 ουσιαστικα θελεις ενα προγραμμα που να πετας τουσ υποτιτλους μαζι με την ταινια σε ενα dvd και να το βλεπεις στην τηλεοραση σ...εαν ναι πολυ καλο προγραμμα και στο συνιστω ειναι το convertxtodvd 4...το χρησιμοποιω εδω και κανα εναμιση χρονο σε dvd του 2006 και παιζει κανονικα... Θα το τσεκάρω... Για μενού έχεις καμία ιδέα;
TheELF Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Με το DVDFlick και τζάμπα και πολύ καλό. Δες και της οδηγίες. Κάνει και μενού δες λίγο ποιο κάτω στης οδηγίες. Και το convertX τα κάνει και τα δύο αυτά που θες.
NiKoS WSN Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Με το DVDFlick και τζάμπα και πολύ καλό. Δες και της οδηγίες. Κάνει και μενού δες λίγο ποιο κάτω στης οδηγίες. Και το convertX τα κάνει και τα δύο αυτά που θες. Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.