bluesattack Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 μόλις είχε αρχίσει δειλά-δειλά να σκάει μύτη η μπενάρες... Και ποια ειναι αυτη ? Πολλα αγνωστα πραγματα εχουν τα 80'ς
apd453 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Σε λίγο θα μας πει ότι στην παραλία απαιτεί ησυχία για να ζωγραφίσει φαγιούμ.
porderakos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Και ποια ειναι αυτη ? Πολλα αγνωστα πραγματα εχουν τα 80'ς 80% καθαρότητας φαρμακευτική μορφίνη. Σε λίγο θα μας πει ότι στην παραλία απαιτεί ησυχία για να ζωγραφίσει φαγιούμ. Μόνο άμα έχεις μαζί σου κρητικά σκαλτσούνια.
apd453 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μόνο άμα έχεις μαζί σου κρητικά σκαλτσούνια. Κουλουράκι Θεσσαλονίκης παίζει. Πάρε και ένα ποίημα. Οι παραλληλισμοί δικοί σου. Τι σκατά ποίημα θα ήταν άλλωστε. Περιμένοντας τους Βαρβάρους -Τι περιμένουμε στην αγορά συναθροισμένοι; Είναι οι βάρβαροι να φθάσουν σήμερα. -Γιατί μέσα στην Σύγκλητο μιά τέτοια απραξία; Τι κάθοντ' οι Συγκλητικοί και δεν νομοθετούνε; -Γιατί οι βάρβαροι θα φθάσουν σήμερα. Τι νόμους πια θα κάμουν οι Συγκλητικοί; Οι βάρβαροι σαν έλθουν θα νομοθετήσουν. -Γιατί ο αυτοκράτωρ μας τόσο πρωί σηκώθη, και κάθεται στης πόλεως την πιο μεγάλη πύλη στον θρόνο επάνω, επίσημος, φορώντας την κορώνα; -Γιατί οι βάρβαροι θα φθάσουν σήμερα. Κι ο αυτοκράτωρ περιμένει να δεχθεί τον αρχηγό τους. Μάλιστα ετοίμασε για να τον δώσει μια περγαμηνή. Εκεί τον έγραψε τίτλους πολλούς κι ονόματα. -Γιατί οι δυό μας ύπατοι κ' οι πραίτορες εβγήκαν σήμερα με τες κόκκινες, τες κεντημένες τόγες· γιατί βραχιόλια φόρεσαν με τόσους αμεθύστους, και δαχτυλίδια με λαμπρά γυαλιστερά σμαράγδια· γιατί να πιάσουν σήμερα πολύτιμα μπαστούνια μ' ασήμια και μαλάματα έκτακτα σκαλισμένα; Γιατί οι βάρβαροι θα φθάσουν σήμερα· και τέτοια πράγματα θαμπόνουν τους βαρβάρους. -Γιατί κ' οι άξιοι ρήτορες δεν έρχονται σαν πάντα να βγάλουνε τους λόγους τους, να πούνε τα δικά τους; Γιατί οι βάρβαροι θα φθάσουν σήμερα· κι αυτοί βαριούντ' ευφράδειες και δημηγορίες. -Γιατί ν' αρχίσει μονομιάς αυτή η ανησυχία κ' η σύγχυσις. (Τα πρόσωπα τι σοβαρά που έγιναν). Γιατί αδειάζουν γρήγορα οι δρόμοι κ' οι πλατέες, κι όλοι γυρνούν στα σπίτια τους πολύ συλλογισμένοι; Γιατί ενύχτωσε κ' οι βάρβαροι δεν ήλθαν. Και μερικοί έφθασαν απ' τα σύνορα, και είπανε πως βάρβαροι πια δεν υπάρχουν. Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς βαρβάρους. Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μιά κάποια λύσις. Κωνσταντίνος Π. Καβάφης
bgeorgalas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Κάποιος γνωστός μου έλεγε ότι "μια φορά μιλάνε στους ανθρώπους και 15 στα γαϊδούρια", σε αντίστοιχη φάση μια πρατήρηση έκανα σε πολύ ευγένικό τόνο και όταν η απάντηση που εισέπραξα ήταν ανάλογη της απάντησης της τυπίσας τα μάζεψα και έφυγα.... μόνο που πριν μπω στο αυτοκίνητο πολύ απλά ξεφούσκωσα 3 λάστιχα, κορνάρισα και τους χαιρέτισα εγκάρδια όταν έβαλα μπροστά (για να ξέρουν και ποιος το έκανε) και τους άφησα να τραβιούνται με τα 8 χλμ χωματόδρομο....
gnsX Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 την επόμενη ρίξε στο κεφάλι με καραμπίνα άκους εκεί να μην κάνουν ησυχία τα ζώα,όχι σαν εσένα,τον ΑΝΘΡΩΠΟ
KilliK Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 ενας φιλος μου εχει καλυτερη πατεντα. ξεβιδωνει τις πινακιδες του αυτοκινητου που οδηγει το κτηνος,και τις πεταει στον κοντινοτερο καδο σκουπιδιων. τοχει κανει 3 φορες μεχρι τωρα.
bgeorgalas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 την επόμενη ρίξε στο κεφάλι με καραμπίνα άκους εκεί να μην κάνουν ησυχία τα ζώα,όχι σαν εσένα,τον ΑΝΘΡΩΠΟ μπα έτσι τελείωνει γρήγορα και δεν προλαβαίνει να σκεφτεί το γιατί..... Anyway: αν ή απάντηση όπως είπε και κάποιος άλλος παραπάνω ήταν "ναι σε καταλαβαίνουμε αλλά και εμείς κάναμε τόσο δρόμο για να μην εχνοχλήσουμε κτλ" τότε πάω πάσο, αν σου μιλήσω με ωραίο τρόπο και εισπράξω ένα "άντε και γ****σου εγώ κάνω ότι μου γουστάρει και σήκω φύγε πριν σε αρχίσουμε στις φάπες..." τότε πολύ απλά να είσαι ευχαριστημένος που την γλίτωσες με τα λάστιχα.... επιπλέον είναι και τι διδακτικό της όλης ιστορίας: ένας γύφτουλας που έφευγε αφήνωντας πίσω του τα σκουπιδιά του μιλήσουμε πολύ ευγενικά και ωραία και μας διαλόστειλε εγώ τώρα έχω 2 επιλογές: 1. να συνεχίσω να προσπαθώ να ανοίξω έναν διάυλο επικοινωνίας και να τον πείσω ότι αυτό που κάνει είναι λάθος τρέχοντας από πίσω του ενώ έχει ξεκινήσει με το αυτοκίνητο, 2. να τον αφήσω να φύγει, να μαζέψω εγώ τα σκουπίδια του και μόλις δω το αυτοκίνητο του παρκαρισμένο έξω από την ταβέρνα (ευτυχώς το νησί δεν είναι και πολύ μεγάλο) να του τα αδειάσω στο καπό και να τον κάνω ρόμπα μπροστά σε όλους του πελάτες.... Ποιός από τους δύο τρόπους έχει πιο άμεσα αποτελέσματα?
De@th L0rd Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Σωστά. Άλλωστε αυτό γίνεται,περνάει μανάβης,παλιατζής,καρέκλε τραπέζα κτλ,δεν βλέπω πολλούς "πολιτισμένους" να βγαίνουν στα μπαλκόνια και να βρίζουν επειδή τους χαλάει το τσι και το γιν ο ήχος που εισέρχεται στον προσωπικό τους χώρο. Όχι;Γίνεται λοιπόν και οι στοιχειώδεις κοινωνικοί κανόνες και πολιτισμού λένε να ΜΗΝ βγεις να τον καντηλιάσεις ή να τον πάρεις απο τον λαιμό.Ακριβώς γιατί είναι δημόσιος χώρος. Επειδή διάβασα κάτι ποστ σου στο ΟΟΤ,βγήκες να ουρλιάξεις στα πιτσιρίκια που παίζουν κάτω απο το σπίτι σου επειδή ο ήχος που βγάζουν σε ενοχλεί; Αν το έκανες ποιος πιστύεις ότι δεν είναι ούτε στοιχειωδώς πολιτισμένος;Εσύ,αυτά ή οι γονείς τους; Ελπίζω ο OP να μην πηγαίνει και σε ψαγμένες απομονωμένες πλατείες προσπερνώντας άλλες πολύβουες πλατείες. Γιατί αν πηγαίνει θα τσακώνεται με τους πατεράδες παιδών που πήγαν τα μούλικα να παίξουν για αυτόν ακριβώς τον λόγο,και όχι τπτ άλλο αλλά θα νομίζει ότι έχει και δίκιο που τους την λέει. Ή σε ψαγμένες απομονωμένες καφετέριες ή σε ψαγμένα απομονωμένα πάρκα ή σε ψαγμένες απομονωμένες κορυφες βουνών Γενικά για τους 2 "πολιτισμένους" του θέματος,τον ΟP και τον άλλο που με είπε τσογλάνι Αν όπου πάτε σας ενοχλεί κάτι αν σε κάθε μέρος θεωρείται ότι είναι φωλιά ηλιθίων αν όποιος κάνει κάτι που δεν σας αρέσει τον θεωρείται μαλάκα τότε έχω κακά νέα δεν είναι μαλάκες όλοι οι άλλοι Ο μαλάκας βρίσκεται στον κοντινότερο καθρέφτη κοιτάξτε εκεί και θα τον δείτε Τίποτε προσωπικό, αλλά συνήθως αυτά τα λένε τα άτομα που συνήθως προκαλούν τη φασαρία κι αγανακτούν με τους υπόλοιπους που τους την λένε.
-nick- Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 επιπλέον είναι και τι διδακτικό της όλης ιστορίας: ένας γύφτουλας που έφευγε αφήνωντας πίσω του τα σκουπιδιά του μιλήσουμε πολύ ευγενικά και ωραία και μας διαλόστειλε εγώ τώρα έχω 2 επιλογές: 1. να συνεχίσω να προσπαθώ να ανοίξω έναν διάυλο επικοινωνίας και να τον πείσω ότι αυτό που κάνει είναι λάθος τρέχοντας από πίσω του ενώ έχει ξεκινήσει με το αυτοκίνητο, 2. να τον αφήσω να φύγει, να μαζέψω εγώ τα σκουπίδια του και μόλις δω το αυτοκίνητο του παρκαρισμένο έξω από την ταβέρνα (ευτυχώς το νησί δεν είναι και πολύ μεγάλο) να του τα αδειάσω στο καπό και να τον κάνω ρόμπα μπροστά σε όλους του πελάτες.... Ποιός από τους δύο τρόπους έχει πιο άμεσα αποτελέσματα? Ο δευτερος αλλα ετσι παιζεις λιγο κ με την τυχη σου
bluesattack Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 μπα έτσι τελείωνει γρήγορα και δεν προλαβαίνει να σκεφτεί το γιατί..... Anyway: αν ή απάντηση όπως είπε και κάποιος άλλος παραπάνω ήταν "ναι σε καταλαβαίνουμε αλλά και εμείς κάναμε τόσο δρόμο για να μην εχνοχλήσουμε κτλ" τότε πάω πάσο, αν σου μιλήσω με ωραίο τρόπο και εισπράξω ένα "άντε και γ****σου εγώ κάνω ότι μου γουστάρει και σήκω φύγε πριν σε αρχίσουμε στις φάπες..." τότε πολύ απλά να είσαι ευχαριστημένος που την γλίτωσες με τα λάστιχα.... επιπλέον είναι και τι διδακτικό της όλης ιστορίας: ένας γύφτουλας που έφευγε αφήνωντας πίσω του τα σκουπιδιά του μιλήσουμε πολύ ευγενικά και ωραία και μας διαλόστειλε εγώ τώρα έχω 2 επιλογές: 1. να συνεχίσω να προσπαθώ να ανοίξω έναν διάυλο επικοινωνίας και να τον πείσω ότι αυτό που κάνει είναι λάθος τρέχοντας από πίσω του ενώ έχει ξεκινήσει με το αυτοκίνητο, 2. να τον αφήσω να φύγει, να μαζέψω εγώ τα σκουπίδια του και μόλις δω το αυτοκίνητο του παρκαρισμένο έξω από την ταβέρνα (ευτυχώς το νησί δεν είναι και πολύ μεγάλο) να του τα αδειάσω στο καπό και να τον κάνω ρόμπα μπροστά σε όλους του πελάτες.... Ποιός από τους δύο τρόπους έχει πιο άμεσα αποτελέσματα? 3.Επιλογη . Δυσκολη,το ξερω ,για ολους, και σιγουρα εξω απο την ελληνικη νοοτροπια . Μαζευει καποιος τα σκουπιδια (αφου απετυχε καθε αποπειρα πολιτισμενου διαλογου) και τα πεταει στον καδο.Φυσικα ο υπαιτιος μενει ατιμωρητος ,αλλα...
bgeorgalas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 3.Επιλογη . Δυσκολη,το ξερω ,για ολους, και σιγουρα εξω απο την ελληνικη νοοτροπια . Μαζευει καποιος τα σκουπιδια (αφου απετυχε καθε αποπειρα πολιτισμενου διαλογου) και τα πεταει στον καδο.Φυσικα ο υπαιτιος μενει ατιμωρητος ,αλλα... ναι ρε blues, αλλά αν το προεκτείνεις πάντα κάποιοι θα κάνουν ότι τους γουστάρει και θα μένουν ατιμώρητοι και θα μείνουν 30 που θα σκύβουν συνέχεια το κεφάλι και θα μαζεύουν σκουπίδια κτλ κτλ.... έτσι και αλλιώς για να του τα αδειάσεις στο καπό πάει να πει ότι τά έχεις μαζέψει αν δεν βρεις τον τύπο ενοείται ότι τα πετάς στον κάδο αν τον βρείς όμως δεν μπαίνεις στον πειρασμό? δηλαδή ό μόνος εκδικητικός της παρέας είμαι εγώ?
gnsX Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Τίποτε προσωπικό, αλλά συνήθως αυτά τα λένε τα άτομα που συνήθως προκαλούν τη φασαρία κι αγανακτούν με τους υπόλοιπους που τους την λένε. εντελώς το αντίθετο,ούτε ηχορύπανση,ούτε ρύπανση,και την στάχτη του τσιγάρου σε πλαστικό ποτηράκι.
bluesattack Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 ναι ρε blues, αλλά αν το προεκτείνεις πάντα κάποιοι θα κάνουν ότι τους γουστάρει και θα μένουν ατιμώρητοι και θα μείνουν 30 που θα σκύβουν συνέχεια το κεφάλι και θα μαζεύουν σκουπίδια κτλ κτλ.... έτσι και αλλιώς για να του τα αδειάσεις στο καπό πάει να πει ότι τά έχεις μαζέψει αν δεν βρεις τον τύπο ενοείται ότι τα πετάς στον κάδο αν τον βρείς όμως δεν μπαίνεις στον πειρασμό? δηλαδή ό μόνος εκδικητικός της παρέας είμαι εγώ? Οχι δεν εισαι ο μονος.Ειναι σιγουρα υψιστη γαιδουρια να πεταει ο αλλος τα σκουπιδια του.Και αν τα πεταει στην παραλια αυριο θα τα πεταξει και στο βουνο η σε καμμια δεντροφυτεμενη περιοχη , μαζι με το αναμμενο του τσιγαρο.
christiana78 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Ρε παιδια που πήγε το περιβόητο "Τα δικαιώματά μου τελειώνουν εκεί που ξεκινάνε του άλλου"; Πέρσι μου είχε τύχει ανάλογο περιστατικό σε καφετέρια, στην πλήρη χαλάρωση και ησυχία που άκουγες τα πουλάκια να κελαϊδούν ήρθαν 3 βλαμμένα πιτσιρίκια και θεώρησαν οτι μπορούν να βάλουν δυνατα σε φορητό-κάτι ότι σκατά ήταν αυτό-τις μαλακίες που άκουγαν εκείνο το μήνα και να νομίζουν οτι θα φοβηθούμε γιατί ήταν ντεθιά και φυσικά όλοι ξέρουν οτι η ντεθιά κάνει τον μάγκα , και να χαίρονται... και ναι άρχισα να γαυγίζω και όταν μου είπαν κάτι για δημόσιο χώρο τους απάντησα πολύ απλά οτι ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή ήταν δημόσιος ο χώρος δεν μπορούν να μου επιβάλουν τις μαλακίες τους. Δηλ αυτοί γιατί έχουν περισότερα δικαιώματα απο εμένα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.