bluesattack Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Εγώ πάντως ρε bluesattack αν η παραλία ήταν ατελείωτα μίλια και σκόπευα να σολάρω στο ντέφι, θα πήγαινα κάπου που δεν υπήρχε κόσμος ή κάπου που είχε ήδη φασαρία. Δε θα πήγαινα δίπλα στον απομονωμένο και μοναχικό γιόγκι με το γκρι μαλλί. Αλλά εγώ είμαι γαμάτος. Οκ και αυτο παιζει.Νομιζω , απο το αρχικο ποστ , οτι την παραλια την ειχαν προλαβει οι..τουμπερλεκηδες , αλλα μπορει να κανω και λαθος .
porderakos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Λούσυ,κώλο δεν δίνω,οπότε αστογλύψιμο. Οκ και αυτο παιζει.Νομιζω , απο το αρχικο ποστ , οτι την παραλια την ειχαν προλαβει οι..τουμπερλεκηδες , αλλα μπορει να κανω και λαθος . Είπα ότι όταν πήγα δεν έπαιζε κανένας κάτι...
pournaras Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δεν ειναι η ιδια περιπτωση. Η παραλια εχει πολυ μεγαλυτερη εκταση απο μια καφετερια Οποτε ναι , το να ζητησεις καποια στιγμη απο τους γονεις να ησυχασουν τα παιδια ειναι λογικο ,και λογικο ειναι να προσπαθησουν να το κανουν , εννοειται αν γινουν ολα με ηρεμο και πολιτισμενο τροπο .Το να ζητησεις στην παραλια τα παιδια να σταματησουν ειναι παραλογο ειδικα οταν υπαρχουν ατελειωτα μιλια επιπλεον παραλιας , οπου μπορεις να κανεις ελευθερα τα δικα σου .Και φυσικα η ''ηχορυπανση'' ειναι διαφορετικη σε ενα κλειστο χωρο και διαφορετικη σε ενα ανοιχτο.Φανταζεσαι να ζητας στον δρομο απο τις μαναδες να σταματησουν τα παιδια τους που φωναζουν η να να ησυχασουν τα μωρα που κλαινε ?Για τι θα σε περασουν ? Ολα ειναι θεμα λογικης και ηθικης. Παμε παρειτσα σε μερια που ο πιο κοντινος ηταν στα 500 μετρα. Στρωνουμε τις πετσετουλες μας, και παραλληλα ριχνουμε και 2 καλαμια ψαρεματος μεσα. Πες μου εσυ λοιπον τι σκατα να πω, και πως να αντιμετωπισω τους μαλακες (3 στον αριθμο), νομιμοτατους κατα τα αλλα, που αποφασισαν να κολυμπησουν παραλληλα με την παραλια, και καποια στιγμη τον ενα προσπαθουσαμε να τον ξεμπλεξουμε απο την πετονια. Να πω για 10 χλμ παραλια; Λιγο θα πω.
bluesattack Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Πες μου εσυ λοιπον τι σκατα να πω, και πως να αντιμετωπισω τους μαλακες (3 στον αριθμο), νομιμοτατους κατα τα αλλα, που αποφασισαν να κολυμπησουν παραλληλα με την παραλια, και καποια στιγμη τον ενα προσπαθουσαμε να τον ξεμπλεξουμε απο την πετονια. Να πω για 10 χλμ παραλια; Λιγο θα πω. Με τρωει να πω οτι εσυ εφταιγες , και υποπτευομαι ,οτι θα υπαρχει καποια σχετικη νομοθεσια-οδηγια-κατι για το πεταγμα πετονιας.Δεν ειμαι σιγουρος αν μπορει καποιος να παει σε οποιαδηποτε παραλια και να ριξει καμμια 100 πετονιες.. (ακραιο παραδειγμα αλλα..)Αν θελετε βοηθατε να το ξεκαθαρισουμε...
pournaras Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Με τρωει να πω οτι εσυ εφταιγες , και υποπτευομαι ,οτι θα υπαρχει καποια σχετικη νομοθεσια-οδηγια-κατι για το πεταγμα πετονιας.Δεν ειμαι σιγουρος αν μπορει καποιος να παει σε οποιαδηποτε παραλια και να ριξει καμμια 100 πετονιες.. (ακραιο παραδειγμα αλλα..)Αν θελετε βοηθατε να το ξεκαθαρισουμε... Μα ηδη εγραψα οτι ηταν νομιμοτατοι. Το ιδιο δε θα ειμαι κι εγω αν καθε πρωι στις 8 σκαω μυτη απο κατω απο το παραθυρο σου και αρχιζω να "κελαηδαω" σαν τον Ταμπακη; Εχεις καποια σχετικη νομοθεσια που να με αποτρεψει;
bluesattack Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Μα ηδη εγραψα οτι ηταν νομιμοτατοι. Το ιδιο δε θα ειμαι κι εγω αν καθε πρωι στις 8 σκαω μυτη απο κατω απο το παραθυρο σου και αρχιζω να "κελαηδαω" σαν τον Ταμπακη; Εχεις καποια σχετικη νομοθεσια που να με αποτρεψει; Κοιτα τοποθετηθηκα σχετικως.Να σταματησεις τις φωνες του κοσμου στην παραλια δεν ειναι λογικο.Σε ειδικες περιπτωσεις οπως τουμπερλεκι, βιολι,προβες υψιφωνου , ολη η δισκογραφια του τιεστο μονοκοπανια, προσπαθεις να το αντιμετωπισεις αν οχι με ..ενδιαφερον (στο κατω κατω ποσο συχνα συμβαινει) με χιουμορ τουλαχιστον
liopyr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Porderako, χωρίς να είμαι οπαδός θεωριών συνωμοσίας κλπ, τίνος double account είσαι;
porderakos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Porderako, χωρίς να είμαι οπαδός θεωριών συνωμοσίας κλπ, τίνος double account είσαι; Στο ντάμπλ έμεινες ακόμα εσύ;Σ' είχα για ψαγμένο,με πρόλαβε άλλος και κατοχύρωσε τη λέξη.
apd453 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Άνδρας. "Κατεβάζω φουστίτσα" = "χαμηλώνω το βλέμμα". Όσοι τον παίξατε, ξεκινάτε να κλαίτε. Κλαίω........
liopyr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Στο ντάμπλ έμεινες ακόμα εσύ;Σ' είχα για ψαγμένο,με πρόλαβε άλλος και κατοχύρωσε τη λέξη. Α, ο γνωστός κακοποιός είσαι λοιπόν. (έχω χάσει μερικά επεισόδια, σχώρα με).
kage Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Άνδρας. "Κατεβάζω φουστίτσα" = "χαμηλώνω το βλέμμα". Όσοι τον παίξατε, ξεκινάτε να κλαίτε. μηπως να ζητησω και συγνωμη που δεν θα χρησιμοποιουσα καν την εκφραση αυτη,σε οποια αργκο και να υπαρχει?ποιας δεκαετιας ειναι αυτη η αργκο? ναι το πετυχες και μετα θα παω να αγορασω και καμερα για cyber.
porderakos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 μηπως να ζητησω και συγνωμη που δεν θα χρησιμοποιουσα καν την εκφραση αυτη,σε οποια αργκο και να υπαρχει?ποιας δεκαετιας ειναι αυτη η αργκο? Εγώ πρέπει να ζητήσω συγνώμη,την έκφραση αυτή τη ξεπατίκωσα από ένα πρεζάκι στα early '80s,μόλις είχε αρχίσει δειλά-δειλά να σκάει μύτη η μπενάρες... Και πάλι συγνώμη.
Lucifer Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 μηπως να ζητησω και συγνωμη που δεν θα χρησιμοποιουσα καν την εκφραση αυτη,σε οποια αργκο και να υπαρχει? Από εμένα σίγουρα όχι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.