Προς το περιεχόμενο

Νικημένο μου ξεφτέρι,δεν αλλάζουν οι καιροί...

porderakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άνδρας. "Κατεβάζω φουστίτσα" = "χαμηλώνω το βλέμμα".

Όσοι τον παίξατε, ξεκινάτε να κλαίτε.

Τί τους λές ρε Κωστάκη,άμα πλακώσουνε οι λισοζύμες εδώ μέσα,πάμε καλιά μας όλοι.

Πάμε ένα μονόζυγο τώρα:moustakiq.jpg

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μια που μιλατε για φουστιτσες... :rolleyes:

Τι γνωμη εχετε για το τοπλες ? Δεν πιστευω να το βρισκετε ενοχλητικο εε? :lol:

Δημοσ.

Τι βαθμό δυσκολίας πρέπει να έχει μια ιδανική παραλία διαλογισμού;

Για να καταλάβετε τι εννοώ

Παραλία 1

Απόσταση που πρέπει να διανύσεις με τα πόδια:4 χλμ

Κατσάβραχα:670

Επικινδυνότητα κατάβασης σε αυτή:Μέτρια

Βαθμολογία:6

Επιτρέπονται:οι ρακέτες,το ραδιόφωνο,το sex

Απαγορεύονται:η ζωντανή μουσική,

Παραλία 2

Απόσταση που πρέπει να διανύσεις με τα πόδια:9 χλμ

Κατσάβραχα:6170

Επικινδυνότητα κατάβασης σε αυτή:Υψηλή

Βαθμολογία:9

Επιτρέπονται:βιβλία,διαλογισμός,κινητά μόνο στο αθόρυβο

Απαγορεύονται:η συζήτηση με τους άλλους,οι ρακέτες,η μουσική,παιδιά,γριές,σκύλοι,γάτες

Το λέω γιατί ακούστε τι έπαθα

πάω σε μια ψαγμένη παραλία,45 χλμ νοτιοδυτικά του 4 ποδιού της Χαλκιδικής που πρέπει να κάνεις 3 χλμ έρπινγκ για να φτάσεις

πάω για χαλάρωμα φάση,με βιβλίο Ελένη Πετρουλάκη και η Γιόγκα σε 100 σελίδες και τα μπρατσάκια μου βεβαίως(σημειώστε το είναι σημαντικό)έχω φτιάξει και την πορτοκαλάδα μου,τα ροδάκινα στην τσάντα και βουρ

Φτάνω που λέτε και είχε μόνο 265 άτομα,πετσέτα ανα δυο μέτρα,είπαμε ψαγμένη παραλία κανείς δεν την ξέρει

στρώνω πετσέτα και βγάζω το βιβλίο της Πετρουλάκη,όλα καλά ως εδώ,

ακούω το κύμα να σκάει αφράτο στα βράχια

τα κοχύλια να βουίζουν και να σε ταξιδεύουν στις ακτές του μαγικού

το τιτίβισμα των πουλιών να μοιάζει με μελωδία αγγέλων

τα καβούρια να μάχονται περπατώντας αδέξιεα για την περιοχή τους

ολα φυσικά,όλα μαγικά

σε κάποια φάση ακούω έναν βίαιο παφλασμό,η ψυχική μου ηρεμία διαταράσσεται,το μάτι μου θολώνει

ένα 6χρονο πιτσιρίκι κολυμπάει με ΒΑΤΡΑΧΟΠΕΔΙΛΑ,τα ακούσατε;ΒΑΤΡΑΧΟΠΕΔΙΛΑ

ΚΑΙ ΠΟΥ;ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΨΑΓΜΕΝΗ ΠΑΡΑΛΙΑ !!!!

το χτύπημα του πέδιλου στη θάλασσα ορμητικό,το τσι μου κατταρρέει

ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ !!

Στην αρχή διστακτικά αλλά μετά με σταθερό βηματισμό προχωράω προς τον πατέρα του

-Μπορείς σε παρακαλώ να μαζέψεις το παιδάκι σου γιατί το χτύπημα του βατραχοπέδιλου δημιουργεί ήχο που εισέρχεται στον χώρο μου και διατταράσει το τσι μου;

ο πρωτόγονος γελάει,ε βέβαια δεν είναι σοφιστικέ σαν εμένα,που να ξέρει για προσωπικούς χώρους

-Σε παρακαλώ μαζεψέ το,αυτή η παραλία είναι ψαγμένη,δεν την ξέρουν πολλοί και επιτρέπεται μόνο το βιβλίο και το μπάνιο με μπρατσάκια

Σαν άλλος Στρος Καν σηκώνει και κατεβάζει το σορτς,να τι θα πάρεις μου λέει

Αφηνίασα,μπορεί να μεγάλωσα με γαλλικά και πιάνο αλλά έχω και όρια,του βάζω τις φωνές,σαν άλλος Ζουράρις βρίζω σε κάθε πιθανό συνδιασμό ακαταλαβίστικων λέξεων,ο αρχηγός της αγέλης υποχωρεί,το μούλικο μαζεύεται πίσω στην πετσέτα του.

Γυρνάω με αναεβασμένο τσι πίσω στην πετσέτα μου,όλα πάλι κυλούν ήρεμα

κάνω έναν τελευταίο οπτικό έλεγχο στους παραλίζοντες

κανένας με βατραχοπέδιλα

δεν βλέπω κινητά

οι πετσέτες είναι όλες μονόχρωμες(ξέχασα να το αναφέρω,οι πολύχρωμες πετσέτες διαταράσσουν το εγώ μου)

όλα ΟΚ

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΨΑΓΜΕΝΗ ΠΑΡΑΛΙΑ

Δημοσ.

Παραλία 1

Παραλία 2

Απαγορεύονται:η συζήτηση με τους άλλους,οι ρακέτες,η μουσική,παιδιά,γριές,σκύλοι,γάτες

πάω σε μια ψαγμένη παραλία,45 χλμ νοτιοδυτικά του 4 ποδιού της Χαλκιδικής που πρέπει να κάνεις 3 χλμ έρπινγκ για να φτάσεις

πάω για χαλάρωμα φάση,με βιβλίο Ελένη Πετρουλάκη και η Γιόγκα σε 100 σελίδες και τα μπρατσάκια μου βεβαίως(σημειώστε το είναι σημαντικό)έχω φτιάξει και την πορτοκαλάδα μου,τα ροδάκινα στην τσάντα και βουρ

Φτάνω που λέτε και είχε μόνο 265 άτομα,πετσέτα ανα δυο μέτρα,είπαμε ψαγμένη παραλία κανείς δεν την ξέρει

ολα φυσικά,όλα μαγικά

σε κάποια φάση ακούω έναν βίαιο παφλασμό,η ψυχική μου ηρεμία διαταράσσεται,το μάτι μου θολώνει

Στην αρχή διστακτικά αλλά μετά με σταθερό βηματισμό προχωράω προς τον πατέρα του

-Μπορείς σε παρακαλώ να μαζέψεις το παιδάκι σου γιατί το χτύπημα του βατραχοπέδιλου δημιουργεί ήχο που εισέρχεται στον χώρο μου και διατταράσει το τσι μου;

ο πρωτόγονος γελάει,ε βέβαια δεν είναι σοφιστικέ σαν εμένα,που να ξέρει για προσωπικούς χώρους

-Σε παρακαλώ μαζεψέ το,αυτή η παραλία είναι ψαγμένη,δεν την ξέρουν πολλοί και επιτρέπεται μόνο το βιβλίο και το μπάνιο με μπρατσάκια

Αφηνίασα,μπορεί να μεγάλωσα με γαλλικά και πιάνο αλλά έχω και όρια,του βάζω τις φωνές,σαν άλλος Ζουράρις βρίζω σε κάθε πιθανό συνδιασμό ακαταλαβίστικων λέξεων,ο αρχηγός της αγέλης υποχωρεί,το μούλικο μαζεύεται πίσω στην πετσέτα του.

κανένας με βατραχοπέδιλα

δεν βλέπω κινητά

οι πετσέτες είναι όλες μονόχρωμες(ξέχασα να το αναφέρω,οι πολύχρωμες πετσέτες διαταράσσουν το εγώ μου)

όλα ΟΚ

Ηθικό δίδαγμα:Το μαλάκα δεν μπορώ να τον αποφύγω πουθενά,ιδίως άμα έχω μαλακομαγνήτη.

Δημοσ.

Αν αντικαταστήσεις το "βατραχοπέδηλα" με "διαρκή ουρλιαχτά και τσιρίγματα" μπορεί το παραλείρημά σου να πλησιάσει λίγο σε πραγματικότητα.

Δημοσ.

Παραλία 1

Παραλία 2

ολα φυσικά,όλα μαγικά

κανένας με βατραχοπέδιλα

δεν βλέπω κινητά

όλα ΟΚ

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΨΑΓΜΕΝΗ ΠΑΡΑΛΙΑ

:lol: :lol:

Δημοσ.

Αν αντικαταστήσεις το "βατραχοπέδηλα" με "διαρκή ουρλιαχτά και τσιρίγματα" μπορεί το παραλείρημά σου να πλησιάσει λίγο σε πραγματικότητα.

παραλήρημα

αν η ψαγμένη σου παραλία έχει τουμπερλέκια,ρακέτες,κτηνοβάτες,live death metal συγκροτήματα που τραγουδούν σε σκάφη τότε μάντεψε

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΑΓΜΕΝΗ Η ΠΑΡΑΛΙΑ

τι κι αν περπάτησε 4 χλμ,κατέβηκες βράχια και πέταξες με παρα 5 για να φτάσεις,πάει την έμαθαν κι άλλοι,βρες άλλη που να είναι όπως τη γουστάρεις

επειδή πήγες 10 φορές και ήταν όπως γούσταρες όταν πετυχαίνεις άτομα που κάνουν κάτι που σου τη δίνει θα τους λες ε σταματήστε εγώ την παραλία την ήξερα αλλιώς;

Σοβαρευτείτε ρε,το παίζετε και πολιτισμένοι

Δημοσ.

Είπα ότι όταν πήγα εκεί,δεν είχε αυτά που περιγράφεις,μάλιστα παρέκαμψα πριν όσες παραλίες τα είχαν αυτά.Εκτός αν δεν διάβασες το μάθημά σου.

Σοβαρέψου εσύ,έχεις δρόμο μπροστά.Δεν είναι κακό να ζητάς να μην στη πέφτουν,κακό όμως είναι να "μασάς".

Δημοσ.

Δυστυχώς με το καφρομυαλό του μέσου Έλληνα εκεί καταλήγουμε... να θεωρείται ο σεβασμός των υπολοίπων "το παίζω πολιτισμένος".

Εμ ετσι είναι, έτσι το έμαθε το τσογλάνι της η Ελληνίδα μάνα, να κάνει ότι γουστάρει και οι άλλοι να πάνε να...

Δημοσ.

Εγω το δευτερο στεγνα (κατα προτιμηση).Το κρεας δεν το βαριεμαι ποτε .Προτιμω να χαζευω εδω που τα λεμε τιμοκαταλογο ψησταριας παρα να ''απολαμβανω'' καποιο βαρετο , σπανιο , εξωτικο πιατο..χορταρικων. :D

Τελικα ειναι γαστρονομικες οι διαφορες μας :lol:

Δημοσ.

Είπα ότι όταν πήγα εκεί,δεν είχε αυτά που περιγράφεις,μάλιστα παρέκαμψα πριν όσες παραλίες τα είχαν αυτά.Εκτός αν δεν διάβασες το μάθημά σου.

Σοβαρέψου εσύ,έχεις δρόμο μπροστά.Δεν είναι κακό να ζητάς να μην στη πέφτουν,κακό όμως είναι να "μασάς".

Α καλά,και τι έγινε που δεν είχε όταν πήγες;

Ρε φίλε τι δεν καταλαβαίνεις;Καλό θα ήταν να σε σεβαστεί,ωραία;Να μην βγάζει κιχ,ε δεν το έκανε και έχει κάθε δικαίωμα να μην το κάνει όταν βρίσκεται σε ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ,δεν υπάρχει ψαγμένος δημόσιος χώρος ή έχει άλλους δημόσιους χώρους με φασαρία αλλά αυτός ο δημόσιος χώρος θα έχει σιγή γιατί τον διάλεξα

νιώθετε τι λέτε;

Στην βεράντα σου ήρθε με το τουμπερλέκι;Τι είναι η παραλία,τσιφλίκι του μπαμπά;

Δυστυχώς με το καφρομυαλό του μέσου Έλληνα εκεί καταλήγουμε... να θεωρείται ο σεβασμός των υπολοίπων "το παίζω πολιτισμένος".

Εμ ετσι είναι, έτσι το έμαθε το τσογλάνι της η Ελληνίδα μάνα, να κάνει ότι γουστάρει και οι άλλοι να πάνε να...

Λοιπόν τσογλάνι(αχ ελληνίδα μάνα,δικός σου χαρακτηρισμός)

Τι είναι πιο σημαντικό;

Η ακοή ή η όραση;

Γιατί η φάτσα σου ας πουμε διαταρράσει μέσω της οπτικής οδού την ψυχική μου ηρεμία,δεν σε θέλω ρε παιδί στον ίδιο ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΏΡΟ,με το που έστω λοξοκοιτάω τα μούτρα σου ανεβάζω πίεση,τόσο χάλια λέμε,γιατί με ενοχλείς και δεν με σέβεσαι ερχόμενος στην παραλία στου διαόλου τη μάνα;

Τόσες παραλίες προσπέρασα για να μην βλέπω φάτσες σαν την δικιά σου και όταν ήρθα στην ψαγμένη παραλία δεν είχε καμία,ε τώρα πως έρχεσαι

Σεβάσου με και πήγαινε αλλού

ακουστική ενόχληση = οπτική ενόχληση

απαιτώ ίδια υποστήριξη με τον ΟP

να φέυγεις όταν ενοχλείς οπτικά κάποιον

συνεχίστε πολιτισμένα,οοο μοντιε

Δημοσ.

Που να γινοταν αυτος ο διαλογος σε καμμια παραλια , κατω απο εξοντωτικη ζεστη.. :D

Η παραλια ειναι λιγο free zone, και θα επρεπε να ειναι ,οσο περισσοτερο γινεται, απαλλαγμενη απο περιορισμους και γκρινες του ασφυκτικου , γκριζου, μιζερου, αστικου περιβαλλοντος . :D Ανεχτειτε και μερικες ''καφριλες'' (τουμπερλεκια και τσιριδες).Πεστε την σε αυτους που αφηνουν εκει τα σκουπιδια τους , η πετανε τις γοπες τους :devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...