Προς το περιεχόμενο

Νικημένο μου ξεφτέρι,δεν αλλάζουν οι καιροί...

porderakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήταν ενδιαφέρον ένα γκάλοπ για το πόσοι από όσους ξεκίνησαν να διαβάζουν το αρχικό ποστ το τελείωσαν κιόλας...

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θα ήταν ενδιαφέρον ένα γκάλοπ για το πόσοι από όσους ξεκίνησαν να διαβάζουν το αρχικό ποστ το τελείωσαν κιόλας...

Το διάβασα από το κινητό (3").

Δημοσ.

Φίλε δεν θέλω να μειώσω την ιστορία σου αλλά έλιωσα στο γέλιο.όσο για το παρεακι που σκοτώνει τη μουσική για χόμπι είσαι τυχερός που τη γλίτωσες φτηνά είναι ξαδέλφια των ρακεταδων και τρομεροί καφροι!παλιοχίπιδες...

Δημοσ.

Στην παραλια θελω να βλεπω τρελες.Μουσικη στην διαπασων , γκομενιτσες να τσιριζουν , γουτερσκι να γκαζωνουν ,μπινελικια οταν χανεται η ρακετια η ο κολλητος πεταει οπου ναναι την μπαλα.. :D

Καφριλες , που καμμια σχεση δεν εχουν και δεν θα επρεπε να εχουν με το αναγνωστηριο της τοπικης βιβλιοθηκης :D

Σορρυ... :P

Δημοσ.

Στην παραλια θελω να βλεπω τρελες.Μουσικη στην διαπασων , γκομενιτσες να τσιριζουν , γουτερσκι να γκαζωνουν ,μπινελικια οταν χανεται η ρακετια η ο κολλητος πεταει οπου ναναι την μπαλα.. :D

Καφριλες , που καμμια σχεση δεν εχουν και δεν θα επρεπε να εχουν με το αναγνωστηριο της τοπικης βιβλιοθηκης :D

Σορρυ... :P

Σωστά.

Είπα όμως ότι προσπέρασα τους βάρβαρους πριν καταλήξω στην ουτοπία,σωστά;

Επίσης,άμα όλοι μαζί φωνάζανε και τσιρίζανε,θάπαιρνα το κουβαδάκι μου γι' άλλη παραλία,τί δεν κατάλαβες εδώ;

Τουμπερλέκι όταν έκατσα δεν έπαιζε κανένας,δεν υπήρχε ηχητική ενόχληση.Το διάλλεξα αυτό.

Είναι κακό να αποζητά κάποιος την απομόνωση και την ηρεμία;Το ότι μπορεί ακόμα να μαστουριάζει κανείς χωρίς τεχνικές υποβοηθήσεις (και η ένταση του ήχου λειτουργεί σαν δεκανίκι της συναίσθησης...) κι αυτό κακό είναι;

Υπομονή,θα φύγουν κι οι δενόσαυροι...

Δημοσ.

Επίσης,άμα όλοι μαζί φωνάζανε και τσιρίζανε,θάπαιρνα το κουβαδάκι μου γι' άλλη παραλία,τί δεν κατάλαβες εδώ;

Υπομονή,θα φύγουν κι οι δενόσαυροι...

Θα σου πω τι δεν καταλαβα .Πολλα εδω που τα λεμε απο το κειμενο αλλα ας υποθεσω οτι επιασα το ζουμι.Οποιος θελει να βρει μια ησυχη γωνια-παραλια την βρισκει.Ας ειναι και μια σταλια, ας μην εχει ωραια αμμο αλλα κατσαβραχα.Τοποθετει την αναδιπλομενη καρεκλιτσα του , βαζει την ομπρελιτσα του , ανοιγει το βιβλιο του , για να μην σου πω οτι ριχνει και μια πετονια να υπαρχει.Οποιος θελει ''κομφορ'' ,πολλες φορες και δυο βηματα απο το σπιτι του, ας ανεχτει και τον κοσμο που θα κανει προφανως την ιδια σκεψη με αυτον και τις ιδιοτροπιες του.Ακομα και την ξαφνικα ''τρελα'' που θα τον πιασει. :D

Οι δεινοσαυροι της πολιτικης ποτε θα φυγουν ? :P

Σουμα:Δεν ηταν αρκετα απομερη η παραλια που διαλεξες .Τry again :D .Oπλο που μπορει να χρησιμοποιηθει σε τετοιες περιπτωσεις : Βυθισμα σε σκεψεις και απομονωση μεσω αυτων .Φορητο mp3 πλαυερ με σιγανα , απαλα , ρελαξ ακουσματα (παφλασμος κυματων, τιτιβισματα πουλιων , κελαρισμα νερου κλπ ,που θα σε βαλει στο κλιμα ακομα και αν εισαι με πλατη στην θαλλασα λογω ηλιοθεραπειας :D )

Δημοσ.

Γυρίζω στο πλάϊ και βλέπω ένα απ' τα κοριτσάκια (ήταν τρία,να τα πιείς στο ποτήρι=δεν μας παίρνει να κάνουμε και τπτ κάτι άλλο μαζί τους,πια) να προσπαθεί να γίνει γουάναμπη 108040.jpg Uploaded with ImageShack.us"]Κλαπάκης[/url].

Πήρα βαθειές ανάσες,έκανα τις απαραίτητες ασκήσεις θάρους και με ύφος εκατό Μητσάκων (άει χάσου μυρμηγκάκι-styl) κατέβασα τη φουστίτσα μου κάτω απ' το γόνατο και έριξα ένα πονεμένο βλέμμα,προσπαθώντας να βάλω μέσα του όλη την εβδομαδιαία απόγνωσή μου...

Εισέπραξα αντιβλέμματα ικανοποίησης (είδες τί καλή που είμαι; ) απ' την οχλαγωγούσα και κανα - δυο συγκαταβατικότητας απ' τ' αρσενικά της παρέας τους (μεγάλε τί μας λές τώρα,μη μας τη χαλάς,θα τη φάμε στη μάπα τώρα αλλά μετά θα γαμήσουμε,τι θες κι εσύ...) και άραξα στη γωνίτσα μου στενοχωρημένος που ακόμα στη μάνα του διαόλου δεν τα αποφεύγεις αυτά.

εσυ κατεβασες την φουστιτσα σου ή γραφεις τις πιθανες σκεψεις μιας κοπελα απο την διπλανη παρεα?

who is κλαπάκης?

Δημοσ.

Με το ίδιο σκεπτικό πήγε και το ντέφι για μπάνιο.

"Πάω κάπου απόμερα για να μην ενοχλώ"

Τσουπ έσκασε και ο mr best seller ΑΡΓΟΤΕΡΑ.

Να βγάλεις την άμμο που παγιδεύτηκε στο μικρό σου δακτυλάκι μη λερώσεις και να πας στη παραλία "διαβάζω".

Που είναι? Δε ξέρω? Εδώ είναι η παραλία "ντέφι". Η δίπλα είναι η παραλία "πάμπερς".

Παραδίπλα? Δε ξέρω γκαρντασάκο. Ίσως εκεί βρίσκετε η παραλία "διαβάζω". Πάνε να δεις. Βάλε και σελιδοδείκτη να μη χάσεις τη σελίδα. Πριν κάτσεις τσέκαρε και αν έχει ρακετόσαυρους.

Βαριέσαι? Διάβασε το βιβλίο σου και άκου το ντέφι. Αν είσαι τυχερός μπορεί να θέλω να χώσω το μωρό και να με ΑΝΑΓΚΑΣΕΙΣ να φύγω και να ψάξω τη παραλία "μαμάω". Αν δεν υπήρχες θα έχωνα εδώ όμως mr best sellerοσαυρε.

Απαιτείς απομόνωση και ηρεμία σε δημόσιο χώρο?

Κάτσε σπίτι και διάβασε. Πάρε και ένα κοχλία να ακούς το κύμα αφού είναι κατά της τεχνικής υποβοήθησης γενικός.

Ποιος είσαι mr που απαιτείς να εξαφανιστούν ντέφια, μπάλες τένις, μπάλες βόλεϊ, μωρά, γατιά, σκυλιά? Μήπως θέλεις και η θάλασσα να ανεβάσει volume γιατί είσαι τρίτη σειρά ομπρέλα και δεν την ακούς καθαρά?

Όταν βρεις τη παραλία "διαβάζω" στείλε pm. Εγώ ψάχνω τη παραλία "sudoku". Πιστεύω μπορείς να με ανεχτείς εκτός και αν σε ενοχλεί ότι γράφω με πενάκι και γρατσουνάει το χαρτί.

Δημοσ.

εσυ κατεβασες την φουστιτσα σου ή γραφεις τις πιθανες σκεψεις μιας κοπελα απο την διπλανη παρεα?

who is κλαπάκης?

Κατεβάζω τη φούστα μου είναι η απόδοση της αργκό σεμνάάά,δηλαδή χαμηλά βλέμματα,ήρεμες+αργές κινήσεις,υποτονθορισμοί κλπ (γλώσσες του σώματος) που σκοτώνουν εν τη γεννέσει οποιαδήποτε αντίδραση επιθετικής μορφής.Δηλαδή για να στη πέσει ο άλλος άμα πας σα χαμηλοβλεπούσα,θα πρέπει να μην του αξίζει ο ζωτικός του χώρος που έχει ρεζερβέ σ' αυτή τη ζωή και πράττεις αναλόγως.

Κλαπάκης είναι ο Μαιτρ τωκ Κρουστών,ντέφι,τουμπερλέκι,ταμπούρλο κλπ.

Με το ίδιο σκεπτικό πήγε και το ντέφι για μπάνιο.

"Πάω κάπου απόμερα για να μην ενοχλώ"

Τσουπ έσκασε και ο mr best seller ΑΡΓΟΤΕΡΑ.

Να βγάλεις την άμμο που παγιδεύτηκε στο μικρό σου δακτυλάκι μη λερώσεις και να πας στη παραλία "διαβάζω".

Που είναι? Δε ξέρω? Εδώ είναι η παραλία "ντέφι". Η δίπλα είναι η παραλία "πάμπερς".

Παραδίπλα? Δε ξέρω γκαρντασάκο. Ίσως εκεί βρίσκετε η παραλία "διαβάζω". Πάνε να δεις. Βάλε και σελιδοδείκτη να μη χάσεις τη σελίδα. Πριν κάτσεις τσέκαρε και αν έχει ρακετόσαυρους.

Βαριέσαι? Διάβασε το βιβλίο σου και άκου το ντέφι. Αν είσαι τυχερός μπορεί να θέλω να χώσω το μωρό και να με ΑΝΑΓΚΑΣΕΙΣ να φύγω και να ψάξω τη παραλία "μαμάω". Αν δεν υπήρχες θα έχωνα εδώ όμως mr best sellerοσαυρε.

Απαιτείς απομόνωση και ηρεμία σε δημόσιο χώρο?

Κάτσε σπίτι και διάβασε. Πάρε και ένα κοχλία να ακούς το κύμα αφού είναι κατά της τεχνικής υποβοήθησης γενικός.

Ποιος είσαι mr που απαιτείς να εξαφανιστούν ντέφια, μπάλες τένις, μπάλες βόλεϊ, μωρά, γατιά, σκυλιά? Μήπως θέλεις και η θάλασσα να ανεβάσει volume γιατί είσαι τρίτη σειρά ομπρέλα και δεν την ακούς καθαρά?

Όταν βρεις τη παραλία "διαβάζω" στείλε pm. Εγώ ψάχνω τη παραλία "sudoku". Πιστεύω μπορείς να με ανεχτείς εκτός και αν σε ενοχλεί ότι γράφω με πενάκι και γρατσουνάει το χαρτί.

Θα χαρώ πολύ άμα μάθω ότι έχεις και απογόνους,αλήθεια λέω.

Επιτίθεσαι τώρα,προσοχή.

Δημοσ.

Ασχέτως αν ο φίλος διάβαζε ή όχι, το ντέφι θα ενοχλούσε ούτως ή άλλως.

Παρόμοιο περιστατικό σε μικροσκοπική ερημική παραλία της Μήλου πρίν χρόνια που περνούσες ΤΑ κατσάβραχα για να φτάσεις... εκεί υπήρχαν ζευγαράκια που απολάμβαναν ήρεμα και όμορφα τη θάλασσα και τον ήλιο.

Ξάφνου σκάει κακό φουσκωτό στο οποίο επέβαινε οικογένεια χωραφά με θρασύτατα και θορυβώδη μούλικα που απο τη στιγμή που πάτησαν την οπλή τους στην άμμο, χάλασαν τον κόσμο.

Για καλή τύχη όλων των υπολοίπων παρευρησκωμένων η μητέρα φύση έβαλε τα πράγματα στη θέση τους... σφίκες που γυρνούσαν εκεί κοντά τσίμπησαν τα μικρά και έφυγαν άρων άρων. Να πω ότι στεναχωρήθηκα? Καθόλου.

Δημοσ.

Δεν έκανα προσωπική επίθεση. Αν το εξέλαβες έτσι γράψε λάθος.

Απλά δε μπορείς να ΑΠΑΙΤΕΙΣ την ηρεμία σου σε δημόσιο χώρο. Πόσο μάλλον σε μια παραλία. Γνώμη μου.

Ο άλλος αγόρασε ολόκληρο Σκορπιό και ηρεμία πάλι δε βρήκε και εσύ θες να αποκτήσεις το ανυπέρβλητης αξίας αγαθό σκαρφαλώνοντας πέντε βραχάκια?

Δημοσ.

Έχω μπερδευτεί και με το φύλο του/της TS. Αρχικά λέει ότι κατεβάζει τη φουστίτσα της και στο τέλος λέει "Φτωχός είμαι, δεν υπήρχε περίπτωση να της την πέσω". Τί γίνεται?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...