Προς το περιεχόμενο

Fifa 11 online gaming

kuzko21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους,

Ανοιγω το τοπικ διοτι μετα απο καιρο που ειχα να παιξω στο PS3 fifa 11 online, εχω παρατηρησει τα εξης:

Οταν ανοιγω το ps3 βαζοντας το παιχνιδι να παιξει και πηγαινοντας στο Online game modes, μπορω να παιξω ανετα 1-2 παιχνιδια...τι εννοω δλδ, οταν παιξω το πρωτο 90λεπτο χωρις κανενα προβλημα υπαρχει μια περιπτωση (<50%) να παιξω και ενα 2 90λεπτο χωρις προβλημα(με τη λεξη προβλημα εννοω κολληματα/connection lost κλπ..)

Εαν δε τελειωσει και το 2ο παιχνιδι κανονικα , μετα εαν θελω να ξαναπαιξω τοτε υπαρχει περιπτωση (>80%) οταν βρει αντιπαλο και με μεταφερει στην οθονη επιλογης ομαδας να μην ρχω τη δυνατοτητα να επιλεγω ομαδα (σα να παθαινει freeze το game) η να μην μπορει να πιασει συνδεση με αλλο παικτη και οταν πιανει να τη χανει πριν μπει στη συγκεκριμενη οθονη επιλογης...

Και στις δυο περιπτωσεις πρεπει να κανω quit game και να το ξανανοιξω ωστε να παιξω αλλα δυο παιχνιδια και παλυ απο την αρχη.... :-)

Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι εαν συμβαινει και σε αλλους αυτο ή εαν ειμαι ο μοναδικος....

ευχαριστω εκ των προτερων.... ^_^

Δημοσ.

PSN gaming is serious business :-D

όταν λες σου "κολλάει" σου βγάζει κάποιο error τελικά στο connection?...μπορεί να είναι και θέμα ΝΑΤ αλλά όταν λες ότι στο κάνει πάντα μετά από δύο παιχνίδια και όχι στο πρώτο πχ, μάλλον το matchmaking είναι για τα μπάζα

Δημοσ.

οχι , κανενα error.

μπορει να εχει αρχισει ο αγωνας και στο ~60 να κανει ενα freeze η οθονη να ανοιξει ενα κυκλακι που δειχνει το Loading ή οτι δειχνει anyway, και μετα το μηνυμα ''connection lost.the game has ended''

ασχετο , εχεις x-box ε; :P

Δημοσ.

ασχετο , εχεις x-box ε; :P

έχω ότι κινείται σε κονσόλα handheld η κανονική :-D , απλά αποφεύγω το online gaming στο PS3 σαν τον διάολο το λιβάνι

απ' ότι καταλαβαίνω είναι καθαρά λόγω προβλήματος στην γραμμή σου (πχ instant DC που αρκεί για να σε κόψeι από το game), είτε θέμα της EA με το online της...σίγουρα πάντως δεν είναι πρόβλημα κονσόλας ή του blu ray disc

Δημοσ.

το ιδιο εχω σκεφτει και εγω, μιας και εχω αποκλεισει το θεμα της κονσολας...

απλα θελω να δω εαν ειναι προβλημα της γραμμης μου ή ειναι γενικο το θεμα, αλλα μιας και δεν βλεπω καποιον αλλο συμπασχοντα, υπαρχει μια περιπτωση , αρκετα μεγαλη, να ειναι δικο μου θεμα....

Δημοσ.

Παιδια για να παίξεις φιφα στο xbox live πρέπει να έχεις gold συνδρομή και να έχεις αγοράσει και online pass για το φιφα??

Δημοσ.

το ιδιο εχω σκεφτει και εγω, μιας και εχω αποκλεισει το θεμα της κονσολας...

απλα θελω να δω εαν ειναι προβλημα της γραμμης μου ή ειναι γενικο το θεμα, αλλα μιας και δεν βλεπω καποιον αλλο συμπασχοντα, υπαρχει μια περιπτωση , αρκετα μεγαλη, να ειναι δικο μου θεμα....

Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω κι εγώ (σε Xbox360 όμως) και ετοιμαζόμουν τώρα να ανοίξω thread γι' αυτό! ενώ τις πρώτες μέρες που άρχιζα να παίζω Live όλα πήγαιναν ρολόι, ξαφνικά εδώ και 2 μέρες συμβαίνει ότι και στον φίλο! Μήπως έχεις ON Telecoms κι εσύ?

Παιδια για να παίξεις φιφα στο xbox live πρέπει να έχεις gold συνδρομή και να έχεις αγοράσει και online pass για το φιφα??

Ναι θες gold συνδρομή, όσο για το Online pass δεν είμαι σίγουρος, εγώ έχω χρησιμοποιήσει το pass που είχε πίσω από τις οδηγίες, αλλά δεν θυμάμαι αν ήταν απαραίτητο.

Δημοσ.

Ναι χρειάζεσαι το pass, το οποίο υπάρχει στις οδηγίες αν δεν κάνω λάθος. Αν το πήρες μεταχειρισμένο το παιχνίδι, τότε πρέπει να αγοράσεις online pass με 10 ευρώ αν δεν κάνω λάθος.

Δημοσ.

Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω κι εγώ (σε Xbox360 όμως) και ετοιμαζόμουν τώρα να ανοίξω thread γι' αυτό! ενώ τις πρώτες μέρες που άρχιζα να παίζω Live όλα πήγαιναν ρολόι, ξαφνικά εδώ και 2 μέρες συμβαίνει ότι και στον φίλο! Μήπως έχεις ON Telecoms κι εσύ?

οχι , forthnet εχω, αλλα μιλαμε τις τελευταιες δυο μερες το προβλημα εχει απογιωθει...κολλαει, με πεταει και αλλα τετοια ωραια...

πιστευω οτι ειναι το ιντερνετ, παρολαυτα δεν εχω εντοπισει προβληματα με το ιντερνετ μου στο pc μου...θα το πεταξω απο κανα μπαλκονι κανα απογευμα μου φενεται...:P

Δημοσ.

οχι , forthnet εχω, αλλα μιλαμε τις τελευταιες δυο μερες το προβλημα εχει απογιωθει...κολλαει, με πεταει και αλλα τετοια ωραια...

πιστευω οτι ειναι το ιντερνετ, παρολαυτα δεν εχω εντοπισει προβληματα με το ιντερνετ μου στο pc μου...θα το πεταξω απο κανα μπαλκονι κανα απογευμα μου φενεται...:P

λοιπον για αυτο εβαλα conxx και δεν αντιμετοπιζω το παραμικρο προβλημα(εκτος τωρα τελευταια χανω συχνα :cry: )πιστευω και γω ειναι θεμα του παροχου που εχεις για αυτο πριν βαλω ιντερνετ ειχα ρωτηση στο forum για online gaming ο οτε ειναι ο καλυτερος

Δημοσ.

Δεν ειναι παραξενο όμως που παρατηρουμε το ίδιο προβλημα και οι 2 τις τελευταιες 2 μερες; Μηπως δλδ δεν ειναι οι παροχοι μας αλλα κατι αλλο; Εγω μιλησα με την on τεσπα πριν λιγο και μου το εσπρωξαν απο 6mbps στα 10mbps, επαιξα ενα ματσακι χωρις προβλημα.. Τωρα θα δουμε. Παντως δεν μου ειμαι ευκολο να αλλαξω παροχο γιατι η συνδεση ειναι onoffice και εκτος απο το δικτυο εχουν και ολο το τηλ. Μου κεντρο.

Δημοσ.

φιλε εγω με forthnet που εχω παιζω τζαμι.αυτο το προβλημα που ειχες συνεβενε συνεχεια ι μια στις 100;αν συνεβενε συχνα ειχε προβλημα το internet που ειχες.αλλιως ειχαν προβλημα οι server τις ea sport

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...