Dbzakias2 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Καλησπερα, Η αδερφη μου εχει ενα pc με Windows XP SP3 και ξαφνικα μια μερα εκει που πηγε να ανοιξει το pc φόρτωνε τα windows για λιγο παραπανω ωρα απο την κανονικη και μετα εκει που κανονικα επρεπε να λεει "Καλοςορισατε" εχει μια μαυρη οθονη. Μου εστειλε το μηχάνημα της και της εκανα repair τα windows και εφτιαξε. Τωρα που της το εστειλα μου λεει οτι δεν εφτιαξε και οτι συνεχιζει να κανει το ιδιο. Να πω πως δοκιμασα και απο safe mode αλλα παλι τα ιδια, ετσι εκανα boot απο ενα live cd linux και φυλαξα ολα τα αρχεια... Τι μπορει να φταιει;
SPANK Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Έκανες απο safe mode κανένα scan για malware και trojan μήπως υπάρχει κανένα θέμα εκει ?
Dbzakias2 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Έκανες απο safe mode κανένα scan για malware και trojan μήπως υπάρχει κανένα θέμα εκει ? ουτε απο safe mode ειπα πριν πως λειτουργει...
hawkpilot Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Το πρώτο πράγμα που θα τσέκαρα, είναι ο δίσκος. Μετά σειρά έχουν οι μνήμες.
Dbzakias2 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Το πρώτο πράγμα που θα τσέκαρα, είναι ο δίσκος. Μετά σειρά έχουν οι μνήμες. ναι αλλα πως αφου δεν μπαινει στα windows πως να τον τσεκαρω, ενταξει οι μνημες με ενα memtest ειναι οκ αλλα ο δισκος;
TheELF Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Οι σελίδες των κατασκευαστών κατά κανόνα έχουν προγραμματάκια ελέγχου και κατά κανόνα σου δίνουν και όλους τους τρόπους εκκίνησης δηλαδή μπορείς να το κατεβάσεις σαν iso για να το κάψεις σε cd ή σαν εικόνα για το usb ή ακόμα και σαν exe για δισκετούλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.