trelomhxmhx Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 υπάρχει κανένα προγραμματάκι που να μετράει την κατανάλωση το υπολογιστή μας; όσο λεπτομερές και να είναι δεν μιλάω για την μέγιστη που την βρίσκεις από τους κατασκευαστές αλλά για την στιγμιαία εγώ έχω ups οπότε από κει παίρνω μια ενδεικτική τιμή ως ποσοστό του φορτίου που μπορεί να πάρει και έτσι έχω υπολογίσει περίπου 150watt
antonl Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Όχι, αυτό που λες δε γίνεται μέσω software. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να συμβουλεύεσαι το ups σου. Αλλιώς υπάρχουν κάποια μηχανηματάκια που παρεμβάλλονται μεταξύ πρίζας ρεύματος και συσκευής (pc).
SPANK Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Υπάρχει ενα παρα πολύ ωραίος οδηγός απο αλλο forum απο ενα παιδί που εχει κάνει καλή δουλειά. Κοίταξε το αν θέλεις αλλιώς πρόγραμμα δεν νομίζω οτι υπάρχει όπως ειπε και antonl εκτος απο το usp υπάρχουν κάποιες συσκευές που κάνουν για αυτην την δουλειά, και σε ενα κατάστημα με ηλεκτρονικά θα βρέις εύκολα.
micos000 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Ή βάλε ένα τέτοιο στην πρίζα (http://www.cyberguys.com/product-details/?productid=5382).
trelomhxmhx Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 ρε παιδιά εγώ μιλάω καθαρά για software
micos000 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 ρε παιδιά εγώ μιλάω καθαρά για software Ναι το ξέρουμε, και σου απάντησε ο antonl στο 2ο post ότι δεν γίνεται μέσω soft (και δεν διαφώνησε κανείς μαζί του όπως είδες).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.