PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 λοιπόν σήμερα πάω με την παρέα μου στα net και βάζω ένα "λανακι" τέσσρα ανοίγουμε τα pc και μόλις ανοίγω τον chrome και μπαίνω στο youtube μου βγάζει για αρχή συγχαρητήρια απαντήστε σε 3ής ερώτησης και κερδίζετε η ένα macbook air προ η iphone 4 η ipad 2 απάντησα στις 3ς ερώτησης και έβγαλε μια last και ερώτηση αν η appple είναι τις ιταλίας η usa απάντησα usa και μου ζήτησαν κινητό μου ήρθε ένα μήνυμα στο κινητό με ένα pin και το έγραψα και το τελευταίο μήνυμα ήταν αυτό ξέρετε τίποτα ? εδιτ βρηκα και την πρωτη φωτο. απατη λετε?
isay Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Να κάνω μια ρητορική ερώτηση; -Τους όρους συμμετοχής τους διάβασες πριν βάλεις του κινητό σου; (ελπίζω να εχεις καρτοκινητό και οχι συμβόλαιο)
PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 δεν ειχε ορους διαβασα τα μνματα και στο λαστ ελεγε οτι πρεπει να στειλω μνμ στο www.glomobi.com οποτε απατη τζαμπα χαρηκα :rolleyes:
dimitris_pa Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 αφου δεν λεει youtube αλλα λεει thanksyou......
SPANK Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Να εύχεσαι μόνο τώρα μην αρχίσουν και σου στέλνουν μυνήματα και σου κάνουν κλήσεις απο τίποτα περίεργα νούμερα γιατι χρεώνεσαι πολύυυυ απο αυτά.
sistah Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Μα τι χαρηκες, δεν σου ειπε οτι το κερδισες.. σωστος ο SPANK
SOCRATIS1000 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Βλεπε το url ρε φιλε,εχει καμια σχεση το videoawardpanel με το youtube?
SpirtouLisS Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 τι μαλ@@#@ βρισκει κανείς στους υπολογιστές στα νετ καφε...εκτος απο τα περίεργα ζωύφια και τις κατσαρίδες (μεχρι και ποντικι ειχαμε βρει καποτε που ψοφησε αφου εφαγε τα καλωδια)... όλα τα καινουργια worm adware spyware viruses toolbars στους περιηγητες, θα τα βρειτε εδω σε τελευταιες μαλιστα εκδοσεις. τρανη αποδειξη οτι αν ο χρηστης δεν ενδιαφερεται για τον υπολογιστη του ουτε το καλυτερο Antivirus δε μπορει να τον προστατεψει.
sistah Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 τι μαλ@@#@ βρισκει κανείς στους υπολογιστές στα νετ καφε...εκτος απο τα περίεργα ζωύφια και τις κατσαρίδες (μεχρι και ποντικι ειχαμε βρει καποτε που ψοφησε αφου εφαγε τα καλωδια)... όλα τα καινουργια worm adware spyware viruses toolbars στους περιηγητες, θα τα βρειτε εδω σε τελευταιες μαλιστα εκδοσεις. τρανη αποδειξη οτι αν ο χρηστης δεν ενδιαφερεται για τον υπολογιστη του ουτε το καλυτερο Antivirus δε μπορει να τον προστατεψει. Στα νετ καφε σιγα μην τον νοιαξει.. Ασε που υπαρχει αγνοια για το ποιο ειναι scam και ποιο οχι. Οπως ο φιλος παραπανω.
xpapias Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Λοιπόν, το ίδιο έπαθα και εγώ στη δουλειά με το google. Έγραψα το ερώτημα,πάτησα search και με έβγαλε σε μια σελίδα διαγωνισμού. Εννοείται δεν συμπλήρωσα καθόλου στοιχεία, αν και μπορώ να πω ότι ήταν πολύ ψαρωτικό. Σημαντικό επίσης ότι η σελίδα δεν ξαναεμφανίστηκε ποτέ, ενώ άνοιγε στο ίδιο παράθυρο σαν redirection. Εδινε την αίσθηση σοβαρού διαγωνισμού και φαντάζομαι πολλοί θα την πάτησαν σαν το φίλο από πάνω. Να πω ότι ο υπολογιστής δεν είναι δικός μου οπότε δεν ξέρω τι χρήση κάνουν οι υπόλοιποι.
PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Λοιπόν, το ίδιο έπαθα και εγώ στη δουλειά με το google. Έγραψα το ερώτημα,πάτησα search και με έβγαλε σε μια σελίδα διαγωνισμού. Εννοείται δεν συμπλήρωσα καθόλου στοιχεία, αν και μπορώ να πω ότι ήταν πολύ ψαρωτικό. Σημαντικό επίσης ότι η σελίδα δεν ξαναεμφανίστηκε ποτέ, ενώ άνοιγε στο ίδιο παράθυρο σαν redirection. Εδινε την αίσθηση σοβαρού διαγωνισμού και φαντάζομαι πολλοί θα την πάτησαν σαν το φίλο από πάνω. Να πω ότι ο υπολογιστής δεν είναι δικός μου οπότε δεν ξέρω τι χρήση κάνουν οι υπόλοιποι. αυτο ακριβως ρε σι τόσα χρονια δεν την έχω πατήσει και γενικά τα κοροϊδεύω αυτά όταν ψαρώνουν μερικοί αλλα τέτοιο ψάρωμα που έφαγα δεν υπάρχει :mrgreen: αλλα η φάση είναι ότι σκάλωσα γιατί ήμασταν 3 άτομα και οι 3ς ανοίξαμε το youtube και το έβγαλε μονο σε μένα
PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 βλέποντας το τελευταίο άρθρο ηπα να δω τον αριθμό που μου έστειλαν μήνυμα και καλά για τον διαγωνισμό για τα προϊόντα mac link : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Electronic_Communications/Telecoms/MMInfoSrv/search.html?cat=YPP2 αν δεν σας βγαζει τιποτα γραψτε 54034
maniac89 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 απλά στο url έγραψες yotube και σε έκανε redirect και όχι youtube. Πάντως ο διαγωνισμός είναι ψαρωτικός!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.