poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 σε router του OTE connex zte πως γινεται η εγκατασταση?? ποια εγκατασταση?τοy dyndns?του Noip?καπου πρεπει να υπαρχει τετοια καρτελλα μεσα στο ρουτερ.επισης πρεπει να κανεις και Port forward την θυρα που χρησιμοποιει το καταγραφικο.συνηθως την βλεπεις μεσα στο καταγραφικο.στον οτε πρεπει να κλεισεις και την αυξημενη ασφαλεια αμα σου κοβει την πορτα που χρησιμοποιεις.
dabell Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 μπορει καποιοσ αν δεν σας ειναι δυσκολο να μου εξηγησει ολη την διαδικαδια?εκανα τα βασικα με IP και diaforetiko PORT αλλα μου βγαζει καποιο προβλημα περι username στο dyns.ακολουθησα το παρακατω βιντεο αλλα καλωνω μετα το 5¨34 διοτι εχω connex
alfas Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Για conn-x ZTE με ενδαιφέρει και εμένα να δω την διαδικασία...
abas1 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 ποια εγκατασταση?τοy dyndns?του Noip?καπου πρεπει να υπαρχει τετοια καρτελλα μεσα στο ρουτερ.επισης πρεπει να κανεις και Port forward την θυρα που χρησιμοποιει το καταγραφικο.συνηθως την βλεπεις μεσα στο καταγραφικο.στον οτε πρεπει να κλεισεις και την αυξημενη ασφαλεια αμα σου κοβει την πορτα που χρησιμοποιεις. καλησπερα παιδια, μια ερωτηση και απο εμενα σχετικα με το dns. μεχρι τωρα δουλευα το καταγραφικο με dyndns που ηταν free αλλα τωρα εχει γινει επι πληρωμη. δοκιμασα να το δουλεψω με το no-ip που ειναι free αλλα σε δυο ρουτερ που δοκιμασα δεν εχουν επιλογη για no-ip παρα μονο για dyndns και Tzo που ειναι και τα δυο επι πληρωμη. υπαρχει καποιος αλλος τροπος να το δουλεψω με no-ip η καποια αλλη free υπηρεσια? ευχαριστω.
jkoukos Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Εάν δεν σου έχει επιλογή για άλλη υπηρεσία δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Μήπως σου έχει επιλογή για manual εγγραφή άλλου; Τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις έναν free σαν το freedns.afraid.org. H τελευταία λύση είναι με χρήση κάποιου προγράμματος client σε συμβατή του δικτύου.
kage Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 οταν τα dvr εχουν καποια dns hosting περασμενα(blank user pass) παει να πει οτι δεν χρειαζετε να φτιαξεις to ιδιο dns και στο ρουτερ?
GIANNISKARD Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΥΝΔΕΣΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΥΚΤΙΟ ΕΚΑΝΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NO IP KAI PORT FORWAD EKANA ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ??
manolis940 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΥΝΔΕΣΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΥΚΤΙΟ ΕΚΑΝΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NO IP KAI PORT FORWAD EKANA ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ?? Αρχικά πρέπει να δούμε αν αυτά τα δύο λειτουργούν σωστά. Έχεις δοκιμάσει να δεις αν οι πόρτες είναι ανοικτές ή αν το Domain Name που έχεις βάλει στο No-ip σε πετάει στην public ip σου ? Τι μπορείς να κάνεις αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Αρχικά μπες στο http://canyouseeme.org/ και γράψε την πόρτα που άνοιξες και θα σου πει αν είναι ανοικτή Τσέκαρε αν η domain name που έδωσες στο no-ip σε στέλνει στην σωστή ip. Για να το δεις αυτό: άνοιξε το command line των windows πατώντας windowsKey + R , θα σου εμφανίσει την εκτέλεση ( run στα αγγλικά) και γράψε cmd και πάτα Enter. Μπροστά σου βλέπεις το command line. Γράψε ping κενό και δίπλα η διεύθυνση που έδωσες στο no-ip πχ ping manolis.noip.com Τώρα θα πρέπει το command line να δείχνει ότι στέλνει πακέτα στην public ip σου. Την public ip σου μπορείς πολύ εύκολα να την δεις στο canyouseeme που σου έστειλα πριν μιας και την συμπληρώνει αυτόματα στο πεδίο your ip Πες μας τα αποτελέσματα σου και γενικά ότι απορία έχεις από τα παραπάνω που έγραψα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα