poulinos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 απο την cosmote χρειαζεσαι αυτο που εγραψα πιο πανω. μετα μεσα στο ρουτερ πρεπει να κανεις Port forward στην ip του καταγραφικου τα ports που χρειαζεται.και μετα χρειαζεσαι ενα service Οπως το no-ip ,dyndns κτλ για να μην χρειαζεται να ξερεις απο μακρια ποια Ip εχει το ρουτερ εφοσον υπαρχει περιπτωση να αλλαξει
GIANNISKARD Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 συγνομη ΑΝ ΣΑΣ ΖΑΛΙΖΩ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΚΟΣΜΟΤΕ ΑΠΝ ΓΡΑΦΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ NOIP ΑΛΑ ΠΑΛΗ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΡΟΥΤΕΡ ΜΠΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ??
poulinos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 α,ποιο apn σου εδωσε η cosmote? β.port forward εκανες?ποιες θυρες παιζει το καταγραφικο σου?
GIANNISKARD Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 apn vnp-internet πως κανο port forward?? το καταγραfικο λεει media port 34567 kai πορτα http 80
poulinos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 port forward kaneis stin ip tou katagrafikou mesa apo to router pou exeis koumposei to stick epano.
GIANNISKARD Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 διλαδη οτι ιρ γραφει στο ρουτερ το βαζω και στο καταγραφικο?? φιλε μου αν σε ζαλιζω ειλικρινα καλητερα να φοναξω τεχνικο
poulinos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 αν δεν ξερεις πως να κανεις port forward τοτε εχουμε θεμα γιατι μετα ειναι και το dyndns και εχει δουλιτσα και εκει. 1
GIANNISKARD Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 καταρχην να σε ευχαριστησω για την βοηθεια σου ασχετα αν δεν τα καταφερα εγω πρεπει να γραφτω σε καπια συνδρομιτικη υπηρεσεια?? δηλαδη σε καπιο σερβερ να πλιροσω
poulinos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 λογικα ολο και καποιο free service θα βρεις.αλλα εξαρτατε τι δυνατοτητες δινει το καταγραφικο η το ρουτερ σε θεματα dyndns no ip κτλ.
GIANNISKARD Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 οκ και παλη σε ευχαριστω πολυ που ασχοληθηκες με το θεμα μου
GIANNISKARD Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 τα καταφερα τελικα σε ευχαριστω και παλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
poulinos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 οκ και παλη σε ευχαριστω πολυ που ασχοληθηκες με το θεμα μου τα καταφερα τελικα σε ευχαριστω και παλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μια χαρα.σορρυ που δεν απαντησα τιποτα στο προηγουμενο σου post απλα δεν ημουν εδω.αφου τα καταφερες πολυ μια χαρα. αν θελησεις κατι αλλο η να ρωτησεις κατι για κατι που μπορει να εκανες και να μην καταλαβες κτλ κτλ μου λες.στην ουσια 3 πραγματα ειναι Port forward το apn της οτενετ για να παρεις κανονικη Ip και dyndns no ip η καποια τετοια υπηρεσια που να ειναι δωρεαν και να υποστηριζεται απο το ρουτερ η το καταγραφικο το dyndns και το No Ip καποιοι ειπαν νομιζω οτι πλεον δεν ειναι δωρεαν.δεν το εχω ψαξει παραπερα.
GIANNISKARD Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 no ip pira δεν ξερω ποσο για ποσο θα δουλεψει
poulinos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 no ip pira δεν ξερω ποσο για ποσο θα δουλεψει θα παιξει μια χαρα.εχω No ip εδω και πολλα χρονια.αμα για καποιο λογο παει να ληξει σου ερχεται email οτι τοσο καιρο πχ δεν εχει χρησιμοποιηθει οποτε πρεπει να το χρησιμοποιησετε.η αν εχει παρα πολυ καιρο να κανει Update παλι το κανεις manual update και εισαι οκ.παντως σου ερχεται email.εφοσον εσυ το εχεις βαλει μεσα στο ρουτερ δεν θα εχεις θεμα.θεμα εχεις αν εχεις adsl Και κανει πολλες αποσυνδεσεις οποτε ανανεωνει το Noip σου παρα πολλες φορες.εκει στο blockaroun και πρεπει να το κανεις unblock.anyway τυπικα αυτα μην σε ανησυχουν.
dabell Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 σε router του OTE connex zte πως γινεται η εγκατασταση??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα