Προς το περιεχόμενο

Η συνωμοσία του γαλακτος

Pablo_Hasan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν είναι καθόλου συνωμοσία. Απλά επειδή η κατανάλωση που έχει είναι τεράστια, θα ήταν τεράστιο εμπορικό πλήγμα να φανερωθούν όλες οι πτυχές του. Απλά ο περισσότερος κόσμος πιστεύεί ότι γάλα=ασβέστιο. Αυτό που δε ξέρει όμως ότι ειδικά ο ενήλικας άνθρωπος δεν έχει τίποτε να πάρει από το γάλα,και ειδικά το αγελαδινό.

Ειναι καλη πηγη πρωτεινων. Πινεις μισο λιτρο ξερω γω το απογευμα και παιρνεις 15-16+ γραμμαρια πρωτεινης

Δημοσ.

Καλα,τα σοκολατουχα μην εχετε την ψευδαισθηση οτι ειναι γαλα.Ειναι σαν ροφημα με κακαο ,ζαχαρες ,αρωματικa ,σταθεροποιητες ,δεν ξερω τι ειναι αυτα,κτλ και λιγο γαλα μεσα..

Κατα τα αλλα ,δεν καταλαβα τιποτα.Κανει να πινουμε γαλα η οχι;Και μεχρι τι ηλικια;Ως γνωστον υπαρχει κοσμος που ψη΄λωνει και μετα τα 18.Για 2,3 χρονια .Αρα δεν σταματαει η αναπτυξη μαχαιρι..

Δημοσ.

Το γεγόνος ότι το άρθρο δημοσιεύτηκε στο ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ, λέει τίποτα;

Παιδιά, ήμουν ειρωνικός, αν δεν ήταν σαφές. Το συγκεκριμένο περιοδικό ανήκει στην κατηγορία "βάλτο στον πατο του κλουβιού να αφοδευει το καναρίνι"

Δημοσ.

Διάβασα όλο το θρεντ και μετα με ησυχη τη συνείδησή μου πήρα το αμάξι πήγα στο τοπικο σ/μ και πήρα ένα μιλκομπουκαλο του λιτρου που ειχα λιγουρευτει 3 μερες τωρα να με βοηθησει στο αχαρο διαβασμα.

Δημοσ.

εγω κανω κατι καλυτερο↲Σε ενα ποτηρι γαλα ανακατευω 2μισι κουταλιες κακαο τυπου καοτονικ απο τ καρφουρ μ 1μισι κουταλια νεσκαφε...αλλη φαση

Δημοσ.

Εγώ έπινα σκέτο αλλα πλέον δεν πίνω γιατί δεν με πιάνει , ακόμα και 30 κουταλιές καφέ να πιω(το έχω δοκιμάσει) δεν θα καταλάβω κάτι.

Δημοσ.

Τι εννοείς το έχεις δοκιμάσει. Σε φάση εφτιαξες καφέ με 30 κουταλιές και μετα τι; Τον έκοβες με το μαχαίρι;

Δημοσ.

Τι εννοείς το έχεις δοκιμάσει. Σε φάση εφτιαξες καφέ με 30 κουταλιές και μετα τι; Τον έκοβες με το μαχαίρι;

όχι , ήταν μεγάλο ποτήρι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...