Lucifer Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Κορν φλέικς με μπύρα πάντως δεν πάνε. Αν είναι βρώμης και σκέτα, χωρίς σοκολάτες και μέλια, πάνε πάρα πολύ.
Thanos1972 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Αν είναι βρώμης και σκέτα, χωρίς σοκολάτες και μέλια, πάνε πάρα πολύ. Αμα ειναι ετσι δεν θα τρώγονται γενικοτερα....
Lucifer Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Αμα ειναι ετσι δεν θα τρώγονται γενικοτερα.... Τα σπάνε. Έχω παλέψει και έχω σκοτώσει για να τα υπερασπιστώ:
Lucifer Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Όσοι έχουν δει την φώτο, αυτό σχολιάζουν. Η αλήθεια είναι πως σκοτώθηκε με τη λαβή, του την κοπάνησα στο κεφάλι.
pappous_soulis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Αν είναι βρώμης και σκέτα, χωρίς σοκολάτες και μέλια, πάνε πάρα πολύ. Δεν ήταν βρώμης αυτά που δοκίμασα οπότε δε ξέρω. Όσοι έχουν δει την φώτο, αυτό σχολιάζουν. Η αλήθεια είναι πως σκοτώθηκε με τη λαβή, του την κοπάνησα στο κεφάλι. Όχι ότι σου το έφερε το Γκόλουμ έξω απ'τη πόρτα..
Lucifer Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 ΧΑχα, το Γκόλουμ ποντίκι. Καλό. Τότε είχα έναν άλλο βλάκα, τον έριξα στην αρένα και το χάζευε. Ντεμέκ γάτα.
marios_geo Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 ψάχνοντας πληροφορίες για να φτιάξω πρόγραμμα διατροφής βρήκα τυχαία ένα άρθρο σχετικά με τους κινδύνους που περιέχονται απο την κατανάλωση γάλατος. Αναφέρει για οστεοπόρωση, καρδιαγγειακά προβλήματα, σκλήρυνση κατα πλάκας και άλλα τέτοια όμορφα, έχετε ακούσει κάτι αναλογο; Είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσοι κινδυνοι και να αποσιωπούνται; http://www.wearestars.com/greek/articles_greek_milk.pdf Το γεγόνος ότι το άρθρο δημοσιεύτηκε στο ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ, λέει τίποτα;
evabb Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Γιατί είναι αφύσικο και ανώμαλο; Εμένα μου αρέσει το γάλα. Τι παίζει; ξερεις κι αλλα θηλαστικα που πινουν γαλα κατα την ενηλικη ζωη τους και μαλιστα γαλα αλλου θηλαστικου;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Το γεγόνος ότι το άρθρο δημοσιεύτηκε στο ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ, λέει τίποτα; Το γεγονός ότι το άρθρο δημοσιεύτηκε στο ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ και ότι ο συγγραφέας του άρθρου δεν δίνει τα στοιχεία του λέει τίποτα; Σε εμένα πολλά. Επίσης, ένα googling στο όνομα του γιατρού Robert M. Kradjan (αναφέρεται πρώτος-πρώτος στο άρθρο) θα οδηγήσει σε paranormal, conspiracy sites. Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό...
FilipposMD Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 ξερεις κι αλλα θηλαστικα που πινουν γαλα κατα την ενηλικη ζωη τους και μαλιστα γαλα αλλου θηλαστικου; Ούτε θηλαστικό να μαγειρεύει έχω πετύχει πάντως. Να την κόψουμε κι αυτή την ανωμαλία δηλαδή;
evabb Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Ούτε θηλαστικό να μαγειρεύει έχω πετύχει πάντως. Να την κόψουμε κι αυτή την ανωμαλία δηλαδή; αν ειναι να μαγειρευει οπως οι ελληνες καλυτερα ναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.