Pablo_Hasan Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 ψάχνοντας πληροφορίες για να φτιάξω πρόγραμμα διατροφής βρήκα τυχαία ένα άρθρο σχετικά με τους κινδύνους που περιέχονται απο την κατανάλωση γάλατος. Αναφέρει για οστεοπόρωση, καρδιαγγειακά προβλήματα, σκλήρυνση κατα πλάκας και άλλα τέτοια όμορφα, έχετε ακούσει κάτι αναλογο; Είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσοι κινδυνοι και να αποσιωπούνται; http://www.wearestars.com/greek/articles_greek_milk.pdf
De@th L0rd Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 ψάχνοντας πληροφορίες για να φτιάξω πρόγραμμα διατροφής βρήκα τυχαία ένα άρθρο σχετικά με τους κινδύνους που περιέχονται απο την κατανάλωση γάλατος. Αναφέρει για οστεοπόρωση, καρδιαγγειακά προβλήματα, σκλήρυνση κατα πλάκας και άλλα τέτοια όμορφα, έχετε ακούσει κάτι αναλογο; Είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσοι κινδυνοι και να αποσιωπούνται; http://www.wearestars.com/greek/articles_greek_milk.pdf Δεν είναι καθόλου συνωμοσία. Απλά επειδή η κατανάλωση που έχει είναι τεράστια, θα ήταν τεράστιο εμπορικό πλήγμα να φανερωθούν όλες οι πτυχές του. Απλά ο περισσότερος κόσμος πιστεύεί ότι γάλα=ασβέστιο. Αυτό που δε ξέρει όμως ότι ειδικά ο ενήλικας άνθρωπος δεν έχει τίποτε να πάρει από το γάλα,και ειδικά το αγελαδινό.
kage Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 http://www.insomnia.gr/topic/407832-%CF%86%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%BA%CE%BF-%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B1-%CE%B4%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%BB%CE%B7%CE%BE%CE%B7%CF%82/ http://www.insomnia.gr/topic/301313-%CF%84%CE%B9-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B1/
DrLo Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δεν είναι καθόλου συνωμοσία. Απλά επειδή η κατανάλωση που έχει είναι τεράστια, θα ήταν τεράστιο εμπορικό πλήγμα να φανερωθούν όλες οι πτυχές του. Απλά ο περισσότερος κόσμος πιστεύεί ότι γάλα=ασβέστιο. Αυτό που δε ξέρει όμως ότι ειδικά ο ενήλικας άνθρωπος δεν έχει τίποτε να πάρει από το γάλα,και ειδικά το αγελαδινό. Πάντα είχα αυτή τη διαφωνία με τους φίλους/γνωστούς ... το να πείνει κανείς γάλα είναι ότι πιο αφύσικο/ανώμαλο μπορεί να κάνει κανείς (βέβαια στο φραπέ το έχω).
Lucifer Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Γιατί είναι αφύσικο και ανώμαλο; Εμένα μου αρέσει το γάλα. Τι παίζει;
marantonis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Γιατί είναι αφύσικο και ανώμαλο; Εμένα μου αρέσει το γάλα. Τι παίζει; Σκασε ανωμαλο Βδελυγμα της παραφυσης!
Lucifer Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 φιλαράκι μήπως έχεις ένα κατοστάρικο να πάρω λίγο γάλα
marantonis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 φιλαράκι μήπως έχεις ένα κατοστάρικο να πάρω λίγο γάλα φιλε δεν εχω ψιλα, αλλα θα σου πω κατι, δεν αξιζει να καταστρεφεις ετσι τη ζωη σου. Μπες στο δρομο του θεου, βγες απτο δρομο του ασπρου υγρου.
pappous_soulis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Πιστεύω ότι ο σατανάς με βάζει να πίνω γάλα.
marantonis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Πιστεύω ότι ο σατανάς με βάζει να πίνω γάλα. μας τα λεγανε εμας στην εκκλησια, απο το γαλα ξεκινανε ολοι και με τον καιρο φθανουν στο σπερμα. Ετσι γινονται οι ομοφυλοφιλοι!
status Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Γιατί είναι αφύσικο και ανώμαλο; Εμένα μου αρέσει το γάλα. Τι παίζει; Τα περισσότερα απ αυτά πιάστικαν από την δισανεξία στην λακτόζη, και από την ατάκα από το Heist. αϋπνίες. Και να φανταστείς ότι μικρότερος νόμιζα ότι άρμεγαν βλάχες :ρ
pappous_soulis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 μας τα λεγανε εμας στην εκκλησια, απο το γαλα ξεκινανε ολοι και με τον καιρο φθανουν στο σπερμα. Ετσι γινονται οι ομοφυλοφιλοι! Έτσι είναι φίλε μου. Το γάλα σε σκόνη γιατί νομίζεις το εφηύραν. Δηλητηριάζουν και εθίζουν τους παιδιά μας, σπρώχνοντας τα συστηματικά στο κενό.
Thanos1972 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δοκιμασε να φας corn flakes χωρις γαλα.και δεν εννοω με το χερι αλλα μεσα σε κατι υγρο. Παντως το εχω διαβασει και εγω αυτο περι συνωμοσιας και οτι δεν κανει καλο.το εχω κοψει εδω και χρονια το γαλα...γιατι δεν εχω παθει κατι?ουτε ενα σφραγισμα δεν εχω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.