Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα για εγγραφή βίντεο σε κάμερα

santana99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδα το θέμα στην σελίδα αλλά δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα σε web camera, αλλά γενικότερα σε κάμερες (ασφαλείας).

Ακόμα δεν έχω καταλήξει αν είναι καλύτερο να πάρω μια κάμερα ασφαλείας ή μια web camera για αυτό που θέλω να κάνω...

Θέλω ένα πρόγραμμα να γράφει 24/7 ή ώρες που το προγραμματίζω ή όποτε το επιλέγω εγώ (όχι απαραίτητα και τα 3) σε μορφη βίντεο που θα ήθελα να επιλέγω εγώ (ώστε να μην πιάνει πολύ χώρο) σε εξωτερικό σκληρό δίσκο και αν είναι δυνατόν να το χωρίζει σε κομμάτια αυτόματα (πχ δευτέρα, τρίτη) ή ακόμα καλύτερα σε 6ωρα ή 3ωρα (δεν έχω ιδέα πως πανε αυτά) ώστε να είναι λιγο οργανωμένα και εκτός αυτού τα παλιά να τα σβήνω.

Δεν έχω πρόβλημα να το χειρίζομαι εβδομαδιαία ούτε καν καθημερινά και να σβήνω αυτά που έχουν περάσει (τα βίντεο) ώστε να μένει χώρος για τα επόμενα.

Τι πρόγραμμα προτείνουμε και με τι κάμερα θα δουλέψει;

Ευχαριστώ πολύ :rolleyes:

Δημοσ.

Κοιτα δεν ξερω και τι χρηση θελεις ακριβως να κανεις (φωτισμους κλπ) αλλα η webcam ειναι πολυ καλη λυση αν δεν χρειαζεται η καμερα να ειναι μακρια (μην τραβηξεις και 40 μετρα usb) διοτι υπαρχουν προγραμματακια που κανουν εγγραφη στο δισκο απ'ευθειας και εχουν δυνατοτητα αναγνωρισης κινησης και εγγραφης με αποτελεσμα οικονομια χωρου.. Επισης καλη και φθηνη σχετικα επιλογη ειναι οι ipcams οι οποιες μπορουν να σου πανε κανενα 100αρι οι φθηνοτερες αλλα μιλαμε για πληρη αυτονομια και αμεση προσβαση μεσω internet απο οπουδηποτε.

android.png

Δημοσ.

θα είναι σε εξωτερικό χώρο και πρέπει να αντέχει και υγρασίες και έτσι....η webcam δεν νομίζω να με καλύψει...

θέλω να γίνεται εγγραφή σε ένα δίσκο και όχι απλά να υπάρχει στο ιντερνετ

για απόσταση ναι είναι γύρω στα 20μέτρα εκτός αν κάνω άλλη πατέντα...

γιαυτό δεν ξέρω ακόμα τι κάμερα να επιλέξω,

πχ υπάρχει και αυτή

http://www.dealextreme.com/p/standalone-ip-wireless-wifi-lan-camera-with-night-vision-and-pan-tilt-motors-26358

απο προγραμματα ποια λες;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...