santana99 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Είδα το θέμα στην σελίδα αλλά δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα σε web camera, αλλά γενικότερα σε κάμερες (ασφαλείας). Ακόμα δεν έχω καταλήξει αν είναι καλύτερο να πάρω μια κάμερα ασφαλείας ή μια web camera για αυτό που θέλω να κάνω... Θέλω ένα πρόγραμμα να γράφει 24/7 ή ώρες που το προγραμματίζω ή όποτε το επιλέγω εγώ (όχι απαραίτητα και τα 3) σε μορφη βίντεο που θα ήθελα να επιλέγω εγώ (ώστε να μην πιάνει πολύ χώρο) σε εξωτερικό σκληρό δίσκο και αν είναι δυνατόν να το χωρίζει σε κομμάτια αυτόματα (πχ δευτέρα, τρίτη) ή ακόμα καλύτερα σε 6ωρα ή 3ωρα (δεν έχω ιδέα πως πανε αυτά) ώστε να είναι λιγο οργανωμένα και εκτός αυτού τα παλιά να τα σβήνω. Δεν έχω πρόβλημα να το χειρίζομαι εβδομαδιαία ούτε καν καθημερινά και να σβήνω αυτά που έχουν περάσει (τα βίντεο) ώστε να μένει χώρος για τα επόμενα. Τι πρόγραμμα προτείνουμε και με τι κάμερα θα δουλέψει; Ευχαριστώ πολύ
looneygeorge Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Κοιτα δεν ξερω και τι χρηση θελεις ακριβως να κανεις (φωτισμους κλπ) αλλα η webcam ειναι πολυ καλη λυση αν δεν χρειαζεται η καμερα να ειναι μακρια (μην τραβηξεις και 40 μετρα usb) διοτι υπαρχουν προγραμματακια που κανουν εγγραφη στο δισκο απ'ευθειας και εχουν δυνατοτητα αναγνωρισης κινησης και εγγραφης με αποτελεσμα οικονομια χωρου.. Επισης καλη και φθηνη σχετικα επιλογη ειναι οι ipcams οι οποιες μπορουν να σου πανε κανενα 100αρι οι φθηνοτερες αλλα μιλαμε για πληρη αυτονομια και αμεση προσβαση μεσω internet απο οπουδηποτε.
santana99 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 θα είναι σε εξωτερικό χώρο και πρέπει να αντέχει και υγρασίες και έτσι....η webcam δεν νομίζω να με καλύψει... θέλω να γίνεται εγγραφή σε ένα δίσκο και όχι απλά να υπάρχει στο ιντερνετ για απόσταση ναι είναι γύρω στα 20μέτρα εκτός αν κάνω άλλη πατέντα... γιαυτό δεν ξέρω ακόμα τι κάμερα να επιλέξω, πχ υπάρχει και αυτή http://www.dealextreme.com/p/standalone-ip-wireless-wifi-lan-camera-with-night-vision-and-pan-tilt-motors-26358 απο προγραμματα ποια λες;
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δανειστικα απο τον γιο μου μια Logitech web camera και δουλεψε αμμεσα χωρις κανενα προβλημα... Δινεξη windows με hardware microsoft εστω σε ενα pc δεν εχω ξαναδει
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 πήγαινε στο άλλο θέμα να υποθέσω; Σωστα...Με μπερδεψε ο τιτλος....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.