Προς το περιεχόμενο

Cpu Usage

DreadKnight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα. Εχω περασμενα win7 64bit και εχω ενα gadget στην επιφανεια εργασιας που σου δειχνει ποσο τα 100% χρησιμοποιητε ο επεξεργαστης και ποσο οι μνημες. Αυτο παντα στον επεξεργαστη ηταν 01% χωρις καμια λειτουργια. Χθες ετρεξα ενα προγραμμα το Passmark performance test ετσι τυπικα και μετα το απεγκατεστησα. Ε τελος παντων απο χθες το ποσοστο του επεξεργαστη σε χρηση ειναι 28% με 30%. :-( Καμια βοηθεια (ο επεξεργαστης ειναι ο Intel i3 530)

• Moderators
Δημοσ.

Εκτος απο το gadget, πριν ξεκινησεις τα scans, ριξε μια ματια και στον task manager για να δεις εαν εμφανιζεται καποια διεργασια που τρωει πορους.

Malwarebytes και spybot οσον αφορα το antimalware

Δημοσ.

Κι ομως ο task manager δεν ειναι αξιοπιστος. Πολλες φορες χρησιμοποιειται παρα πολυ ο επεξεργαστης χωρις να φενεται σε καποια διεργασια.

• Moderators
Δημοσ.

Κι ομως ο task manager δεν ειναι αξιοπιστος. Πολλες φορες χρησιμοποιειται παρα πολυ ο επεξεργαστης χωρις να φενεται σε καποια διεργασια.

Γι αυτες τις περιπτωσεις χρησιμοποιεις τον process explorer.

Δημοσ.

ευχαριστω για την βοηθεια B) βρηκα οτι τρεχει ενα προγραμmα απ το Nero (NMIndexStoreSvr)πως μπορω να το κανω να μην τρεχει οταν ανοιγουν τα windows??

• Moderators
Δημοσ.

Τρεχα γυρευε. Αυτος ειναι και ενας απο τους πολλους λογους που σταματησα να χρησιμοποιω το nero αρκετα χρονια πριν. Services που δεν εχουν κανενα λογο υπαρξης για τη σωστη λειτουργια ενος προγραμματος σαν το nero.

Για να πουμε και του στραβου το δικαιο παντως, το συγκεκριμενο μπορεις να το αποεπιλεξεις κατα την εγκατασταση εαν δεν το χρειαζεσαι.

Δημοσ.

Μερικά προγράμματα έχουν φτάσει σε τέτοιο βαθμό τελειότητας, που οι καινούριες εκδόσεις είναι για τα μάτια του κόσμου (και την τσέπη του κατασκευαστή).

Το Nero έπρεπε να είχε σταματήσει στην έκδοση 7. Το ACDSee στην έκδοση 5. Και για μένα που είμαι περιστασιακός χρήστης το Office που βγήκε πριν 10 χρόνια μου είναι αρκετό ακόμα.

Το Nero ιδίως το έχει παρακάνει. Την τελευταία φορά που δοκίμασα να εγκαταστήσω την πλήρη σουίτα πήρε περισσότερη ώρα από την εγκατάσταση των Windows :-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...