Προς το περιεχόμενο

Εισαγωγή ήχου σε αρχείο .avi

giota74

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!!!

Ψάχνω να βρω ένα πρόγραμμα που να ενσωματώνει ήχο σε αρχείο avi.

Έχω βρει το VirtualDub αλλά βάζω ένα αρχείο 30ΜΒ και μου το βγάζει 3.6GB...

υπάρχει κάποιο πρόγραμμμα που το μέγεθος του αρχείου να είναι λίγο μεγαλύτερο από του αρχικού.

ευχαριστώ!! :D :D ;)

sorry! εννοώ να μην είναι τόσο τεράστιο..και επίσης να μην χαλάει την ανάλυση του βίντεο

Δημοσ.
Έχω βρει το VirtualDub αλλά βάζω ένα αρχείο 30ΜΒ και μου το βγάζει 3.6GB...

:lol: Ε,απλά κατά την αποθήκευση ρύθμισε το να χρησιμοποιήσει παρόμοιες ρυθμίσεις με το αρχικό βίντεο.

Δηλαδή στο save as πάνε κάτω στο compression και πάτα το change.

Δημοσ.

Αν το μόνο που θέλεις είναι να ενσωματώσεις ένα νέο audio stream, τότε το VirtualDub ήταν πολύ καλή επιλογή. Αλλά για να μείνει απείραχτο το αρχικό video stream, υπάρχει σχετική ρύθμιση που πρέπει να κάνεις πριν να σώσεις το αποτέλεσμα σε νέο αρχείο: Πηγαίνεις στο μενού Video > Direct stream copy

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια για να μην ανοιγω καινουριο θεμα,θελω να κανω ακριβως το αντιθετο.δλδ θελω να εξαγω ηχο απο αρχεια divx γινεται με καποιον τροπο?εχω φαει τον κοσμο αλλα κανενα προγραμμα δεν δουλεψε καλα

Δημοσ.

Κατέβασε το Avidemux

φόρτωσε το βίντεο

πάτα το «i» για να δεις τη μορφή ήχου έχει το βίντεο (99.9% mp3)

πάνε στο μενού audio αν έχει πάνω από μία ροή ήχου πάνε στο Main Track... και διάλεξε αυτό που θες τέλος πάνε audio -> save και αποθήκευσε των ήχο,βάλε και την κατάλληλη κατάληξη αφού δεν μπαίνει μόνη της.

Δημοσ.

ναι ειναι divx αρχεια

καπου δεν εβγαλα ακρη με το λινκ απ το προγραμμα που μου προτεινε ο φιλος.υπαρχει κανενα αλλο μηπως?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...