Προς το περιεχόμενο

gaming laptop

rgn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η γνώμη μου όταν τα σκας για laptop το πρώτο πράμα που πρέπει να κοιτάς είναι η εγγύηση και η ποιότητα κατασκευής . Δεν έχω κάτι με την hp ίσα ίσα το hp της αδερφής μου αποδείχτηκε σκυλί εδώ και 5 χρόνια . Το συγκεκριμένο που κοιτάς δε το έχω δει από κοντά αλλά έχω δει πολλά hp και είναι σκέτη πλαστικούρα ,σε αντίθεση με τα dell . Όσο για την εγγύηση της dell τα πράματα είναι γνωστά :rolleyes:

Και απο αλουμινιο να ειναι,αν το συστημα ψυξης δε ειναι καλο,δε γλυτωνεις απο τις ψηλες θερμοκρασιες!

Και η ποιοτητα δε χωριζεται σε πλαστικο=κακη και αλουμινιο=καλη/κορυφαια!

Μη τα απλοποιουμε και να τα ισοπεδωνουμε ολα!

Στα υπολοιπα συμφωνω,απολυτα μαζι σου!

Υ.Γ.Το λαπτοπ μου,το εχω εδω και ενα χρονο,ολα τα μερη του αποτελουνται απο πλαστικο.Οποτε το καθαριζω,νωμιζεις οτι μολις το'χεις ανοιξει απο το κουτι,ουτε καν τα αυτοκολυτα δεν εχου παθει καποια αλλιωση.

Η αποδοση του σε παιχνιδια εχει βελτιωθει αντις να χειροτερεψει και οι εκπληκτικες χαμηλες θερμοκρασιες που εχει,δεν εχου αλλαξει ουτε 1βαθμο.

Εχει περασει καλοκαιρι στην κυπρο(45+βαθμους) και δεν ειχα κανενα προβλημα υπερθερμανσης,με κλιματισμο ή χωρις.

Θελω τοσο πολυ να το συστησω και σε αλλους,αλλα δυστυχος η Toshiba δε μ'αφηνει,με την απαγορευτικη τιμη που το πουλα! :mad:

Ετσι κανω τουμπεκι και προτινω καποιες αλλες επιλογες! :X

Δημοσ.

Και απο αλουμινιο να ειναι,αν το συστημα ψυξης δε ειναι καλο,δε γλυτωνεις απο τις ψηλες θερμοκρασιες!

Και η ποιοτητα δε χωριζεται σε πλαστικο=κακη και αλουμινιο=καλη/κορυφαια!

Μη τα απλοποιουμε και να τα ισοπεδωνουμε ολα!

Στα υπολοιπα συμφωνω,απολυτα μαζι σου!

Ποιότητα κατασκευής εννοώ τη στιβαρή κατασκευή . Όταν ακουμπάω το χέρι μου στο laptop και νιώθω να βουλιάζει το πλαστικό μου κάνει κάπως .

Δημοσ.

Ποιότητα κατασκευής εννοώ τη στιβαρή κατασκευή . Όταν ακουμπάω το χέρι μου στο laptop και νιώθω να βουλιάζει το πλαστικό μου κάνει κάπως .

πιστεψεμε δε βουλιαζουν,ολα τα πλαστικα,ουτε φθηρονται ευκολα,ουτε πεταγονται τα πληκτρα,ουτε ζεστενονται οτα τα ακουμπας.Δλδ υπαρχουν και καλης ποιοτιτας πλαστικες κατασκευες!

Δημοσ.

Ρε παιδια επειδη λετε για την κατασκευη και την ψυξη, δεν ειπα οτι δεν υπαρχουν και καλυτερες αλλα ριξτε και μια ματια στο αυτο το τοπικ. Αν και καποιοι ειχαν καποιο προβλημα με το λαπτοπ καποιοι αλλοι ηταν πολυ ικανοποιημενοι και απο τις θερμοκρασιες. Εν τω μεταξυ αν ειχε καποιο προβλημα το πηγαν πισω και τους εδωσαν καινουργιο. Δε λεω πως η υποστηριξη της hp ειναι καλυτερη απο αυτη της dell αλλα ολα μπορουν να διορθωθουν και μη ξεχναμε οτι η hp ειναι μια τεραστια εταιρια!!!

Δημοσ.

Το HP εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης και ανωτερη απο του DELL θα μπορουσα να πω..Το θεμα ειναι FHD>ALL :) αρα DELL

Καλη ποιοτητα κατασκευης,δε το λες(εκτος σε 2 σειρες της)!

Αν παρει το pavilion,την επεκταση σε 3χρονια,επιβαλλεται να την παρει!

Δημοσ.

Ρε παιδια μηπως ξερει κανεις αν γινεται να κανεις επεκταση εγγυησης λιγο πριν τελειωσει ο ενας χρονος της κανονικης εγγυησης; Μιλαω για το pavilion dv6-6003ev που παραγγειλα!!!

Δημοσ.

Διαβασε απο το σαιτ της HP,για τους κανωνες εγγυησης και επεκταση της εγγυησης!

Μπορεις να τους τηλ. να σου πουν!

Καλυτερα ομως καντο μεχρι τους 6μηνες,μην το αμελησεις!

Δημοσ. · Κρυμμένο από parsifal, 21 Ιουνίου 2011 - Greeklish/Engreek/Γραφή SMS
Κρυμμένο από parsifal, 21 Ιουνίου 2011 - Greeklish/Engreek/Γραφή SMS

ti akrivws ennoeis hard gamer? exei kai pio apaititika apo black ops, dead space, crysis kai battlefied?

Δημοσ. · Κρυμμένο από parsifal, 21 Ιουνίου 2011 - Απάντηση σε σβησμένο μήνυμα
Κρυμμένο από parsifal, 21 Ιουνίου 2011 - Απάντηση σε σβησμένο μήνυμα

ti akrivws ennoeis hard gamer? exei kai pio apaititika apo black ops, dead space, crysis kai battlefied?

Τα καινουρια που θα βγουν τωρα.

Οπως και το γεγονος οτι καποιοι θελουν να παιζουν παιχνιδια οπως το crysis,BF3(που βγαινει σε λιγο καιρο) με 50 και πανω fps και να τα εχουν ολα στο μαξ!

Με αυτα τα συστηματα των Dell/HP με την καμια!Θες 6970/485 και μπορει σε sli/cf!

Το black ops&daed space δεν ειναι τοσο απαιτητικα,θα τα παιζουν ανετα και με πολυ καλα frames!

Δημοσ.

off topic!

Μπορει να μου εξηγησει καποιος,γιατι σε ενα θεμα που αφορα gaming laptop και την επιλογη του,διαγραφοντε μυνηματα που αναφεροντε,σε περιπτωσεις που καποιος ειναι πιο απετιτηκος gamer,τι πρεπει να επιλεξει!

Αν το παιδι δε το μετρησε σωστα και νωμιζει,οτι με τις επιλογες που εχουν αναφερθει,θα πετανε σε ολα τα παιχνιδια και δε δει,οτι υπαρχουν και περιορισμοι και πολυ καλυτερες επιλογες.Τι γινεται?

Ειπαμε τα πολυ ασχετα θεματα,δεχτον να σβηνοντε,αλλα ...!

Μηπως το παρακανατε λιγο?

Δημοσ.

Την εγγυηση πρεπει να την αγορασεις μαζι με τον φορητο.Αν μετα απο εναν χρονο θελεις να κανεις επεκταση νομιζω δεν γινεται.Τουλαχιστον,ετσι ειπαν σε εμενα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...