Προς το περιεχόμενο

gaming laptop

rgn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω για laptop με βασικό σκοπό gaming και video edit.

μιά βασική ιδέα είναι αυτό :http://www.multirama.gr/products/product?pid=0596232&catid=010200

Εσείς ως πιό ειδικοί τι προτείνετε?

Δημοσ.

Δες και αυτό Hp Pavilion dv7-6150ev πλησιάζει πιο πολύ σε αυτό που θες .

Πολύ καλό και αυτό που προτείνει ο "ektor7" με καλύτερη οθόνη και 2 χρόνια εγγύηση από την άλλη με μικρότερων δυνατοτήτων GPU και 4GB μνήμη (ΗΡ 8GB) . Το καλύτερο θα ήταν να γινόταν συνδυασμός των πλεονεκτημάτων των δυο τους ( αν υπάρχει και μας διαφεύγει δεν ξέρω) και η όποια απόφαση σου έχει να κάνει με τις προτεραιότητες σου. Με 40 ευρό επιπλέον (Dell or HP ) παίρνεις πάντως πιο Gaming λάπτοπ από αυτό που μας παρουσίασες . :-D

Δημοσ.

ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. μέχρι στιγμής ειμαι στο hp. επειδή δεν ξέρς απο gpu υποθέτω πως αυτό που μου προτείνεις έχει καλύτερη έτσι?

και 2ον είχα στο μυαλό μου το dell λόγω και της εγγυησης. laptop είναι. χρειάζεται

Δημοσ.

Δες και αυτό Hp Pavilion dv7-6150ev πλησιάζει πιο πολύ σε αυτό που θες .

Πολύ καλό και αυτό που προτείνει ο "ektor7" με καλύτερη οθόνη και 2 χρόνια εγγύηση από την άλλη με μικρότερων δυνατοτήτων GPU και 4GB μνήμη (ΗΡ 8GB) . Το καλύτερο θα ήταν να γινόταν συνδυασμός των πλεονεκτημάτων των δυο τους ( αν υπάρχει και μας διαφεύγει δεν ξέρω) και η όποια απόφαση σου έχει να κάνει με τις προτεραιότητες σου. Με 40 ευρό επιπλέον παίρνεις πάντως πιο Gaming λάπτοπ . :-D

Ρε Γιαννη,θα θυσιασεις την FullHD και τα 2χρονια εγγυηση Dell,για να παρει μια οθονη 1600χ900,4 ακομη αχρειαστα GB Ram,1 χρονο εγγυηση απο HP και κατι ψιλο διαφορες του κ@λ@υ σε αποδοση gpu? :-(

ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. μέχρι στιγμής ειμαι στο hp. επειδή δεν ξέρς απο gpu υποθέτω πως αυτό που μου προτείνεις έχει καλύτερη έτσι?

και 2ον είχα στο μυαλό μου το dell λόγω και της εγγυησης. laptop είναι. χρειάζεται

Οι διαφορες στην αποδοση των δυο καρτων γραφικων (Dell&HP)ειναι απειροελαχυστη σε gaming!

Και θα παιζεις σε χαμηλοτερη αναλυση 1600χ900 στο HP,απ'οτι στο Dell με FullHD(1920x1080)!

Δημοσ.

τα αχρείαστα GB 2 δεν είναι?

έτσι όπως τα λες το dell θα παίζει τα πάντα?

συγγνώμη λάθος μου. είχα δει 6 GB στο dell.

Δημοσ.

τα αχρείαστα GB 2 δεν είναι?

συγγνώμη λάθος μου. είχα δει 6 GB στο dell.

Το Dell εχει 4GB και το HP 8GB!Αλλα μπορεις να βαλει και στο Dell μεχρι 8 και δε στοιχιζου και ακριβα(50ευροπουλακια 4gb)!

Nαι και σε fullhd μαλιστα!

Απλα για να μη μπερδευτεις.

Στις καρτες γραφικων η hd6770m του HP ειναι περιπου 30% πιο δυνατη στα benchmarks απο την gt550m του Dell,αλλα η διαφορα που εχουν σε αποδοση μεσα στο παιχνιδι ειναι περιπου 10%(δλδ 5-6fps),οχι τιποτα το ιδιετερο!

Δημοσ.

Ρε Γιαννη,θα θυσιασεις την FullHD και τα 2χρονια εγγυηση Dell,για να παρει μια οθονη 1600χ900,4 ακομη αχρειαστα GB Ram,1 χρονο εγγυηση απο HP και κατι ψιλο διαφορες του κ@λ@υ σε αποδοση gpu? :-(

Οι διαφορες στην αποδοση των δυο καρτων γραφικων (Dell&HP)ειναι απειροελαχυστη σε gaming!

Και θα παιζεις σε χαμηλοτερη αναλυση 1600χ900 στο HP,απ'οτι στο Dell με FullHD(1920x1080)!

Όχι Έκτορα εγώ-εσύ δεν την θυσιάζαμε , τα λέμε όλα και στο τέλος αποφασίζει ο ενδιαφερόμενος ;) Π.χ. Κάποιος μπορεί να συνδέει το λάπτοπ με την LCD TV που μπορεί να είναι Full HD για παιχνίδια και να ψάχνει την λεπτομέρεια στην GPU με τα ίδια λεφτά. :P

Το Dell εχει 4GB και το HP 8GB!Αλλα μπορεις να βαλει και στο Dell μεχρι 8 και δε στοιχιζου και ακριβα(50ευροπουλακια 4gb)!

Nαι και σε fullhd μαλιστα!

Απλα για να μη μπερδευτεις.

Στις καρτες γραφικων η hd6770m του HP ειναι περιπου 30% πιο δυνατη στα benchmarks απο την gt550m του Dell,αλλα η διαφορα που εχουν σε αποδοση μεσα στο παιχνιδι ειναι περιπου 10%(δλδ 5-6fps),οχι τιποτα το ιδιετερο!

Άλλο fullhd η οθόνη και άλλο να σηκώνει η GPU να παίζει σε fullhd ανάλυση τα τελευταία παιχνίδια .Από το http://www.notebookcheck.net/ για την gt550m "The performance of the card depends on the used graphics memory. Using DDR3 the card is on a level with the Radeon HD 6750M in the fast middle class to high end region of mobile cards. Demanding games like Crysis 2 are playable in 1366x768 and high details. Higher resolutions and maximum settings wont be playable (e.g. Crysis 2, Metro 2033 or Battlefield Bad Company 2)".

Δημοσ.

Όχι Έκτορα εγώ-εσύ δεν την θυσιάζαμε , τα λέμε όλα και στο τέλος αποφασίζει ο ενδιαφερόμενος ;) Π.χ. Κάποιος μπορεί να συνδέει το λάπτοπ με την LCD TV που μπορεί να είναι Full HD για παιχνίδια και να ψάχνει την λεπτομέρεια στην GPU με τα ίδια λεφτά. :P

Like! :P

Άλλο fullhd η οθόνη και άλλο να σηκώνει η GPU να παίζει σε fullhd ανάλυση τα τελευταία παιχνίδια .Από το http://www.notebookcheck.net/ για την gt550m "The performance of the card depends on the used graphics memory. Using DDR3 the card is on a level with the Radeon HD 6750M in the fast middle class to high end region of mobile cards. Demanding games like Crysis 2 are playable in 1366x768 and high details. Higher resolutions and maximum settings wont be playable (e.g. Crysis 2, Metro 2033 or Battlefield Bad Company 2)".

Aν κρινω με την 360,μια χαρα θα τα παιζει σε fullhd και αναλογα με τα ποσα fps θελει να παιζει κανει και τις αναλογες ρυθμησεις!

Το βασικοτερο προβλημα στα gaming laptop,ειναι η θερμακρασιες!

Εγω δεν εμπιστευομε καθολου την hp και κυριος τα pavilio,σ'αυτο το θεμα!

Δημοσ.

:devil:Λοιπόν παιδια εδω εχετε κανει ενα πολυ σημαντικο λαθος οσον αφορα τις καρτες γραφικων.

Κατα πρωτον η 6770m ειναι καλυτερη στα παιχνιδια, οπως διορθωσε και παραπανω ο φιλος, απο την GT550m!!!! Γενικα ειναι μια κλαση πιο πανω!!! Για καποιον που παιζει παιχνιδια ειναι καταλληλη η 6770m. :shifty:Και τωρα το σημαντικοτερο ΛΑΘΟΣ!!!!!!!!!:shifty: Το λαπτοπ της DELL που σου προτειναν σε full hd αναλυση ξεχνα οτι μπορει να παιζει τα παιχνιδια σε high settings, ακομα και σε medium θα δυσκολευται αρκετα και ειδικα σε παιχνιδια οπως crysis 2, battlefield 2 κλπ...

Μπορεις να δεις κι εδω benchmarks για την 6770 http://www.notebookc...0M.43955.0.html και για την 550 http://www.notebookc...0M.42264.0.html επισης μπορεις να διαβασεις και απαντησεις απο ξενο φορουμ σε καποιον που ηταν σε διλλημα αναμεσα σε 6770 και 550 http://forum.noteboo...n-hd-6770m.html . Η 6770 θα παιζει οποιο παιχνιδι θες σε very high settings, εκτος κι αν βγει κατι καινουργιο, σε αναλυση 1366x768!!!! Εγω παραγγειλα και μου ερχεται μεσα στην βδομαδα το hp pavilion dv6-6003ev απο multirama http://www.multirama...57&catid=010200 και εχω ακουσει πολυ καλα λογια γι'αυτο και γι'αυτο στο προτεινω αν και θα το εχω στα χερια μου σε 2-3 μερες και θα μπορω να σας πω με σιγουρια. Λογω του οτι αυτο κανει 928€ και επειδη εχω ακουσει απο μερικους οτι ζεσταινεται ο core i7 (οχι μονο σε αυτο το λαπτοπ) οταν παιζεις παιχνιδια θα μπορουσες να παρεις και μια βαση με ανεμιστηρες και θα εισαι κυριος!!!

Η διαφορες του με το hp που σου προτειναν ειναι οτι εχει 4gb ram αλλα οπως σου ειπαν μπορεις να το αναβαθμισεις στο μελλον, οτι εχει μικροτερη οθονη αρα και αναλυση (ομως σε τετοια αναλυση θα παιζει ολα τα παιχνιδια), οτι δεν εχει bluray και οτι ο δισκος του ειναι μικροτερος αλλα πιο γρηγορος! Βεβαια και το hp που σου προτειναν ειναι καλο διοτι η καρτα του εχει 2gb μνημη και πιστευω να μπορει να παιζει τα παιχνιδια σε 1600x900 και επιπλεον εχει και ενσωματωμενο subwoofer που δινει λιγο καλυτερο ηχο!!!

Γενικα ομως αν εισαι ενας gamer που δεν θες υποχωρησεις στα παιχνιδια εναι καλυτερο να παρεις το hp που σου προτεινα εγω, αν δεν σε πειραζουν οι μικροϋποχωρησεις σε hardcore παιχνιδια τοτε πανε για το hp που σου προτειναν και, τελος, αν θες απλα και μονο να μπαινεις στο ιντερνετ και να παιζεις παιχνιδια με χαμηλα settings ή αναλυση και σε ενδιαφερει παρα πολυ η εγγύηση (αν και στα hp μπορεις απ'οτι νομιζω να κανεις και επεκταση για 1-2 χρονια) τοτε πηγαινε για το dell.

Αυτα απο μενα, δεν ξερω αν ξεχασα κατι!:-) Ελπιζω να σε βοηθησα!!!:-D

edit: δεν προλαβα να δω τα τελευταια σχολια!!!

Δημοσ.

:devil:Λοιπόν παιδια εδω εχετε κανει ενα πολυ σημαντικο λαθος οσον αφορα τις καρτες γραφικων.

Κατα πρωτον η 6770m ειναι καλυτερη στα παιχνιδια, οπως διορθωσε και παραπανω ο φιλος, απο την GT550m!!!! Γενικα ειναι μια κλαση πιο πανω!!! Για καποιον που παιζει παιχνιδια ειναι καταλληλη η 6770m. :shifty:Και τωρα το σημαντικοτερο ΛΑΘΟΣ!!!!!!!!!:shifty: Το λαπτοπ της DELL που σου προτειναν σε full hd αναλυση ξεχνα οτι μπορει να παιζει τα παιχνιδια σε high settings, ακομα και σε medium θα δυσκολευται αρκετα και ειδικα σε παιχνιδια οπως crysis 2, battlefield 2 κλπ...

Μπορεις να δεις κι εδω benchmarks για την 6770 http://www.notebookc...0M.43955.0.html και για την 550 http://www.notebookc...0M.42264.0.html επισης μπορεις να διαβασεις και απαντησεις απο ξενο φορουμ σε καποιον που ηταν σε διλλημα αναμεσα σε 6770 και 550 http://forum.noteboo...n-hd-6770m.html . Η 6770 θα παιζει οποιο παιχνιδι θες σε very high settings, εκτος κι αν βγει κατι καινουργιο, σε αναλυση 1366x768!!!! Εγω παραγγειλα και μου ερχεται μεσα στην βδομαδα το hp pavilion dv6-6003ev απο multirama http://www.multirama...57&catid=010200 και εχω ακουσει πολυ καλα λογια γι'αυτο και γι'αυτο στο προτεινω αν και θα το εχω στα χερια μου σε 2-3 μερες και θα μπορω να σας πω με σιγουρια. Λογω του οτι αυτο κανει 928€ και επειδη εχω ακουσει απο μερικους οτι ζεσταινεται ο core i7 (οχι μονο σε αυτο το λαπτοπ) οταν παιζεις παιχνιδια θα μπορουσες να παρεις και μια βαση με ανεμιστηρες και θα εισαι κυριος!!!

Η διαφορες του με το hp που σου προτειναν ειναι οτι εχει 4gb ram αλλα οπως σου ειπαν μπορεις να το αναβαθμισεις στο μελλον, οτι εχει μικροτερη οθονη αρα και αναλυση (ομως σε τετοια αναλυση θα παιζει ολα τα παιχνιδια), οτι δεν εχει bluray και οτι ο δισκος του ειναι μικροτερος αλλα πιο γρηγορος! Βεβαια και το hp που σου προτειναν ειναι καλο διοτι η καρτα του εχει 2gb μνημη και πιστευω να μπορει να παιζει τα παιχνιδια σε 1600x900 και επιπλεον εχει και ενσωματωμενο subwoofer που δινει λιγο καλυτερο ηχο!!!

Γενικα ομως αν εισαι ενας gamer που δεν θες υποχωρησεις στα παιχνιδια εναι καλυτερο να παρεις το hp που σου προτεινα εγω, αν δεν σε πειραζουν οι μικροϋποχωρησεις σε hardcore παιχνιδια τοτε πανε για το hp που σου προτειναν και, τελος, αν θες απλα και μονο να μπαινεις στο ιντερνετ και να παιζεις παιχνιδια με χαμηλα settings ή αναλυση και σε ενδιαφερει παρα πολυ η εγγύηση (αν και στα hp μπορεις απ'οτι νομιζω να κανεις και επεκταση για 1-2 χρονια) τοτε πηγαινε για το dell.

Πως εκανες edit χωρις να λεει ποτε επεξεργαστηκες για τελευταια φορα το μηνυμα σου?

Δημοσ.

Η διαφορα σε απετητικα παιχνιδια μιωνεται αρκετα μεταξι των δυο καρτων,θα κυμενοντε στα 6-7fps!

Kαι ποιο παιχνιδι εκμεταλευεται περισσοτερο ή τουλαχιστον 1GB απο την μνημη της καρτας?

Εγω το crysis και τα 3 τα τελειωσα σε fullhd με veryhigh/enthusiastic mode(περιπου 18-25fps),overclock! :whistle:

Και η 550 δεν απεχει πολυ απο την 360!

Και οι ι7 sb ειναι πιο κρυοι απο τους 1γενιας i7 και δεν ειναι δικαιολογια πλεων,οτι φτενε οι i7 για τις ψηλες θερμοκρασιες.Και απ'οσο γνωριζω δεν εχουν ψηλες θερμοκρασιες μονο στο cpu!

Και κατι αλλο,η hp ειναι μια απο τις ετερειες που δεν εχει αποσυρει τις ελαττοματικες μητρικες των SB,οποταν δε ξερεις ποια μητρικη θα σου ερθει!Η ελαττοματικη που δεν εχει ανακλησει ποτε ή μια απο τις καινουριες?!

Τελος ο φιλος θα αποφασησει απο μονος του!

Και τα δυο λαπτοπ κανουν για τον σκοπο που τα θελει και δε θα εχει κανενα προβλημα απο θεματα αποδοσης,εκτος αν ειναι hard gamer τοτε θα πρεπει να αφησει αυτα τα 2 και να στραφει σε πιο δυνατα συστηματα!

Δημοσ.
Πως εκανες edit χωρις να λεει ποτε επεξεργαστηκες για τελευταια φορα το μηνυμα σου?

:lol:Ασχετο αλλα απλα πατησα επεξεργασια οπως κανω καθε φορα και υστερα πατησα δημοσιευση. Ποτε δεν μου εγραφε ποτε το επεξεργαστηκα!!! Το edit το εγραψα εγω!!!

Τελος ο φιλος θα αποφασησει απο μονος του!

Και τα δυο λαπτοπ κανουν για τον σκοπο που τα θελει και δε θα εχει κανενα προβλημα απο θεματα αποδοσεις,εκτος αν ειναι hard gamer τοτε θα πρεπει να αφησει αυτα τα 2 και να στραφει σε πιο δυνατα συστηματα!

Οκ αυτος πληρωνει αυτος τα σπαει που λεει και το τραγουδι!!!:-D

Δημοσ.

Aν δεν εχεις προβλημα να παρεις απο εξωτερικο.κοιτα και εδω!

Η GTX485m και η HD6970m ειναι οι κορυφαιες καρτες γραφικων στα λαπτοπ,αυτην την στιγμη!

Για απορειες,παρακαλω να αποταθητε στον yiannhsp! :whistle:

Δημοσ.

Η γνώμη μου όταν τα σκας για laptop το πρώτο πράμα που πρέπει να κοιτάς είναι η εγγύηση και η ποιότητα κατασκευής . Δεν έχω κάτι με την hp ίσα ίσα το hp της αδερφής μου αποδείχτηκε σκυλί εδώ και 5 χρόνια . Το συγκεκριμένο που κοιτάς δε το έχω δει από κοντά αλλά έχω δει πολλά hp και είναι σκέτη πλαστικούρα ,σε αντίθεση με τα dell . Όσο για την εγγύηση της dell τα πράματα είναι γνωστά :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...