Daemonos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δέν έχω καταλάβει τι ακριβός θα γίνει και σε τί εξυπηρετεί αυτό
8blackdragon Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια σας φίλοι μου στο LoL και όχι μόνο. ονομάζομαι apoloco και θεωρώ ότι είμαι το καλύτερο support που υπάρχει, healarw μέχρι αηδίας οι δικοί μου, για να φανταστείτε με φωνάζουν apoloco o γιατρευτής .μπορεί να κάνω 10 click πίσω ένα μπροστά αλλά τα ability μου τα σκάω προσεκτικά και με μεγάλη μαεστρία από μακριά. έγινα support γιατί εάν συνέχιζα να παίζω tough champions θα κατέληγα εγώ στο ψυχιατρείο και τα φιλαράκια μου στο χώμα. αυτά τα λίγα για τα skill μου, λοιπόν ψάχνω ομαδάρα να της ηγηθώ με τα απίστευτα γιατρευτικά μου combo.θα τα πούμε in game μάγκες και μαγκίτισες
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Παραπάνω ο Apoloco ο Γιατρευτής μετά το Nerf της Soraka.
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Καλοί φαίνεστε, στείλε μου invite LoL name: Kyriarxos ποιός είπε ότι παίζω ;Το χεις το site ,όποτε θέλεις,περνάς Παραπάνω ο Apoloco ο Γιατρευτής μετά το Nerf της Soraka. χαχχαχαχα
8blackdragon Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Παραπάνω ο Apoloco ο Γιατρευτής μετά το Nerf της Soraka. Το τραγούδι που μου αφιέρωναν οι dudes μου όταν έπαιζα τον master του παιχνιδιού . Τότε με αποκαλούσαν apoloco o βουτηχτής. Μία βουτιά έκανα 5 πέθαιναν. Άλλα τα πράγματα ζόρισαν λίγο η οικονομική κρίση, λίγο το καταστραμμένο αποχετευτικό δίκτυο δεν θέλει πολύ ο άνθρωπος να σαλτάρει. Μαζεύτηκαν τα fail όλα μαζί και τότε έκανα στροφή καριέρας, ο γιατρευτής είναι εδώ για εσάς πριν από εσάς. Healarω ακόμα και τον tryndmare όταν έχει ulti, το φανταζματάκι του Morde, το pet του malza,τα μανιτάρια του teemo, ημίνεκρη πατημένη κατσαρίδα και εδώ επί το έργο
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Συνέχισε έτσι και θα σε πάρω στο Αμέρικα μια μέρα, να σε βάλω εις την κλαν καμάρι μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.