DoukiMan Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 παιδιά έχοντας ''πωρωθεί'' από αυτά που βλέπω στο φετινό dreamhack αναρωτήθηκα γιατί να μην συμμετέχει και μια ομάδα από την ελλαδα? όσοι ενδιαφέρεστε για έναν σχηματισμό μιας ομάδας 5 ατόμων γράψτε στο ποστ προϋποθέσεις 1.30 level account 2.θα ήταν προτιμότερο να υπάρχει κανένα μικρόφωνο για να συνενοουμαστε μέσω skype(προαιρετικά) 3. όσο το δυνατόν πιο ήρεμοι παίχτες θα δοκιμάσουμε συνδυασμούς με ομάδες (ανάλογα με τους συμμετέχοντες) και όποιοι ταιριάζουν καλύτερα θα σχηματίσουν την ομάδα. Αφήστε το σχόλιο σας αναφέροντας ποιους παίχτες έχετε ως main δηλαδή "γνωρίζετε" καλά και το όνομα σας στο game. European server
Tmark Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Μέσα στο μυαλό μου είσαι DoukiMan.. Ήθελα κι εγώ να κάνω ενα τέτοιο thread. Λοιπόν: 1)30 lv , 390 wins - 310 losses (normal mode) 2)Ranked mode 45 wins - 50 losses (maximum elo 1350) Παίζω κυρίως tanks(έχω δυνατό tank runepage), όπως Rammus, Shen, Malphite & Singed. Επίσης Attack Damage champions όπως Olaf,Ashe,Miss Fortune,Xin,Twitch,Vayne,Pantheon. Ingame name : Tmark
leftis95 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Lv 30 843 wins (normal) Ranked δεν παίζω πολύ καθώς βαριέμαι και περιμένω το elo reset Παίζω καλά attack speed champs και λίγο casters.(olaf,vayne,vlad) Name: Orcompekris
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Η clan μου έχει το παιχνίδι,αν θέλετε,περάστε μια βόλτα www.greekopforces.gr
Daemonos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Η clan μου έχει το παιχνίδι,αν θέλετε,περάστε μια βόλτα www.greekopforces.gr Καλοί φαίνεστε, στείλε μου invite LoL name: Kyriarxos
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Να ρωτησω εγω κατι? Γιατι παιζετε EU? Εκει ξεκινησα τον παρατησα πριν 1.5 χρονο λογω των downtimes, του lag και το επιπεδο των παικτων που ειναι χαμηλο. Απεχω απο το lol 6 μηνες και ξαναπαιξα αυτη την εβδομαδα. Δεν εχω πλεον pc σπιτι μου και ψαχνω σε internet cafe αλλα παντου εχουν τον EU server!! Mενω Γαλατσι εχει κανεις ιδεα που μπορω να βρω καποιο internet cafe που να εχει και τον NA server εγκατεστημενο? ευχαριστω
ravage19 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 www.greatgenerals.gr Παραθέτω το post για το recruit μας: Greetings, είμαστε η Clan , Great Generals. Η ομάδα δημιουργήθηκε με σκοπό να φτιάξουμε την καλύτερη ελληνική ομάδα και να συμμετέχουμε σε ανταγωνιστικά πρωταθλήματα σε όλη την ευρώπη. Οι καλοκαιρινές εγγραφές άνοιξαν με σκοπό την συμπλήρωση εκ νέου των ομάδων μας προκειμένου να εκμεταλευτούμε το αδρανές διάστημα του καλοκαιριού με εντεταμένες προπονήσεις.Ωστόσο λόγω του απρόβλεπτου χαρακτήρα του καλοκαιριού & των διακοπών αναζητούμε επιπλέον παίκτες Τι μπορούμε να σας διαθέσουμε? -Οργανωμένα παιχνίδια με δυνατότητα προσωπικής βελτίωσης. -Σταθερή βελτίωση της ομάδας στην οποία θα ενταχθείτε. -Καλή παρέα. -Συμμετοχή σε οργανωμένα τουρνουά ελληνικά και μη. Τι θέλουμε από εσάς? -Σοβαρότητα/Σεβασμό/Να μπορείτε να ακολουθείτε οδηγίες. -Να γνωρίζετε καλά το παιχνίδι (το ρόλο σας στο παιχνίδι πιο συγκεκριμένα),τα αντικείμενα του παιχνιδιού καθώς και τους ήρωες & να μην είστε στενόμυαλοι. -Να έχετε τον χρόνο & την διάθεση να ασχοληθείτε σοβάρα με το παιχνίδι. -Να έχετε τουλάχιστον 10 ranked games σε μία από τις 2 κατηγορίες του 5v5 με τουλάχιστον 1200 elo. -Να έχετε στην διάθεση σας σταθερό και αρκετό χρόνο (το καλοκαίρι). -Δυνατότητα συμπλήρωσης παραπάνω του ενός ρόλου με επαρκές ικανότητες. Έχετε τα παραπάνω? Η διαδικασία έχει ως εξής , πηγαίνετε στο site μας Great Generals συμπληρώνετε την αίτηση μας (μπορείτε να φτάσετε σε αυτή κλικάροντας στην διαφήμιση με τον Ryze ή να βρείτε το κατάλληλο post στα νέα μας ή επιλέγοντας το "Join Us" πάνω δεξιά ή απλά κλικάροντας εδώ).Αφού συμπληρώσετε την αίτηση μας , εγγραφτείτε στην ιστιοσελίδα μας και εμείς θα επικοινωνούμε μαζί σας.
bonge Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 b0nge 30 level πανω απο 850 νικες! ενδιαφερομαι για ομαδα αλλα μονο για κατι σοβαρο και επιπεδου! εχω προσπαθησει και στο παρελθον αλλα ξενερωσα επειδη δεν υπηρχε το σοβαρο που λεμε! δεν θα μιλησω για champs αλλα για ρολους στο game. μπορω αποδοτικα καθε ρολο εκτος απο support, κυριως επειδη δεν ετυχε να το δουλεψω ποτε αν και εχω ετοιμους τους champs και την rune σελιδα! εχω να παιξω κανα μηνα σοβαρα το game με αυτα που γινονται στους servers αλλα για κατι οργανωμενο και καλο επανερχομαι δριμητερος! xD
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Oκ και τι σημασια εχουν τα νουμερα εαν το παιχνιδι τρεχει τελεια? Γιατι εμενα τελεια μου τρεχει με 150-200 ping... Lag 0% Και σε ιντερνετ καφε που το επαιξα σε σαπια pc παλι τελεια τρεχει μονο το pc το περιοριζε με ping 250 περιπου.. Δηλαδη εσας laggarei στον USA?
ravage19 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 250 ping δεν είναι lag? Τότε τι είναι lag? ;p Σε σχέση με τον Ευρωπαικό ναι ο Αμερικάνικος λαγκάρει. Απλά συνήθησες το lag ;p
Tmark Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Oκ και τι σημασια εχουν τα νουμερα εαν το παιχνιδι τρεχει τελεια? Γιατι εμενα τελεια μου τρεχει με 150-200 ping... Lag 0% Και σε ιντερνετ καφε που το επαιξα σε σαπια pc παλι τελεια τρεχει μονο το pc το περιοριζε με ping 250 περιπου.. Δηλαδη εσας laggarei στον USA? lag 0 με 200 ms δεν υφίσταται. lag = ping = ο χρόνος που κάνει η κάθε εντολή που στέλνεις για να φτάσει στον server.( ο χρόνος που κάνει να απαντήσει ο srv με λίγα λόγια).
Daemonos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 www.greatgenerals.gr Παραθέτω το post για το recruit μας: Greetings, είμαστε η Clan , Great Generals. Η ομάδα δημιουργήθηκε με σκοπό να φτιάξουμε την καλύτερη ελληνική ομάδα και να συμμετέχουμε σε ανταγωνιστικά πρωταθλήματα σε όλη την ευρώπη. Οι καλοκαιρινές εγγραφές άνοιξαν με σκοπό την συμπλήρωση εκ νέου των ομάδων μας προκειμένου να εκμεταλευτούμε το αδρανές διάστημα του καλοκαιριού με εντεταμένες προπονήσεις.Ωστόσο λόγω του απρόβλεπτου χαρακτήρα του καλοκαιριού & των διακοπών αναζητούμε επιπλέον παίκτες Τι μπορούμε να σας διαθέσουμε? -Οργανωμένα παιχνίδια με δυνατότητα προσωπικής βελτίωσης. -Σταθερή βελτίωση της ομάδας στην οποία θα ενταχθείτε. -Καλή παρέα. -Συμμετοχή σε οργανωμένα τουρνουά ελληνικά και μη. Τι θέλουμε από εσάς? -Σοβαρότητα/Σεβασμό/Να μπορείτε να ακολουθείτε οδηγίες. ΝΑΙ -Να γνωρίζετε καλά το παιχνίδι (το ρόλο σας στο παιχνίδι πιο συγκεκριμένα),τα αντικείμενα του παιχνιδιού καθώς και τους ήρωες & να μην είστε στενόμυαλοι. ΝΑΙ -Να έχετε τον χρόνο & την διάθεση να ασχοληθείτε σοβάρα με το παιχνίδι. ΝΑΙ -Να έχετε τουλάχιστον 10 ranked games σε μία από τις 2 κατηγορίες του 5v5 με τουλάχιστον 1200 elo. -Να έχετε στην διάθεση σας σταθερό και αρκετό χρόνο (το καλοκαίρι). ΟΧΙ -Δυνατότητα συμπλήρωσης παραπάνω του ενός ρόλου με επαρκές ικανότητες. Tryndamere αυστηρά και πού και πού Xin Έχετε τα παραπάνω? Η διαδικασία έχει ως εξής , πηγαίνετε στο site μας Great Generals συμπληρώνετε την αίτηση μας (μπορείτε να φτάσετε σε αυτή κλικάροντας στην διαφήμιση με τον Ryze ή να βρείτε το κατάλληλο post στα νέα μας ή επιλέγοντας το "Join Us" πάνω δεξιά ή απλά κλικάροντας εδώ).Αφού συμπληρώσετε την αίτηση μας , εγγραφτείτε στην ιστιοσελίδα μας και εμείς θα επικοινωνούμε μαζί σας. Πολλά ζητάτε και μάλλων δεν σας κάνω....
DoukiMan Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 παιδιά λίγη υπομονή καντε μέχρι να χωριστούν οι ευρωπαϊκοί σερβερ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.