Προς το περιεχόμενο

Αξίζει η αγορά κάρτας ήχου;

Grobath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αξίζει να αγοράσω extra κάρτα ήχου για να βάλω τα Ζ 2300 ή να μείνω με την on board από τη μητρική; Το ποσό που μπορώ να δώσω για κάρτα ήχου είναι μέχρι 40 euro.

Δημοσ.

Οχι αν θες να δεις διαφορά σε ήχο πρέπει να δώσεις πολλά περισσότερα και μιας και δεν θέλεις μείνε με την onboard.

Ουσιαστικά πετάς 40 ευρώ για κάτι που ήδη το έχεις στο motherboard σου

Δημοσ.

Αξίζει να αγοράσω extra κάρτα ήχου για να βάλω τα Ζ 2300 ή να μείνω με την on board από τη μητρική; Το ποσό που μπορώ να δώσω για κάρτα ήχου είναι μέχρι 40 euro.

αν και θα ελεγα οχι, αυτη πιστευω να κανει καλη δουλεια

Δημοσ.

Εγώ πάντως φίλε μου, αν όντως ήθελες να την αλλάξεις, θα σου πρότεινα να πάρεις οποιαδήποτε Asus Xonar... χωρίς κανέναν δισταγμό!

Δημοσ.

Εγώ πάντως φίλε μου, αν όντως ήθελες να την αλλάξεις, θα σου πρότεινα να πάρεις οποιαδήποτε Asus Xonar... χωρίς κανέναν δισταγμό!

Καποια οπως αυτη που εδωσα στο λινκ ε?

Δημοσ.

Καποια οπως αυτη που εδωσα στο λινκ ε?

Φυσικά και αυτή! Όλες οι Asus Xonar έχουν πολύ καλύτερο αναλογικό ήχο από τις fixed.

Αυτό που δεν ξέρω (και γι' αυτό και το σημειώνω) αν η ποιότητα του ψηφιακού ήχου έχει διαφορά ή όχι.

Αν παραμείνω και εγώ στο να ακούω αναλογικά από την έξοδο, μια ASUS θα την "χτυπήσω" στο μέλλον... :mrgreen:

Δημοσ.

ASUS XONAR DG και απο μενα. Την εχω και ειδα μεγαλη διαφορα σε κατι headphones που εχω, αλλα ακομα και σε κατι ηχεια 6ετιας.

Το eshop την ειχε στα 27€ οταν την πηρα.

Δημοσ.

Εδώ ο χρήστης Ikagura μ έψησε για κάτι καλύτερο. :D Μπορεί να μαζέψω κάνα φράγκο να πάω σε κάτι αρκετά καλό.

Δημοσ.

Μιας και ειναι σχετικό το thread θέλει ενας φίλος μου να αγοράσει κάρτα ήχου επαγγελματική για το pc για να συνδέσει κιθάρα αρχικά και αλλα όργανα στην συνέχεια για να ηχογραφήσει να επεξεργαστεί κτλπ.

Θα ήθελα τις προτάσεις σας αν γνωρίζεται σχετικά

Δημοσ.

Πιθανά να πρέπει να κινηθεί στην ημι-επαγγελματική κατηγορία.

Έχεις Budget?

Πρέπει να σκεφτεί εάν θέλει πολλά κανάλια εγγραφής ή midi κ.ο.κ. φοριτότιτα (usb/firewire) ή pci(e) ? απευθείας σύνδεση της κιθάρας ή μέσω κονσόλας κ.ο.κ.

Δες ενδεικτικά τις οικονομικές ESI maya juli@, καθώς και την e-mu 404 usb http://www.emu.com/products/product.asp?product=15185 για την οποία θα βρεις αρκετή τεκμηρίωση μετρήσεις κ.ο.κ. στο διαδίκτυο και έχει αρκετές ευκολίες…

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ αν και δεν ξέρω το budget του ακριβώς, θα τον ρωτήσω , δεν νομίζω οτι θέλει κάτι πολύπλοκο να το πως έτσι, απλα να συνδέσει 1 2 κιθάρες και ενισχυτή για αρχή και να κάνει εγγραφές κτλπ μέσω του qbase (αν το λέω σωστά) απο οτι μου έχει πει.

Εγώ εχω μαύρα μεσάνυχτα στην συγκεκιμένη κατηγορία για αυτο και ρωτάω να του πω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...