Προς το περιεχόμενο

Διακοπη του ιντερνετ λογω τηλεφωνου

kyriakos13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!

Εχω ενα προβλημα με το τηλεφωνο και το ιντερνετ και ελπιζω να το γραφω στην σωστη ενοτητα!

Εδω και μερικες μερες,οποτε καποιος παιρνει τηλεφωνο και το σηκωνω κοβεται το ιντερνετ και για οση ωρα το τηλεφωνο ειναι ανοιχτο δεν εχω ιντερνετ!

Τι μπορει να φταιει? :(

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!

Εχω ενα προβλημα με το τηλεφωνο και το ιντερνετ και ελπιζω να το γραφω στην σωστη ενοτητα!

Εδω και μερικες μερες,οποτε καποιος παιρνει τηλεφωνο και το σηκωνω κοβεται το ιντερνετ και για οση ωρα το τηλεφωνο ειναι ανοιχτο δεν εχω ιντερνετ!

Τι μπορει να φταιει? :(

αυτο συμβαινει μονο στις ''παλιες'' συνδεσεις internet που ηταν εξαρτημενες απο το τηλεφωνο, οποτε πες μας πριν ποσο καιρο ειχες κανει αυτη την συνδεση;

ρε καρμεν παλι με προλαβες

Δημοσ.

Εχεις συνδέσει το τηλέφωνο απευθείας σε πρίζα τοίχου ναι;

Δες εδώ το ποστ #2

http://www.insomnia.gr/topic/405704-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%82-%CF%80%CF%84%CF%89%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-connx/

Με splitter ειχα προβλημα στο ιντερνετ και ετσι τωρα ειμαι χωρις splitter. :)

αυτο συμβαινει μονο στις ''παλιες'' συνδεσεις internet που ηταν εξαρτημενες απο το τηλεφωνο, οποτε πες μας πριν ποσο καιρο ειχες κανει αυτη την συνδεση;

ρε καρμεν παλι με προλαβες

Πριν 3 χρονια περιπου!

Δημοσ.

Τι πρόβλημα είχες δηλαδή; Είχες κάνει την σύνδεση όπως στην εικόνα στο λινκ που σου έδωσα;

Αν έχεις το τηλέφωνο απευθείας πάνω σε πρίζα τοίχου είναι λογικότατο να πέφτει το ιντερνετ...

Δημοσ.

33e7lz7.jpg

Το καλωδιο στο πανω κουτακι συνδεεται με το κατω και το αλλο καλωδιο του κατω κουτιου συνδεεται με το router.Καποια πατατα εχω κανει σιγουρα... :D

Δημοσ.

Το τηλέφωνο που το έχεις συνδέσει; Σε ποιο κουτί;

Σαν μακαρονάδα το έχεις κάνει το σύστημα...

Δημοσ.

Το τηλέφωνο που το έχεις συνδέσει; Σε ποιο κουτί;

Σαν μακαρονάδα το έχεις κάνει το σύστημα...

Του τηλεφωνου ειναι το καλωδιο που εχει τα λεπτα καλωδιακια!

Δημοσ.

karmen το κατω κουτακι δεν ειναι splitter.ειναι επιτοιχιο αυτοκολλητο πριζακι.κατεβαζεις την γραμμη απο πανω στο κατω κουτακι και δινει ιντερνετ και σε τηλεφωνο χωρις φιλτρο.και καπου κανει και μια επιστροφη ισως για καποιο αλλο δωματιο

ας μας πει τι εχει γενικα και που εχει τηλεφωνο ας παρει και κανα φιλτρο και κανα διακλαδωτη και κανα κατσαβιδακι για να τα συμμαζεψει

Δημοσ.

Και που το κατάλαβες εσύ τώρα δηλαδή; Είπα ότι θα γράφει MODEM PHONE ε αν δεν γράφει δεν είναι :P

Που είσαι χαμένε εσύ;;;;;;

Δημοσ.

αν ηταν splitter δεν θα ειχε τηλ καλωδιο να μπαινει μεσα αλλα θα ηταν κανονικα με clip και οχι τα 2 απο τα τεσσερα εκτος αν το ανοιξε αυτος πραγμα δυσκολο.οποτε ειναι διπλο πριζακι που βγαζει 2 rj11.εχω βαλει απειρα αυτοκολλητα πριζακια.καμια 500 αρια ως τωρα.εγω εδω ειμαι.αλλα λιγα θεματα ανοιγουν.

επισης και απο την συσκευασια απο το πλαστικο καλυμμα πως να το πω φαινεται οτι δεν ειναι splitter.αλλα τα ματια του λαγου αλλα της κουκουβαγιας:P

Δημοσ.

Εβαλα splitter,το συνδεσα με την πριζα τοιχου,στην μια θυρα του splitter εβαλα το καλωδιο του ρουτερ και στο αλλο το καλωδιο με το οποιο πριν συνδεοταν η πριζα τοιχου με το κατω κουτακι.

Για την ωρα ειναι ολα κομπλε,ευχαριστω παααααααρα πολυ Καρμεν!!!!! :D :D :D

Δημοσ.

αν ηταν splitter δεν θα ειχε τηλ καλωδιο να μπαινει μεσα αλλα θα ηταν κανονικα με clip και οχι τα 2 απο τα τεσσερα εκτος αν το ανοιξε αυτος πραγμα δυσκολο.οποτε ειναι διπλο πριζακι που βγαζει 2 rj11.εχω βαλει απειρα αυτοκολλητα πριζακια.καμια 500 αρια ως τωρα.εγω εδω ειμαι.αλλα λιγα θεματα ανοιγουν.

επισης και απο την συσκευασια απο το πλαστικο καλυμμα πως να το πω φαινεται οτι δεν ειναι splitter.αλλα τα ματια του λαγου αλλα της κουκουβαγιας:P

Εβαλα splitter,το συνδεσα με την πριζα τοιχου,στην μια θυρα του splitter εβαλα το καλωδιο του ρουτερ και στο αλλο το καλωδιο με το οποιο πριν συνδεοταν η πριζα τοιχου με το κατω κουτακι.

Για την ωρα ειναι ολα κομπλε,ευχαριστω παααααααρα πολυ Καρμεν!!!!! :D :D :D

Κεμπαμπ βρε λύθηκε το πρόβλημα έστω και χωρίς επιστημονική ορολογία :P

Τίποτα βρε :devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...