Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με καμερα στο msn ....

manolas7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια εχω το εξης προβλημα.Εχω ξεχωριστη καμερα και μικροφονο στον υπολογιστη μου κι ενω μιλαω(βιντεοκληση )κανονικα με το Skype στο msn δεν μπορω.Κανω κληση αλλα απευθειας μου βγαζει ενα ''Χ'' στη καμερα μου.Τον αλλο τον βλεπω και ακουω κανονικα.Τι μπορει να συμβαινει?Θα εκτιμουσα την βοηθεια σας ...

Δημοσ.

Αρχικά πήγαινε tools - Audio and video setup και δες αν στις ρυθμίσεις video εχει επιλεγμένη την κάμερα σου και φαίνεσαι κανονικά.

Ξαφνικά στο έβγαλε αυτο το πρόβλημα παλιά σε έβλεπε ο αλλος κανονικα ?

Δημοσ.

Tools > Audio and Video Setup.Επιλέγεις Custom. Έπειτα βάζεις ως προεπιλεγμένο υλικό την κάμερα σου και το μικρόφωνο που χρησιμοποιείς.Ακολουθείς τον οδηγό και είσαι έτοιμος.

Δημοσ.
Αρχικά πήγαινε tools - Audio and video setup και δες αν στις ρυθμίσεις video εχει επιλεγμένη την κάμερα σου και φαίνεσαι κανονικά.

Ξαφνικά στο έβγαλε αυτο το πρόβλημα παλιά σε έβλεπε ο αλλος κανονικα ?

Ειχα να την ανοιξω παρα πολυ καιρο.Αυτα που μου λες τα εχω κανει και την αναγνωριζει κανονικα...

Tools > Audio and Video Setup.Επιλέγεις Custom. Έπειτα βάζεις ως προεπιλεγμένο υλικό την κάμερα σου και το μικρόφωνο που χρησιμοποιείς.Ακολουθείς τον οδηγό και είσαι έτοιμος.
Απαντησα παραπανω φιλε μου ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...