manoskrt Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Παιδια καλησπερα. Προσπαθω να κανω sing up στο Windows Live Messenger σε ενα notebook που εχω με Windows 7 και μου βγαζει συνεχεια error 80070422 "Signing in Windows Live Messenger failed because the service is temporarily unavailable. Please try later" Εκανα σαρωση με τον Avast home edition και επανεκινηση αλλα το προβλημα δεν λυθηκε.Εχετε ιδεα τι αλλο να κανω????????
UpToDate_ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δοκίμασε απλά πιο μετά.. αν δεν λυθεί, απεγκατάσταση κ εγκατάσταση του windows live essentials πάλι.
manoskrt Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δοκίμασε απλά πιο μετά.. αν δεν λυθεί, απεγκατάσταση κ εγκατάσταση του windows live essentials πάλι. Οκ Ευχαριστω πολυ Εκανα απεγκατάσταση κ εγκατάσταση του windows live essentials και δουλεψε.........δεν το σκεφτηκα ργτ και ηταν απλο.....
Tsarkamparararam Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Απλά νομίζω το κάνει "εσκεμμένα" αυτό η microsoft για να έχουμε την τελευταία έκδοση.... Στις παλιές που χρησιμοποιούσα κάθε 2 μέρες αυτό το μήνυμα σφάλματος μου έβγαζε.... Πλέον που έβαλα το Windows Esentials 11 δεν μου το έχει βγάλει όσο καιρό το έχω.........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.