xlapatsas4000 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Γεια σας, εχω αυτο το σιτε, (μονο εικονα ειναι διαθεσιμη) και δεν μπορω να επιλεξω την καταλληλη εικονα παρασκηνιου, και δεν ειμαι σιγουρος εαν ειναι καλα τα χρωματα γενικοτερα, το καφε, οι γραμμες μου... καμια ιδεα κυριως για την εικονα παρασκηνιου ??
dewn735 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Τρισδιάστατο background σε δισδιάστατο foreground δε δένει καθόλου καλά - σκέτο χρώμα του πάει καλύτερα. Επίσης, δε μου αρέσει τo background κάτω από το footer - πιστεύω θα φαίνεται πολύ καλύτερο αν απλώς "κολλήσεις" το γκρίζο τέρμα κάτω. Βασικά, κοίτα την εικόνα παρακάτω και φαντάσου τα κόκκινα "κύματα" που έχεις στο footer πάνω στο header
xlapatsas4000 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Τρισδιάστατο background σε δισδιάστατο foreground δε δένει καθόλου καλά - σκέτο χρώμα του πάει καλύτερα. Επίσης, δε μου αρέσει τo background κάτω από το footer - πιστεύω θα φαίνεται πολύ καλύτερο αν απλώς "κολλήσεις" το γκρίζο τέρμα κάτω. Βασικά, κοίτα την εικόνα παρακάτω και φαντάσου τα κόκκινα "κύματα" που έχεις στο footer πάνω στο header ναι και εγω δοκιμαστικα το εβαλα το τρισδιαστατο απο πισω, τα κυμτα να τα ριξω κατω κατω στην εικονα που εκανες εκει που λεει home ? δεν ηθελα να πεφτουν πανω στα γραμματα....θα φαινεται καλυτερο ? μηπως να κανω τα κυματα με illustrator για να φαινονται ποιο ψηφιακα/ζωντανα ? και για bg colour μαβρο ? ισως κατι ποιο "ελαφρυ" ?
dewn735 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Φυσικά και όχι μαύρο, το έβαλα πρόχειρα για να σου δείξω πως φαίνεται σε μονοχρωματικό background. Όλα είναι θέμα γούστου, εμένα μου αρέσουν τα μινιμαλιστικά σχέδια οπότε τέτοιες είναι και οι προτάσεις μου, σαν παθιασμένος δημιουργός που είσαι θα φτιάξεις δέκα διαφορετικούς συνδυασμούς (μπορείς να ψάξεις στο Internet για "color pallets") και θα δεις ποιος σου κάθεται καλύτερα στο μάτι. Μόλις βρεις τα χρώματα που σου αρέσουν θα αρχίσεις να τα "μπλέκεις" μεταξύ τους για να βγει το τελικό αποτέλεσμα. Κοινώς, δοκιμάζεις και διαλέγεις!
xlapatsas4000 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Τωρα ειναι καπως καλυτερο ? (δεν ειναι ετσι το κανονικο μενου)
SpirosLouis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Πιστεύω και εγώ ότι το background κάτω από το footer είναι λίγο άσχημο. Κάτι χάνεται δεν βγάζεις κάτι ολοκληρωμένο η κάτι επαναλαμβανόμενο. Το "τρισδιάστατο" background μπορώ να πω ότι με ζαλίζει λίγο. Πάρε μια ιδέα από το giatrakos.gr .
xlapatsas4000 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Πιστεύω και εγώ ότι το background κάτω από το footer είναι λίγο άσχημο. Κάτι χάνεται δεν βγάζεις κάτι ολοκληρωμένο η κάτι επαναλαμβανόμενο. Το "τρισδιάστατο" background μπορώ να πω ότι με ζαλίζει λίγο. Πάρε μια ιδέα από το giatrakos.gr . δηλαδη το ασπρο περιγραμα να το βγαλω απο το footer ? δεν δενουν τα χρωματα που εβαλα στην τελευταια εικονα ?
SpirosLouis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 δηλαδη το ασπρο περιγραμα να το βγαλω απο το footer ? δεν δενουν τα χρωματα που εβαλα στην τελευταια εικονα ? α λάθος εγώ μίλαγα για το 1ο ποστ. Λάθος μου, μιλούσα για το κάτω του footer. Πιστεύω η μονοχρωμία στο φόντο είναι μεγάλο μείον. Σε στέλνει άμεσα στο κέντρο όπου και θέλεις ο αναγνώστης να διαβάζει τα λεγόμενα σου, αλλά δεν έχει και κάτι να τραβήξει το μάτι ούτως ώστε να μείνει στο site κάθε αυτό. (ειδικά το γκρι...) μην προτιμήσεις κάτι πολύ ανοιχτό(καθώς κουράζει το μάτι). Δοκίμασε να βάλεις αυτό το effect γυαλίσματος που βάζουν. ( http://michaelsync.n...lass-button.jpg ) Επίσης έναν όμορφο και στο βάθος εστιασμένο φόντο είναι ότι πρέπει ανάλογα με το θέμα σου...(π.χ. σχεδιαστής = ζωγραφισμένη πολύ με απαλά χρώματα, όχι έντονα, προς το γκρι.)
SpirosLouis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Αρκετά ωραίοοο!!! Δεν ξέρω πως είναι με κινήσεις(αν υπάρχουν) αλλά από χρώματα είναι GG.(τα σπάει το beep πάνω δεξιά..!!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.