Προς το περιεχόμενο

GPS για χρηση με ακουστικα, σε μηχανακι

Radiatedsoul

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

την αγορασα τελικα την παραπανω συσκευη, για τα λεφτα της ειναι αψογη.

μερικεσ ρωτησεις εχω μηπως γνωριζετε,

οταν την βαζω για φορτηση δεν δειχνει να σταματαει, ακομα και οταν η μπαταρια ειναι full.

μηπως υπαρξει κανενα προβλημα και σκασει απο την πολυ ζεστη?

Nα ειμαι απο πανω να την προσεχω και να την βγαλω απο την φορτηση οταν πρεπει ή θα σταματησει απο μονη της?

Δημοσ.

υπολογίζω η μπαταρία θα θέλει ~2 ώρες να φορτίσει.

πόσο την άφησες;

επίσης αν δεν κάνω λάθος έχει ένα λαμπάκι που όσο φορτίζει είναι κόκκινο. όταν τελειώσει γίνεται πράσινο.

Δημοσ.

Λοιπον εκανα μετρησεις.

Χωρις καθολου φορτηση οταν μου ηρθε η συσκευη και την εβαλα πρωτη φορα σε λειτουργια,

η ενδειξη μπαταριας εγραφε οτι ειναι πληρες φορτησμενο.

Εριξα την φωτεινοτητα οθονης στο 10% και το εβαλα στην τσεπη μου. Ειχα ενεργοποιησει και την λειτουργια να κλεινει η φωτεινοτητα μονη της μετα απο 30sec.

Μετα απο 2 ωρες διαδρομης οπου κατα την διαρκεια με καθοδηγουσε αψογα, και μονο με φωνητικες οδηγιες,

η ενδειξη μπαταριας ειχε φτασει στο 50%

Πιστευω οτι αν το φωρτησω τερμα, και δουλεψει λιγο καιρο η μπαταρια του και στρωσει, θα μπορει να δωσει 5 ωρες πλοηγηση χαλαρα, με 10% φωτεινοτητα φυσικα.

Δημοσ.

Λοιπον εκανα μετρησεις.

Χωρις καθολου φορτηση οταν μου ηρθε η συσκευη και την εβαλα πρωτη φορα σε λειτουργια,

η ενδειξη μπαταριας εγραφε οτι ειναι πληρες φορτησμενο.

Εριξα την φωτεινοτητα οθονης στο 10% και το εβαλα στην τσεπη μου. Ειχα ενεργοποιησει και την λειτουργια να κλεινει η φωτεινοτητα μονη της μετα απο 30sec.

Μετα απο 2 ωρες διαδρομης οπου κατα την διαρκεια με καθοδηγουσε αψογα, και μονο με φωνητικες οδηγιες,

η ενδειξη μπαταριας ειχε φτασει στο 50%

Πιστευω οτι αν το φωρτησω τερμα, και δουλεψει λιγο καιρο η μπαταρια του και στρωσει, θα μπορει να δωσει 5 ωρες πλοηγηση χαλαρα, με 10% φωτεινοτητα φυσικα.

Πολύ ωραία, όλα καλά λοιπόν! ^_^

Βάλε και τους τελευταίους χάρτες (αν δεν το έκανες ήδη).

Δημοσ.

παιδια το μηχανηματακι αυτο ειναι αψογο, οσο ποιο πολυ το δουλευω τοσο ποιο πολυ με εκπλησει,και εκανε μονο 40 ευρω.

Ηρθε με το προγραμμα igo8 και ειχε τους χαρτες ευρωπης, ολα στα ελληνικα εκφωνηση και χαρτες του 2011.

Τοσο καιρο ειχα ενα αλλο gps με destinator 7 μεσα και χαρτες του 2007, εκανα δουλεια, αλλα σε σχεδη με το igo8 καμια σχεση.

Στο igo8 σου λεει σε "260 μετρα στριψτε δεξια" στο destinator ειχε μονο 300 μετρα 200 μετρα και μετα σου ελεγε αποτομα "στριψτε δεξια" με αποτελεσμα αν εχεις παει λιγο ποιο γρηγορα ή λιγο ποιο αργα, και βλεπεις 2 στενα μπροστα σου να μην ξερεις σε ποιο να στριψεις!

Στο igo8 σου λεει "σε 230 μετρα ετοιμαστειτε να στριψετε δεξια" οταν πλησιασεις και εχει δυο στενα το ενα κοντα με το αλλο σου λεει "ετοιμαστειτε να στριψετε δεξια στο δευτερο στενο"! Αυτο ειναι πολυ μεγαλη υποθεση, και ειδικα αν πηγαινεις μονο με φωνητικες οδηγιες χωρις να κοιτας τον χαρτη.

Επισης να πω οτι φωρτιζει κανονικα και οταν φωρτηστει πληρως αναβει πρασινο λαμπακι, αντι για κοκκινο που δειχνει την φορτηση.

Πραγματικα μετα απο αυτο, απορω τι εχουν μεσα τα αλλα gps που τα πουλανε 200 ευρω, οσο κανει δηλαδη ενα smartphone.

Για μενα μονο κινεζικα gps απο δω και περα, τρελα εργαλεια, κλωτσιες μπουνιες πεταμα , δε παθαινουν τιποτα, και δε τα λυπασε κιολας αφου κοστιζουν ελαχιστα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...