Radiatedsoul Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Ψαχνω μια συσκευη gps για να την χρησημοποιω μονο πανω στο μηχανακι, με ακουστικα. Δε με ενδιαφερει το μεγεθος της οθονης προφανως αφου θα το εχω στην τσεπη μου συνεχεια. Τα μονα πραγματα που με ενδιαφερουν ειναι 1) Να εχει οσο το δυνατον μεγαλυτερη μπαταρια. Τουλαχιστον 2-3 ωρες καθαρης πλοηγησης. 2) Να περνει ακουστικα 3) Να με στελνει στο σωστο σημειο Ξερω οτι μπορω να αγορασω καποια συσκευη και μετα να της αλλαξω το λογισμικο. Αμα μπορειτε προτεινετε μου συσκευες και λογισμικα, ή ο,τι αλλο νομιζεται οτι κανει για την χρηση που το θελω
GR1337 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Όλες έχουν υποδοχή για ακουστικά. Σε ενδιαφέρει αποκλειστικά αγορά από ελληνικό κατάστημα; Μέχρι πόσα χρήματα θέλεις να διαθέσεις;
Radiatedsoul Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 δεν θελω να ξοδεψω πολλα χρηματα. εξαλλου αμα ειναι να δωσω πολλα, καλυτερα να παω σε καποιο smartphone με gps ετσι δεν ειναι? θελω ενα απλο gps μονο για αυτη τη δουλεια και αρα φτηνο επισης δε με ενδιαφερει αμα το παρω απο ελλαδα, απο ebay ή απο οπουδηποτε, ολα δεκτα. να προσθεσω οτι θα το χρησημοποιω μονο εντος αττικης
GR1337 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 http://cgi.ebay.co.uk/2GB-4-3-SLIM-GPS-MP3-Video-Player-FMT-09-10-Map-CE-5-0-/190533358447?pt=UK_AudioTVElectronics_GPSSystems_GPSSystems&hash=item2c5cac536f#ht_10142wt_813 Αυτό πως σου φαίνεται; Για 40 ευρώ το βρίσκω πλήρες.
Radiatedsoul Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 http://cgi.ebay.co.uk/2GB-4-3-SLIM-GPS-MP3-Video-Player-FMT-09-10-Map-CE-5-0-/190533358447?pt=UK_AudioTVElectronics_GPSSystems_GPSSystems&hash=item2c5cac536f#ht_10142wt_813 Αυτό πως σου φαίνεται; Για 40 ευρώ το βρίσκω πλήρες. πολυ καλο φαινεται εμφανισιακα, θα κραταει η μπαταρια του για 2-3 ωριτσες που το θελω? οι χαρτες του θα δουλευουν ή θα πρεπει να του βαλω μεσα εγω χαρτες? θα με πηγαινει στο σωστο μερος? παντως 40 ευρω μια χαρα τιμη, δε χανω τιποτα να δοκιμασω (εκτος απο τα 40 ευρω)
GR1337 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 πολυ καλο φαινεται εμφανισιακα, θα κραταει η μπαταρια του για 2-3 ωριτσες που το θελω? οι χαρτες του θα δουλευουν ή θα πρεπει να του βαλω μεσα εγω χαρτες? θα με πηγαινει στο σωστο μερος? παντως 40 ευρω μια χαρα τιμη, δε χανω τιποτα να δοκιμασω (εκτος απο τα 40 ευρω) Για τις 2-3 ώρες που θέλεις δεν μπορώ να σου το εγγυηθώ, αλλά στο σωστό μέρος θα σε πηγαίνει σίγουρα. Χάρτες θα έχει και θα δουλεύουν, αλλά καλό είναι ανά τρίμηνο να τους ανανεώνεις για να έχεις κάθε πρόσφατη αναβάθμιση.
cyber_katsarida Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 ότι λέει ο GR1337. γιατί να μη σε πάει σε σωστό μέρος; τώρα αν εσύ έχεις μέσα περσινούς χάρτες με δρόμους που έχουν αλλαχτεί δε σου φταίει η συσκευή αν σε πάει όπου να 'ναι. γι αυτό όπως λέει κάνε τις ανανεώσεις και μη το παρατάς. όσο για την αυτονομία αμφιβάλλω αν θα φτάσει τη μιάμιση ώρα. που το στηρίζω; επειδή έχω δουλέψει 2-3 παρόμοια μηχανήματα. απλώς ήταν με 5'οθόνη και με παραλλαγές στο hardware. μου κρατούσαν 1 ώρα. τόσο μου κρατούσε και το ι50 του πλαισίου που αν δεις είναι το ίδιο αλλά έχει 5' οθόνη. βασικά το ι40 που έχει βγάλει το πλαίσιο είναι ίδιο με αυτό του ebay με τη διαφορά του FM. άρα υποθέτω ότι η μπαταρία θα κρατάει το ίδιο σε όλα αυτά. άντε επειδή είναι μικρότερη οθόνη να παέι λίγο παραπάνω. δεν το έχω δοκιμάσει αυτό. κοίτα εδώ και διάβασε τι γράφει ο χρήστης στο τέλος για την αυτονομία. αναφέρει 1 ώρα. αυτό ακριβώς που παρατήρησα κι εγώ. αν δεις πρόκειται για gps της ίδιας σειράς. τώρα αν εγώ ήμουν γκαντέμης και μου κρατούσαν μόνο τόσο τι να πω. αν έχει κάποιος το ι40 του πλαισίου να σου πει για τη μπαταρία θα μάθεις ακριβώς πόσο κρατάει. γιατί δεν κοιτάς για ένα smartphone με gps; αυτά δεν ξέρω πόσο κρατάνε. αλλά δε θα έχεις 2 συσκευές μαζί σου. Υ.Γ άσχετο αλλά gps σε μηχανάκι δεν είναι λίγο επικίνδυνο;
Radiatedsoul Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 γιατί δεν κοιτάς για ένα smartphone με gps; Υ.Γ άσχετο αλλά gps σε μηχανάκι δεν είναι λίγο επικίνδυνο; ευχαριστω για τις απαντησεις. smartphone ειναι λιγο ακριβο για να το χρησημοποιω μονο για gps. ο μονος λογος που ισως παρω ενα θα ειναι για την αυτονομια, που σιγουρα ειναι μεγαλυτερη απο τα απλα gps. επικινδυνο δε ξερω, με ακουστικο θα το εχω, και στην τσεπη μου, δε θα το κοιταω καθολου. αρα την οθονη στην μηδενικη φωτεινοτητα, ισως κραταει και λιγο παραπανω η μπαταρια ετσι
cyber_katsarida Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 αν μειώσεις τη φωτεινότητα θα κρατήσει παραπάνω. το πόσο δεν το ξέρω. να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω πόσο κρατάει η μπαταρία σε smartphone κάνoντας χρήση του gps. από θέμα τιμής. το joy της vodafone κοστίζει 110€ και έχει gps. είναι το πιο φθηνό smartphone και για τα λεφτά του είναι καλό. κάποιος που το έχει μπορεί να σου πει εντυπώσεις. το να ακούς μόνο σε περιορίζει λίγο.θα υπάρξουν περιπτώσεις που θα ήθελες να βλέπεις την οθόνη. βέβαια ένα πρόγραμμα που έχει και εκφώνηση οδών προσφέρει μεγάλο πλεονέκτημα
Radiatedsoul Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 το gps που μου προτινατε παραπανω εκφωνει τους δρομους στα ελληνικα, ετσι δεν ειναι?
cyber_katsarida Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 αυτό δεν έχει να κάνει με τη συσκευή αλλά με το πρόγραμμα που έχει. είναι χαρακτηριστικό του προγράμματος δηλαδή. εκφώνηση οδών στα ελληνικά δε θα έχει (πιθανόν ούτε και σε άλλη γλώσσα) μπορείς μόνος όμως να βάλεις τα απαραίτητα αρχεία ώστε να έχεις.
Radiatedsoul Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 πολυ ωραια, καποιο λινκ με αυτα τα αρχεια, ή γενικα καποιο λινκ που θα με βοηθησει να περασω τα απαραιτητα προγραμματα στην συσκευη, υπαρχει? οχι δε θελω εκφωνηση οδων, απλα θελω να μου λεει στριψε δεξια, στριψε αριστερα κτλ, στα ελληνικα ολα αυτα, μη μου βγει καμια κινεζα και μιλαει δε θα καταλαβαινω τιποτα
cyber_katsarida Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 είσαι αποφασισμένος να το πάρεις δηλαδή. οι συσκευές αυτές είναι ξεκλείδωτες. αντιγράφεις το πρόγραμμα στην κάρτα μνήμης και παίζει. λογικά από πριν θα σου έχει μέσα το πρόγραμμα igo8 (Οι περισσότεροι αυτό βάζουν αν όχι όλοι). ρίξε μια ματιά εδώ όσον αφορά τον ήχο. αλλά βασικά πάρε το gps πρώτα και μετά βλέπεις... οχι δε θελω εκφωνηση οδων, απλα θελω να μου λεει στριψε δεξια, στριψε αριστερα κτλ, στα ελληνικα ολα αυτα, μη μου βγει καμια κινεζα και μιλαει δε θα καταλαβαινω τιποτα αυτό θα στο λέει. δε θα χρειαστεί να κάνεις τίποτα όλα τα προγράμματα το λένε. και 1 στις 100 να μην το λέει κατεβάζεις ένα αρχειάκι zip (2ΜΒ) και βάζεις τον ελληνικό ήχο
Radiatedsoul Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 οκ ευχαριστω και για το λινκ, θα το παραγγειλω το gps
GR1337 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Θα έχει ελληνικά όταν σου έρθει. Απλά υπάρχουν και κάποιες βελτιωμένες εκδόσεις, οι οποίες συνήθως είναι προσωπική δουλειά χρηστών και πολλές φορές είναι καλύτερες από αυτές της εταιρείας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.