Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με WMP 12

Tomahawk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απ'όταν έκανα clear format δε μπορεί ο WMP 12 (Windows 7 x64) να αναπαράγει mp4 x264...

Κατέβασα κάποιους codecs αλλα δεν είδα διαφορά.

To πρόγραμμα ξεκινάω μόνο με ήχο και με μαύρη οθόνη, παω να το κλείσω, κολλάει και μετά το κλείνω με το task manager!

Τώρα έβγαλα τους codecs που είχα...

Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο pack για να εγκαταστήσω μπας και βγάλω άκρη;

Δημοσ.

Εγώ θα πρότεινα να μην επιβαρύνεις το σύστημα με codec packs. Βάλε ένα media player που να παίζει τα πάντα π.χ. MPC-HC, KMPLAYER, VLC και άσε τον wmp ήσυχο.

Αν επιμένεις δοκίμασε ffdshow (http://www.free-codecs.com/ffdshow_download.htm), μόνο να κατεβάσεις την 64bit έκδοση.

Δημοσ.

Έβαλα το ffdshow x64 αλλα δεν άλλαξε κάτι :/

Δε πιστεύω οτι επιβαρύνεται τόσο το σύστημα με codec packs...

Έχω και το VLC αλλα το WMP με έχει βολέψει γι αυτό κοιτάω να διορθώσω το πρόβλημα!

Καμία άλλη λύση;

Δημοσ.

Όταν βάζεις τον wmp να παίξει ταινία εμφανίζεται το εικονίδιο του FF κάτω δεξιά στο tray;

Μήπως στο κόβει κανένα σύστημα ασφάλειας; Δοκίμασε να κάνεις εγκατάσταση το ffdshow με δεξί κλικ->Εκτέλεση ως Διαχειριστής μήπως δεν έχεις τα κατάλληλα δικαιώματα.

Σε 32bit λειτουργικό το ffdshow δουλεύει κανονικά με τον wmp.

Θα έλεγα να αφαιρέσεις ότι codecs έχεις εγκαταστήσει και να βάλεις μόνο ffdshow μήπως και δημιουργείται κάποιο conflict.

Δημοσ.

VLC και καθάρισες.

Αν βάλεις τα codec packs όλο και κάποιο θέμα σύγκρουσης με τον WMP θα έχεις.

Μπορεί να παίζει το ένα, αλλά όχι κάτι άλλο.

VLC:τα παίζει όλα και συμφέρει.

Δημοσ.

Το ξέρω οτι ο VLC τα παίζει όλα και συμφέρει αλλα ο wmp μ'αρέσει περισσότερο γι αυτό κοιτάω μπας και κανω δουλειά!

Πριν κάνω το format με codecs (δε θυμάμαι ποιούς) έπαιζε μια χαρά τα πάντα!

Έβαλα τον ffd, βγάζοντας όποιον άλλο codec είχα αλλα και πάλι τζίφος (δε μου εμφανίζει και το κουτάκι κάτω δεξιά)

Τον έκανα και install σαν admin όμως και πάλι τίποτα...

:cry:

Δημοσ.

Κυριακή που θα είμαι Λαμία (εκεί είναι το PC) θα τα δοκιμάσω, αν δε δουλέψει με CCCP που

βλέπω πως στο PC εδώ δουλεύει απροβλημάτιστα και έχει μέσα Haali και FFD!\

Το Windows 7 Codec Pack το είχα δοκιμάσει αλλα δεν έκανε δουλειά!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...