karmen1983 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δεν μπορώ να βρω πουθενά διαθέσιμη την VGA. Για πείτε καμια άλλη πρόταση. Να πάω σε 570; Καμιά άλλη που ξεκλειδώνει σίγουρα; Δε την έχουν στα Χανιά;
ikaruga24 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Ναι για να έχω την δυνατότητα αναβάθμισης στο μέλλον. Ξέρει κανείς άμα θα δώ διαφορά από την on board κάρτα ήχου στα Z2300 με μια φθηνή σχετικά κάρτα ήχου; Τεραστια διαφορα φιλε μου. Τσιμπα μια Χ-fi gamer edition που ειναι παμφθηνη πλεον και θα εχεις ηχο με @@ στο μηχανημα. Καμια on-board καρτα ηχου δεν θα φτασει την ποιοτητα της x-fi και οι επιλογες της ειναι επισης τρομερες. Μπορεις να πειραξεις και να μονταρεις τα παντα λεμε και τα παντα να ακουγονται κρυσταλλο χωρις να χανεις ηχο. Στο λεω και επειδη εχω τα ιδια ηχεια με εσενα και επειδη εχω PC συνδεμενα πανω τους. Αλλο ηχο η x-fi και αλλο η on board. Edit: Αν δεν βρισκεις εκει που εισαι 6950 ναι μπορεις να πας με ανεση στην gtx 570 και ΟΧΙ δεν θα σου καει.
Grobath Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Ναι τελικά την 570 παρήγγειλα. Και γιατί να καεί; Παίζει τέτοιο πρόβλημα; Τόσο μεγάλη διαφορά η X-Fi; Πωωω ζημιά μου έκανες βραδιάτικα.
ikaruga24 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Υπηρχε ενα θεμα με ορισμενα κομματια GTX 570 με reference cooler που αν ζοριζονταν λιγο καιγοντουσαν. Εκει πηγαινες RMA και επαιρνες αλλη. Εγω τη δικη μου τη δοκιμασα με furmark για να δω αν θα παθει τιποτα και μετα απο αρκετα τεστ ζει και βασιλευει οποτε μια χαρα. Αν παρεις GTX 570 με custom cooler τοτε δεν θα εχεις προβλημα. Για την καρτα ηχου ναι φιλε μου, η διαφορα ειναι τεραστια και ειδικα αν εχεις και "ευαισθητο" αφτι οι διαφορες θα σου ειναι ακομα μεγαλυτερες.
Grobath Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Υπηρχε ενα θεμα με ορισμενα κομματια GTX 570 με reference cooler που αν ζοριζονταν λιγο καιγοντουσαν. Εκει πηγαινες RMA και επαιρνες αλλη. Εγω τη δικη μου τη δοκιμασα με furmark για να δω αν θα παθει τιποτα και μετα απο αρκετα τεστ ζει και βασιλευει οποτε μια χαρα. Αν παρεις GTX 570 με custom cooler τοτε δεν θα εχεις προβλημα. Με το που πάρω την κάρτα θα το checkarw κι εγώ. Καιγόντουσαν λόγο υψηλής θερμοκρασίας ή για άλλο λόγο; Δηλ OC δεν αξίζει να την κάνεις. Για την καρτα ηχου ναι φιλε μου, η διαφορα ειναι τεραστια και ειδικα αν εχεις και "ευαισθητο" αφτι οι διαφορες θα σου ειναι ακομα μεγαλυτερες. Ξέρεις κανα καλό σημείο στο βαρδάρι να τη στήσω να την πάρω μπαμ μπαμ;
FaRMaKhs Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Ο μονος λογος που εχω την x-fi στο PC ειναι επειδη ηταν τζαμπα μες τη mobo μη τρελαινεστε με τις καρτες ηχου τα chipακια που φορανε πλεον οι μητρικες εχουν μια χαρα Dac
ikaruga24 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δεν ειναι ετσι φιλε farmaki. Αν το αφτι σου "κοβει" οι διαφορες ειναι χαοδης. Επαναλαμβανω οτι οι επιλογες που εχεις με μια x-fi gamer τυπου crystaliser και λοιπα μπορεις να κανεις τον ηχο στην κυριολεξια κρυσταλλο χωρις να χανει. Στο λεω εγω που εχω 2 pc συνδεδεμενα πανω στα ιδια ηχεια και το PC με την X-fi σιγουρα ειναι πολυ ανωτερο στον ηχο απο αυτο με την onboard καρτα. Λεπτομερειες ηχου που ακουω με την x-fi απλα δεν υπαρχουν καν στην onboard με αποτελεσμα τα κομματια που ακουω (ή ταινιες) να ακουγονται "αδεια". Φιλαρακι που ασχολειται απαγγελματικα με ηχο και εχουμε συνδεσει και επαγγελματικα ηχεια πανω τους (μουσικα ηχεια δηλαδη) η διαφορες ειναι εμφανεστατες ακομα και για τα οχι τοσο εμπειρα αφτια.
ninos30 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Βέβαια αν και είναι αργά τώρα, θα μπορούσες να πάρεις απ' ευθείας 6970 στα ίδια λεφτά που έψαχνες για 6950 reference που ξεκλειδώνει ή για την 570 που αγόρασες: HD6970 και με πολύ καλύτερο από τον stock cooler. Πάντως κι εγώ είμαι της άποψης πως για mp3-gaming είναι περιττό το έξοδο αλλά και θα έχεις χειρότερο air-flow, βάζοντας μια external audio-card. μια χαρά είναι η on-board, ούτε ηλεκτροστατικούς ήχους έχουν πλέον (φύσημα), ούτε κολλήματα σε υψηλά band-widths.
ninos30 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Έχεις απόλυτο δίκιο. Την πάτησα από το skroutz 6970 Άκυρο το link τότε. Δεν το πρόσεξα ο ...κας
FaRMaKhs Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Γοια το μεσο χρηστη δεν εχει σημασια και ουτε αξιζει ειδικα αν δεν αξιοποιηθουν απο τα υπολοιπα υποσυστηματα Ο χρηστης που θα επιλεξει 70-80Ε ηχεια για το PC ειναι τελειος αχρηστο να δωσει αλλα τοσα για καρτα ηχου Αν ειχε διαφορετικες προσδοκιες δεν θα το συζηταγε καν σε αυτο το επιπεδο Προσωπικα εμενα δεν μ εδιαφερει ουτος η αλλος στο setup μου ο ηχος παει απευθειας σε ext DAC και απο κει σε λαμπα οποτε ειναι κατι που δεν με απασχολει οσο εξασκημενο αυτι και να εχω
ikaruga24 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Αφου το παιδι λεει οτι εχει τα Ζ-2300. Σαφως και θα κανει καλυτερη αξιοποιηση αυτων και θα δει και διαφορα στον ηχο. Τοσο σε ποιοτητα οσο και σε καθαροτητα και πιστοτητα.
FaRMaKhs Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Eχασε καθαροτητα και πιστοτητα καποια εταιρεια για να τη βρει η Logitech? Tεσπα επειδη το κουραζουμε το θεμα ας δει το παλικαρι με την onboard αν καλυπτεται και αν δεν το συζηταμε
Heatspreader Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Όταν μιλάμε για αναλογικό σήμα, τότε είναι ίδια η ποιότητα. Σε ταινίες dts, dolby digital, είναι το ίδιο αν την αποκωδικοποίηση την κάνουν τα ηχεία. Στην προκειμένη περίπτωση τα ηχεία δεν έχουν τη δυνατότητα αυτή, οπότε υπάρχει διαφορά με την κάρτα ήχου. Επίσης όσον αφορά το Setup, PC του 2011 καινούριο χωρίς SSD, δεν γίνεται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.