Hal9000 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Αν και είχε δείξει τις προθέσεις της από τον πρώτο καιρό κυκλοφορίας της νέας της πλατφόρμας, η επίσημη ανακοίνωση ότι η Microsoft υποστηρίζει το jailbreak των Windows Phone 7 μέσω της ομάδας ChevronWP7 δημιουργεί αίσθηση. Ήδη μετά την κυκλοφορία της πρώτης μεθόδου jailbreak από την ίδια ομάδα που επέτρεπε σε όλους να περάσουν στο Windows Phone 7 smartphone τους ανεπίσημο λογισμικό, η Microsoft είχε καλέσει στα γραφεία της την ομάδα ανάπτυξης της συγκεκριμένης μεθόδου προκειμένου να συζητήσουν τρόπους συνεργασίας. Σύμφωνα με ανακοίνωση των ChevronWP7 στην επίσημη ιστοσελίδα τους, σύντομα θα κυκλοφορήσει λογισμικό το οποίο θα «ξεκλειδώνει» κάθε smartphone που τρέχει την πλατφόρμα Windows Phone 7, με ένα μικρό χρηματικό αντίτιμο για κόστος συντήρησης. Όπως αναφέρεται, το αντίτιμο αυτό θα είναι σημαντικά μικρότερο των $99 που χρειάζεται κάποιος προγραμματιστής για να ενταχθεί στο AppHub ώστε να ξεκλειδώσει επίσημα τη συσκευή του και να μπορέσει να δημιουργήσει εφαρμογές για την πλατφόρμα χωρίς όμως βέβαια να μπορεί να την ανεβάσει στο Windows Marketplace προς πώληση. Η κίνηση αυτή της Microsoft έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τη στάση που τηρεί η Apple σχετικά με το jailbreak στο iPhone από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του, με την Apple να κλείνει συνεχώς τις τρύπες που εκμεταλλεύονται οι hackers έτσι ώστε να κυκλοφορούν αντίστοιχο λογισμικό. Site: ChevronWP7
mindtrapper Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 If you can't beat them, join them. Και γι αυτό προβλέπω ότι θα έχει μεγάλη επιτυχία η Microsoft σε σύντομο χρονικό διάστημα.
alexzzz Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Το ότι τα wp είναι ακόμα πίσω έχει να κάνει και με το ότι η πειρατεία δεν είναι καθόλου ανεπτυγμένη σε αυτή τη πλατφόρμα... οπότε εξαιρετική κίνηση.
alx255 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 μακαρι γιατι θα ειναι κριμα για το λειτουρικο της. υγ εχεις ωραιο avatar.
Hetfield Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Χαζοαμερικανικο μαρκετινγκ. Θα ηταν απλουστερο να επιτρεπουν την εκτελεση εφαρμογων και περα απο το marketplace, οπως γινεται και στο Android.
Dbzakias2 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 αυτο το μπλουζακι μου θυμιζει απο το secret of the monkey island τον θυσαυρο που ελεγε κατι παρομοιο...
redcom7 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Αντιγραφή ακόμη και στο jailbreak ; Μάλλον τίποτε δεν θα κάνει πάλι σε σχέση με το iOS
zx1234r Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 αυτο το μπλουζακι μου θυμιζει απο το secret of the monkey island τον θυσαυρο που ελεγε κατι παρομοιο... Εμένα πάλι μου θυμίζει το grand theft auto san andreas που αν ξεσκιστείς να φτάσεις το παιχνίδι στο 100% σου δίνει ένα τέτοιο......
QQTilt Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Την κλασική φάτσα του nerd του σπασικλάκια δες..
alexzzz Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Αντιγραφή ακόμη και στο jailbreak ; Μάλλον τίποτε δεν θα κάνει πάλι σε σχέση με το iOS Το ποιο os αντιγράφει ποιο φάνηκε στην παρουσιάσει του ios5... τόσα χρόνια στην πιάτσα το ios και αντέγραψε ένα καράβι features από τα windows phone 7 που μετράνε 8 μήνες ζωής
firewalker Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Αντιγραφή ακόμη και στο jailbreak ; Μάλλον τίποτε δεν θα κάνει πάλι σε σχέση με το iOS Από αυτά που έχω ακούσει από άτομα που έχουν δοκιμάσει και τα δύο τα Wm 7 είναι κλάσεις ανώτερο.
alexzzz Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Το windows mobile ειναι πεθαμενο. ακόμα όχι... αλλά το σκοτώνει σιγά- σιγά η microsoft. Εσύ προφανώς ήθελες να πεις κακία για τα windows phone, ε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα